SY LEE: Yes! It's my breakfast everyday! Sygt ik?! // Fotoshoot - nye pressebilleder nu!

SY LEE: Når man tager sig sammen, føles det så godt! I did it! // Business on the way! // FixPhone

Hvad foretager jeg mig lige for tiden?! I kan tro, at jeg knokler amok! Tingene kommer ikke af sig selv her i livet. Jeg tog et smut forbi Hillerød igen forleden og havde slet ikke tid til at blogge om det i går aften! En lang tur hjemad faktisk, så havde brug for at relax og bare komme hjem. I dag har jeg været til et mega fedt fotoshoot! Der er taget nye pressebilleder af mig. Jeg har jo ændret mig meget. hehe. Dem, der følger mig på Instagram og min facebook side, kan se nogle afslørende billeder :) Her er et af dem:

20150203-223605-81365166.jpg

Foto: Sy Lee – Personlig træner, fitness model… Som I kan se, at jeg deler for nu af mit træningsprogram dag for dag på min instagram profil: @syleestarlight :)

Lige pt. arbejder jeg fuldt knald på at få min egen virksomhed at køre. Så noget tager sin tid og det kræver tålmodighed. Jeg lancerer først når alt er på plads. Heller det tager sin tid end at lancere noget, der er crappy. Jeg laver alt med passion! Det hele skal være på plads inden længe, så udover Fitness Institute, træner jeg for at kunne stille op i fitness show samt jeg arbejder på min virksomhed. Jeg har et mini team i Hillerød, hvor vi samles og lige laver en opsamling, ellers sker alt foran skærmen :) meget praktisk, jeg afslører alt, når tiden er inden! :)

Oh, jeg er ekstra glad i dag! Jeg tog mig endelig sammen og fik min gamle iPhone 4s lavet!

Render du rundt med en smadret mobilskærm eller har en liggende derhjemme og ikke orker at fikse den?! Få den dog fikset på 45 min.!

Jeg har bare haft min gamle og smadret iPhone liggende på reolen i lang tid! Jeg tog den med til Hillerød og fik den lavet hos ‘Fix Phone’, som ligger på Slotsgade.

FixPhone ordnede min smadret mobil på 45 minutter og jeg hentede den efter min lille shoppingtur! I love it!

God service og super søde medarbejdere. De rensede endda min mobil og kom skærmbeskytter på! :) det kalder jeg ekstra god service hos www.FixPhone.dk. De er lave priser og de fikser simpelthen alt fra iPhone, iPad, android osv. Tjek deres service og priser -> HER

20150203-222147-80507761.jpg

20150203-222147-80507493.jpg
Foto: Sy Lee – En dejlig følelse, når man endelig tager sig sammen og får den ordnet! FixPhone jeg er så glad for min tlf. Helt som ny! Ingen ridser! (instagram @syleestarlight)

Det er så hyggeligt her i Hillerød. Det er anden gang, hvor jeg er her og kan virkelig godt lide det. Søde mennesker og hyggelig. Jeg har shoppet lidt og kan vise Jer hvad i morgen :) Jeg fik ordnet en masse i går i Hillerød også sidste gang for to uger siden! Det føles så godt, når man tager sig sammen, og tingene går fremad! Sådan skal det gælde med alt i livet. Få tingene ordnet i stedet for at vente og vente… Lidt metaforisk! Haha.. ligesom jeg endelig fik min gamle iPhone ordnet!

20150203-222458-80698445.jpg

20150203-222458-80698665.jpg
Foto: Sy Lee – her til aften spiste jeg hos min bror og svigerinde og vi fik friske forårsruller! Yummy! Jeg elsker vietnamesisk mad! Som I kan se Hillerøds gågader er så hyggelige. Det minder mig lidt om Odense, min barndomsby. (Instagram @SyleeStarlight)

Ønsker Jer en dejlig aften! Jeg smutter tidligt i seng :) Jeg har en lang business dag i morgen! Love til Jer alle! <3

Hvis du ikke har set den officielle musikvideo til min nye single “Helt Alene”, så er den her på YouTube. En kærlighedssang, som jeg selv har skrevet og lavet, der er baseret på mit kærlighedsliv. Den er meget personlig og den betyder utrolig for mig. Jeg har ikke haft det godt længe og jeg har skrevet den med en masse tårer. Håber I kan lide sangen:

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Yes! It's my breakfast everyday! Sygt ik?! // Fotoshoot - nye pressebilleder nu!