SY LEE: I love beauty! GoodieBox - Marts - Daily Darlings

SY LEE: BLACKOUT! I was drugged! // Pas på Jeres drinks i byen! 

Omg jeg havde været i tvivl, om jeg skulle blogge om det her, eller lade det komme i glemmebogen and just act like nothing.

Der florerer billeder på facebook af mig, som jeg intet kan ikke huske af!

JEG HAR TÆNKT DET IGENNEM, OG JEG KAN INTET HUSKE! JEG BLEV SERIØST DRUGGED DEN AFTEN! 

Foto: Sy Lee – Club Cavalli (Instagram @SyLeeStarlight)

Jeg var inviteret til en fødselsdagsarrangement på Club Cavalli her i KBH last weekend. En fantastisk aften, hvor der blev serveret sushi og masser af drinks og fik hilst på en masse bekendte og venner igen.

Det eneste jeg kan huske fra den aften, er, at Cira B. og jeg jokede med vores sushi og drak en masse og senere endte jeg på dansegulvet med min veninde Patricia og vupti jeg fik blackout. Jeg kan ikke engang huske, hvordan jeg kom hjem! Vennerne sagde jeg gav lap dance og var over det hele. Jeg vågnede op og mit tøj var af. I was butt naked in bed. Jeg kom nok hjem selv ubevidst. Når jeg endelig fester, gir jeg den også gas, men ALT med måde. Det er så SKRÆMMENDE, at jeg INTET kan huske!!!!

Sidst hvor jeg havde det sådan, hvor jeg intet kan huske, var tilbage til fejring af gymnasiet var done! Folk sagde alle fik lov til at lave body tequila på mig dengang. Alt hvad mine venner stadig joker med fra den aften siger mig INTET!

Det samme med turen på Cavalli sidste weekend! Det var meningen, at det skulle være en kort tur og hilse på folk og bare være med til spisningen og det endte med en blackout bytur!

Jeg vil bare fortælle Jer, at I skal passe på Jeres drinks og flasker i byen! 

Ja man har hørt det tusindvis af gange af sin mana og papa, husk folk kan komme stoffer i din drink osv.

I KNOW THIS! Men man kan smutte på wc eller lige hilse på en og går fra sin drink i få min og vupti! Jeg blev drugged uden tvivl. Jeg har nemlig villet lade det ligge men jeg opdager flere og flere ting og veninder der viser videoer af mig (gudskelov de ikke er på nettet) og billeder på sociale medier og historier om mig. Omg jeg har lært min lesson og det kommer ALDRIG til at gentage sig igen – ALDRIG GI SLIP PÅ MIN DRINK!

Det er jo så sjældent, at jeg drikker og jeg drikker altid en enkel eller to. Jeg håber, at I lytter til mit råd, og det er skræmmende ikke kan huske en SKID. Jeg fik det dårligt flere dage i træk! Ikke bare en enkel som et almindeligt menneske vil have det, men f**king 4 dage! Jeg håber, at min episode gør Jer mere opmærksom på det her.

Foto: Sy Lee, Cira B. & Patricia Louise – Club Cavalli (Instagram @SyLeeStarlight)

I lørdags var jeg ekstra opmærksom på mine drinks og de andre drinks! Ikke noget jeg havde fortalt dem, men jeg kiggede tit på dem og jeg aldrig slip på min før den var tom!

Jeg var på Cafe Nord og hyggede mine nærmeste venner som Gustav, Seema, Hang, Joanna og Camilla osv. Det aften endte med en privatfest og ja vi dansede all night :)

Foto: Sy Lee – Jeg tog desværre ikke mange billeder den aften, da jeg havde det for sjovt hehe.. (instagram @SyLeeStarlight)

LOVE JERES SY LEE

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I love beauty! GoodieBox - Marts - Daily Darlings