SY LEE: Choktilstand! Kim Kardashians stedfar får kønsskift! OMG! Why?! // Min lang business i dag!

SY LEE: Hvorfor kan elektronik gør en så glad?! Ny bærbar er åbnet NU! Macbook er overvurderet!

Hvorfor kan elektronik gøre en så glad?! Jeg er super glad i dag! Så er en ny bærbar anskaffet til min ny virksomhed! En ekstra arbejdsbærbar, der kan håndtere de mest hård krævende computerprogrammer på markedet i dag! Jeg skulle bare en, der kan KLARE ALT! Min gamle bærbar kan ikke engang klare de nyeste programmer og den er få år gammel!

En Lenovo som de fleste store virksomheder/kommuner bruger i dag, har jeg fået mig og jeg er super tilfreds! En solid bærbar som jeg kan stole på, og ja en som kan klare alle mine programmer! :) YAY! Jeg er ikke så god til computer snak, men den er en stærk processor med i5! Jeg tog ud til elgiganten og fona, men deres billige bærbar kunne klare de stærke progammer!

Jeg vil have en der kunne klare ALT til en god pris! Omg fra 3695 kr. for en solid Lenovo, som de sælger lige nu! Jeg har allered brugt en formue på elektronik, så jeg fandt den her webshop og jeg tog forbi deres BUTIK ‘BrugteComputere.dk’, som ligger på Bernstorffsvej 82 i Hellerup. Super stort udvalg af både nye og brugte computere, der fejler intet. God service og super søde medarbejdere. I kan se deres udvalg af pc, ipad, iphone, bærbar etc. til mega gode priser, som I nok bliver overrasket over på www.brugtecomputere.dk.

I kan se min glæde over min nye Lenovo bærbar her og hør med hvorfor jeg har valgt en Lenovo frem for alt andet den her gang:

SAM_6873

SAM_6874

SAM_6876

20141023-202433-73473519.jpg

20141023-202433-73473693.jpg

Jeg vil lige dele min glæde hurtigt! Jeg vil vende tilbage til arbejdet :) Dem, der læser de forrige indlæg ved, hvad jeg har gang i lige pt. :) I aften skal jeg til en gode venindes premiere på hendes tv-program, så der skal hygges meget, men inden skal der knokles videre med min virksomhed :) Fortsat god dag alle sammen! <3

ps. næste indlæg + YouTube video bliver en makeup tutorial. Glæd Jer <3

Hvis du ikke har set den officielle musikvideo til min nye single “Helt Alene”, så er den her på YouTube. En kærlighedssang, som jeg selv har skrevet og lavet, der er baseret på mit kærlighedsliv. Den er meget personlig og den betyder utrolig for mig. Jeg har ikke haft det godt længe og jeg har skrevet den med en masse tårer. Håber I kan lide sangen:

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

2 kommentarer

 • Kunne ikke have sagt det bedre selv – Lenovo gør også mig og min virksomhed glad :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Jaaa ik! Jeg er mere glad for min lenovo end for min mac! Den ka alt!!!! Perfecto! Forstår godt du ogs er glad! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Choktilstand! Kim Kardashians stedfar får kønsskift! OMG! Why?! // Min lang business i dag!