SY LEE: It's my BIRTHDAY! // Gettin' Ready! Exciting! // Tak for alle lykønskningerne!

SY LEE: Beauty & Fashion day! // Goodiebox – Januar

Back on blog honeybees! Jeg har fri i dag! Weeeeh! Har haft lange dage på Fitness Institute, så jeg har ikke haft tid til at blogge alt det, som jeg har villet.

Det indhenter jeg her til aften ;)

Det går super godt med uddannelsen som personlig træner! Jeg elsker det! Hvis I kan tænke Jer at tage de enkelte kursuser eller tage hele uddannelsen som fitness instruktør, kostvejleder eller som personlig træner som mig, så tjek www.FitnessInstitute.dk ud! Jeg nyder hvert sek på skolen og jeg har fundet mit kald :) – nemlig at kunne hjælpe folk med at komme i deres livs bedste form!

20150225-133017-48617108.jpg
Foto: Sy Lee & Gustav Salinas – vi to Bff går på samme hold på Fitness Institute. (instagram @syleestarlight)

I dag skal jeg endnu et spændende fotoshoot i forbindelse med min blog og meget andet :) jeg har bedt om at skyde billeder udenfor, fordi jeg har skudt alle for mange i et studie. Jeg glæder mig til at skyde fede modelbilleder med fotograferen Thorbjørn!

Jeg har trænet og er klar til at skyde her om lidt i Frederiksberghave.

20150225-133256-48776124.jpg
Foto: Sy Lee – jeg bulker stadig og jeg kan se jeg bliver bredere og bredere :) mit mål er at ramme de 95 kg! Men jeg er kun nået til 92kg! (Instagram @syleestarlight)

Jeg har lige plejet mig selv med en masse lækre skønhedsprodukter i dag! Vigtigt at pleje sig selv og finde tid til det, selvom man har travlt!

20150225-133735-49055760.jpg

I ved, at jeg elsker skønhedsprodukter,
og jeg vil lige vise Jer min lækre GoodieBox for januar mdr., som jeg har været så glad for! Body scrub er amazing og den lip balm også! Wow! Samt de andre ting man får lov til at afprøve.

Jeg blogger min februar goodiebox i morgen! :) den er også bare fantastisk!


GOODIEBOX – JANUAR

I ved, at jeg elsker lækre produkter og elsker at afprøve nye også. Jeg havde tilmeldt mig GoodieBox for lang tid siden, så slipper jeg for at lede i butikkerne hver mdr. Selvom det gør jeg alligevel hehe..
GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned! I LOVE IT!

20150225-145127-53487681.jpg
Foto: Sy Lee – GOODIEBOX – januar.

For 99 kr. kan du få denne boks tilsendt til din dør. Et lækkert abonnement for 99 kr. om mdr. Det er et lækkert koncept til at afprøve lækre produkter hver måned. Tjek deres Facebook side ud eller hjemmeside: www.goodibox.dk :) Se mine forrige goodieboxes -> HER!

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: It's my BIRTHDAY! // Gettin' Ready! Exciting! // Tak for alle lykønskningerne!