SY LEE: En afslappende dag blev til en stresset en! Gæstejob SNART i aften!

SY LEE: Gæstejob er både psykisk og fysisk krævende! Jeg stopper efter April. Jeg kan ikke mere. 

Honeybees, I har nok læst i mit indlæg fra i går om min afslappende dag blev til en stresset en – jeg skulle arbejde som speciel gæst til en fødselsdagsfest i går på Fyn, Nyborg for at være konkret.

Jeg har arbejde med gæstejob siden jeg kom på landsdækkende tv i sommers 2011. Jeg fatter stadig ikke, at folk stadig booker mig og vil have jeg kommer og underholder dem enten som gæst eller performer med en eller to sange. 

Jeg har ikke lavet tv i laaaaang tid, og jeg er virkelig beæret over, hvor mange der stadig husker mig og elsker at hyre mig. Jeg fortalte i går i forrige indlæg, at jeg har haft 11 jobs på 4 mdr. sidste sommer fx. Det var rigtigt udmattende, men det var jeg mentalt indstillet på og havde planlagt en diskotek tour på forhånd.

Jeg har arbejdet meget og jeg kan mærke på selv nu, at jeg ikke kan det mere, da det er psykisk og fyskisk krævende. 

Man skal bruge den lange tur frem og tilbage samt jeg skal være på konstant. Jeg klager ikke for jeg elsker at møde Jer, der vil møde mig. Jeg er virkelig taknemmelig for al den støtte, selvom jeg ikke er aktuelt længere. Men jeg er vokset fra disse slags jobs nu. 

 

Foto: Sy Lee – Turen hjem til Kbh i nat! Et gæstejob tager en hel aften og nat! Jeg foretrækker altid at tage hjem med det samme efter mit gæstejob, så jeg kan konme tilbage til mine daglige rutiner. (Instagram @syleestarlight) 

 

Foto: Sy Lee – folk, der har oplevet mig til arrangmenter, ved jeg gir den maks gas, for mig handler det om, at alle får en oplevelse, når de møder mig. Jeg er jo en party starter :) (instagram @syleestarlight)

Jeg ved, at jeg er stadig meget ung, men når man har arbejdet med det i næsten fire år, tærer det på ens livsstil. Jeg går jo meget op i fitness livsstil og det ødelægger bare min døgnrytme og dermed min kost/diæt og træning – generelt min hverdag. 

Efter April har jeg mit sidste job, som er faktisk på Fyn igen, men den her gang i Odense til en gymnasie fest der bliver afholdt på en diskotek. Efter den stopper jeg eller holder en laaaaaang pause fra disse jobs. 

Fremadrettet kan man høre mig som personlig træner eller holdtræner hvor jeg kan fx skubbe i gang med en polterabend eller en fest hvor der skal laves noget aktivitet. Jeg er en certificeret fitnessinstruktør og jeg vil helst arbejde med fitness.

Hvis man vil hyre mig til fester, kan det komme på tale, men det kan drøftes over tlf. 

 Jeg vil lige takke alle Jer, der støtter mig i så mange år! Pga. Jer tjener jeg penge på min blog samt jeg har den som hobby – mit andet job som jeg elsker utroligt højt! <3

Ps. Tak til Fyn i går for en fantastisk aften! 

Kan I alle sammen have en fantastisk dag! 

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: En afslappende dag blev til en stresset en! Gæstejob SNART i aften!