SY LEE: Vi er ikke alle dum som en dør! BUM! Så er det sagt! // Sneak peak! Make-Up Tutorial

SY LEE: ‘For Lækker Til DK!’

‘For Lækker Til DK’, ja du hørte rigtigt… Folk tænker vel, hold da op, du har høje tanker om dig selv… Du er da ikke ‘For Lækker Til DK’, ej come on blaah blaah blaah… Come with it :) Men der ligger meget mere bag ordet…

Nu skal I høre, hvorfor jeg netop er begyndt at tænke på, hvorfor jeg er ‘For Lækker Til DK’.

I hele mit liv har jeg været utrolig kræsen, og det kommer næsten til alt! Tøj, sko, frisører, makeup-produkter, og det værste er især mennesker – mine dates! Men sjovt nok, ikke når det kommer til mad haha. I love food :) Men når det kommer til at udvælge “the one”, har jeg bestemte kriterier, som jeg har fået af vide af mine venner, især min bff Gustav Salinas, Mr. ‘For lækker til love’ himself, at de er ALT for høje, og man skulle tro, at du opfandt realityprogrammet ‘For Lækker Til Love. Han er så sjov! Jeg savner ham! Han er ude og rejse! Glæder mig til at hente ham i lufthavnen! Nå, tilbage til emnet! Fokus Sy Lee hehe..

Skal jeg virkelige remse mine crazy kriterier op?! Listen bliver alt for lang haha.. Men jeg kan sige, at personligheden skal matche udseendet, og det er virkelig sjældent, at det gør i dag! Trust me! Enten damn good looking but no brain and no personality eller weird looking but a cute personality. Eller ” body illusion”, som jeg kalder det, findes der utrolig mange i dag! Mange går op i fitness og har en flot veltrænet krop, but if the face isn’t there, then it’s a no-go. Træn så meget du vil, men a cute face, tænder jeg altså på. Lyder jeg for hårdt? Hmm…

Jeg vælger at være ærlig i mit indlæg, fordi bloggen skal fortælle Jer bid for bid, hvem jeg er og hvad jeg elsker og hvad jeg foretager mig etc.

Hvad er det netop der gør, at jeg har ret til disse høje kriterier?!

Jeg er da ikke noget særlig og jeg er da ikke “Mr. Perfect” himself. Det ved jeg da godt!

Jeg indeholder mange sider og den person der vælger mig, skal kunne tage alle mine sider – såsom sød, stille, crazy, femi, metro, macho, talk too much, følsom, eat a lot, love romance, annoying etc. haha…

Nu ska I høre, hvorfor jeg tænker nu, f**k alt, jeg er ALT ‘For Lækker Til DK’!

Jeg har desværre været uheldig med kærligheden og jeg har udvalgt to personer i hele mit liv til at gå the whole way med! Ja du hørte rigtigt, 2 personer, hvor jeg vil have en fremtid med, giftes, have børn og skabe en fremtid sammen… Alle de andre dates/flings var bare ren nysgerrighed. Det er vigtigt at se, hvad der er derude!

MAN SKAL ALDRIG NØJES!

IMG_4281-Edit IMG_4379

10928681_10153207736152454_742043722_n

Foto: Sy Lee – Mister Manhunt Denmark 2015 (Marcos Borges Photography)

Jeg er så kræsen, at jeg kun har udvalgt to personer i mit liv, hvor jeg vil være kærester med og giftes med! De andre har ikke været kærester. Jeg er fx ikke typen, der er sammen med en for at være sammen. Jeg vil heller være alene. Jeg er heller sammen med en på første date. Jeg giver mig selv, når jeg kan mærke, at det gensidigt, og jeg føler, personen er noget særlig for mig. Jeg ser ikke sex om sex, som de fleste gør, men jeg ser sex som noget smukt mellem to personer. Kald mig weird, men sådan er jeg.

Mine venner siger, jeg er ligesom en tøs og en mand på samme tid. Ja jeg trækker stolen ud for pigen, holder hendes jakke og er en rigtig gentleman, for jeg ved, hvad piger vil have. Jeg ved da, hvad jeg vil have en fyr skal gøre for mig, men jeg ved også, hvad en fyr vil have.

Spørgsmålet om min seksualitet. Ja, jeg søger en partner uanset køn for livet, men en der kan stå ved min side og ikke gemme sig bag væggene og kunne stå frem og sige til verden, det er min kæreste. Jeg vil gerne have børn og jeg vil gerne giftes. Jeg har et drømmebryllup som siden jeg var 8, som jeg kan huske det hehe.. Jeg elsker mænd, men jeg elsker også bestemte piger. Jeg elsker nok mænd mest nu, for den sidste person, der tog mig med storm, er nok en af DK’s største fizzkarl. Lort. Jeg har lært en ting, at jeg aldrig går med til at være i et hemmeligt forhold. Alt er så kompliceret nu! Jeg føler stadig, at mit kærlighedsliv er kompliceret. De få der kan tage mig med storm, som opfylder mine høje krav er ikke klar. Skal man vente?! HELL NO! Jeg skal da ikke spilde min ungdom på at vente.

Da jeg var 19, var jeg dyb forelsket med min eks., og vi var forlovet. Hende, som jeg troede vi skulle have børn sammen osv. Første gang jeg så hende var i en bus, løb jeg efter hende og bad om hendes nr. Hun endte med at være mig utro. Efter hende datede jeg en masse asiatiske piger i mange år og festede løst! I was single for sure! Det gør stadig ondt, når jeg tænker tilbage, men jeg kan se, at hun har det godt i dag, og jeg er glad på hendes vegne.

Jeg har arbejdet i diskotek branchen fra da jeg var 18 og kender de rette mennesker osv. Jeg har set alle og har mødt utrolig mange selvfede mennesker, som ikke har noget at have det i. Sorry to say! Jeg ser fx en flot en, hvis vedkommende har en weird accent, eller taler med en skæv mund, eller er smart i en fart, er det bare et no-go.

Som I kan høre, at jeg går op i detaljer, og det med at folk snakker og deres mund bevæger sig underligt eller skævt, synes jeg er bare så ucharmerende. Men det værste er, at de kan jo ikke gøre for det! Hvad er der galt med mig?! i got issues baby haha.. No I just have high standards og jeg er typen, der ikke nøjes, når man kan vælge :)

Finder man så kærligheden på den måde?! NEJ! Jeg vælger da også ud fra personligheden, og jeg falder jo for det indre, men det skal bare afspejle det ydre.

Jeg vil drage mod USA til maj/juni, fordi nu har jeg set og været meget rundt omkring DK, og der er bare ingen. Jo, der er en, men vedkommende er bare ikke klar! Jeg er ALT ‘For Lækker til DK’, så jeg finder den perfekte i USA.

Håber I har nydt indlægget, som jeg selv har, mens jeg har skrevet det. Jeg kan mærke min ærlighed cracks me up nogle gange haha…

Ps. wish me luck with love! Jeg skal finde den rette derude, der er klar til at slå sig ned mig :) I need it!

Hvis du ikke har set den officielle musikvideo til min nye single “Helt Alene”, så er den her på YouTube. En kærlighedssang, som jeg selv har skrevet og lavet, der er baseret på mit kærlighedsliv. Den er meget personlig og den betyder utrolig for mig. Jeg har ikke haft det godt længe og jeg har skrevet den med en masse tårer. Håber I kan lide sangen:

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Vi er ikke alle dum som en dør! BUM! Så er det sagt! // Sneak peak! Make-Up Tutorial