SY LEE: My big mission in LA! Oreo limited edition hunting! (cheat day) 

SY LEE: En afslappende dag blev til en stresset en! Gæstejob SNART i aften!

Omg honeybees! Jeg er den mest forvirrende person i dag!

Okay jeg havde nemlig planlagt en ren afslapningsdag med masser af selvforkælelse! Massage efter træning! Pleje hud og hår! I ved, en dag hvor man bare plejer sig selv fra top til tå! Har nemlig aldrig tid til det!

Nåh jeg ville forbi Studio35 på Studiestræde og forkæle mig selv med lækre hårprodukter fra Gold Professionel Haircare. Det var helt spontant. Jeg endte med at mødes med min veninde og fik frokost med min gode ven og frisør Marco Marie, men tiden fløj afsted!

  

Jeg kom hjem og skyndte mig ud for at få massage her tæt på mig! Jeg kom hjem og så tjekkede jeg tilfældigvis min kalender og OMG jeg glemte alt om mit job på Fyn i Nyborg! Jeg er nemlig hyret som gæst til at overraske fødselsdagsbarnet! Omg stress fik jeg bare!

Jeg ligner noget der er løgn, fordi jeg har fået massage! Kender I ikke det, når man har fået massage, så forlader man stedet og ligner crap?! Sådan ser jeg ud lige nu i toget!

Jeg er ved at lægge makeup på! Det bliver en hurtig tur mod Fyn og tilbage med det samme!  

Når jeg blir hyret som gæst eller jeg skal optræde, får de altid FULDPAKKEN! Ansigt med glædestårerTanabata-træBordbombeKonfettikugleOg lidt mere til haha. Måske en lapdance pga. den gode løn. Ansigt med glædestårerJeg skal overraske en til en fest på Fyn! Jeg kommer ikke stille men LARMENDE! Ansigt med glædestårerBlind abeps. Disse konfektti kanoner fås hos: WWW.CTIPARTY.DK

Jeg ska surprise et fødselsdagbarn! Cute ik?! Kun derfor jeg har sagt ja til jobbet. Sidste år havde jeg 11 gæstejobs på 4 mdr. rundt omkring i DK! Så HÅRDT, at jeg ikke ka det mere! I’m gettin’ freakin’ old! Haha. Men FYN kan jeg godt, da det ligger lige i midten, og mine forældre kan lige gi mig noget mad med hjem til KBH! HAHA…

Kan I have en fantastisk aften!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My big mission in LA! Oreo limited edition hunting! (cheat day)