SY LEE: En certificeret personlig træner // Info om 'Fitness Institute' // Leg-day

SY LEE: “Jagten på det perfekte udseende og den perfekte krop” – HVORFOR?

Hvorfor jagter man efter det perfekte udseende og den perfekte krop?! Er det de signaler, som vi signalerer på vores sociale medier ved at lægge billeder op konstant af sig selv, når man har gjort sig klar og ser brændende godt ud eller kropsbilleder, der viser sin fremskridt mht. træning?

De fleste bombarderer deres facebook og instagram med selfies og frække kropsbilleder, og jeg er sandelig også god til det der, føler jeg selv. Vi gør det vel af mange årsager. Nogen gør det, fordi de elsker at tage billeder af sig selv, og her gælder specielt mig, da det er en asiatisk ting at tage billeder konstant haha.. Nogen gør det, fordi det booster ens selvtillid ved at se sig selv og få bekræftelse fra omverdenen på sine sociale medier. “Likes” i dag giver mange unge et slags kick og selvtillid boost, hvilket ikke burde være sådan. Det er ikke godt at tænke sådan og lade sin selvtillid baseret på likes. Selvfølgelig er det dejligt med komplimenter, og det vil glæde enhver, men at lade sin egen selvtillid baseret på dem, er en usund måde at styrke din selvværd på.

Jeg elsker at tage billeder, og jeg elsker at se mig selv og se hvordan jeg udvikler mig mht. mit ansigt og min krop. Jeg vil lyve, hvis jeg ikke elsker at se på mine billeder. Jeg kigger på dem, fordi jeg vil gerne kunne sammenligne med før og efter. Mit udseene betyder meget for mig, og jeg tror, at mange har det på samme måde.

10928681_10153207736152454_742043722_n

Foto: Sy Lee, mit nyeste fotoshoot for skønhedskonkurrencerne ‘Manhunt International’ og ‘Mister Universal’ i år 2015 (Marcos Photography)

Er det ikke derfor, at vi kigger os i spejlet, når vi gør os klar? Når vi sætter håret, lægger vores makeup og retter tøjet? Selvfølge skal man ikke se dum ud, hvor tingene sidder totalt forkert på en ellers en dagcreme ikke er smurt ud, men vi kigger altså i spejlet, fordi vi vil gerne se godt ud og håber på at alt ser “PERFEKT” ud.

Hvorfor jagter vi efter det perfekte udseende og den perfekte krop? Nogen gør mere op i det ene mere end det andet, men de fleste vil ønske, at begge ting sidder lige i skabet, gør du ikke selv det? Vær helt ærlig :) Hvem vil ikke se “perfekt” ud :)

Hvorfor jagter jeg det perfekte udseende og den perfekte krop?

– Jeg har aldrig foretaget en kosmetiskoperation eller fået botox eller restylane. Jeg føler mig ret velsignet mht. udseendet, og jeg ligner min mor utrolig meget og har hørt nogle forfærdelige ting omkring mit udseende (mobning pga. mit udseende som barn og voksen), men det har aldrig slået mig ud. Jeg er stolt af at ligne min smukke mor, og jeg er stolt af, at jeg ligner ingen andre i verden.

Jeg har altid gået op i mit udseende som barn pga. akne, men jeg tror, at jeg jagter det perfekte udseende meget, da jeg frygter for at ældes eller se grim ud. Vi ældes og det er et fact, men at se ældes er noget, som jeg ikke kan lide. Jeg er stadig meget ung, men jeg tror også, at vi påvirket af det moderne samfund og den medieverdenen, som vi mennesker har været med til at skabe.

Jeg kan godt lide at se “perfekt” ud til en vis omfang – man siger jo, less is more, og det er også det, som jeg går efter. Jeg vil aldrig ændre noget på mig selv, men jeg er glad for, at der findes skønhedsbehandlinger i verden for at forskønne os.

Jeg udsætter mig for de crazieste og nyeste skønhedsbehandlinger, der er på markedet for at forskønne mig, og det vil jeg altid gøre. Det er godt for enhver at pleje sig selv og behandle sit ydre godt som det indre. I ser mig få dermaroller, som er ikke en behagelig behandling, men alligevel gør jeg det mange gange, fordi selve Kim Kardashian får det, og hendes hud er fantastisk smuk. Kan I se, at jeg bliver selv påvirket af medieverdenen?

Selvfølgelig påvirker min jagt efter det “perfekte” også, da jeg repræsenterer Danmark i to skønhedskonkurrencer, hvor den ene er Manhunt International i år 2015, og jeg vil jo gerne bringe Danmark til tops. Klart jeg føler den store pres, så derfor får jeg voldsomme indgreb som at få stukket nåle i mit ansigt, der kan fjerne ar og hudslibninger osv. Jeg stiller også op i fitness show i år til maj, hvor jeg vil gerne bevise mig selv, at jeg kan endnu bedre den her gang med en ny forbedret kropsform. Jeg giver mig selv mål, der kan motivere mig.

20141209-201931-73171547.jpg

Foto: Sy Lee – WBFF Fitness Show, kategori ‘Male Fitness Model’ i maj 2014 (Søren Hjelm Larsen)

Jeg træner 6-7 dage om ugen, fordi jeg vil have den “perfekte” krop. Hvad er den perfekte krop? Der er ikke noget, der hedder den perfekte krop. Man kan altid blive bedre nemlig, for inden for fitness verden opnår du aldrig det endelige resultatet, for man kan altid blive bedre. Man skal sætte sig et mål, ligesom jeg gør hver sommer, og det er sådan, som jeg vil se ud og målet som jeg vil gå efter. Det er vel mit “perfekte” look for den sommer. Der er nemlig ikke noget, der hedder “PERFEKT”. Vi jagter konstant efter det perfekte look, fx. pigerne lægger foundation på og lave contour i håb om at have dette fejlfri udseende og evt. “lave” næsen mindre og markere større kindben osv.

20150122-175723-64643832.jpgFoto: Sy Lee – Jeg træner 6-7 dage om ugen. (Instagram @SyLeeStarlight)

20150114-132437-48277383.jpg

Foto: Sy Lee – jeg kan ikke leve uden mine skønhedsprodukter – det gælder hudpleje og kosmetik og hårprodukter. (Instagram @SyLeeStarlight)

20150121-133438-48878851.jpg

Foto: Sy Lee – jeg udfører alle form for kosmetik behandlinger uanset hvor ondt det gør. Jeg får bare ikke operationer eller botox/restylane, da jeg vil være naturlig. (billedet er fra still picture fra min youtube video)

Vi skal huske, at vi skal være tilfredse med vores udseende og give Jer selv selvtillid. Det skal ikke komme fra andre. Som man siger, man skal elske sig selv, før man kan elske andre. Tænk på, at du kan kun elske dig selv, før du kan virkelig acceptere dig selv. Vi er “perfekte” og smukke på hver vores måder, og det er okay at gå op i sig selv, for jeg synes, at det er vigtigt at pleje sig selv, men ALDRIG se godt ud for andres skyld end dig selv! Det er dig selv, der skal være glad og du skal kunne acceptere dig selv som du er og elske dig selv – her ligger din selvtillid. <3

Er du interesseret i mine andre indlæg:

Sådan opnår du flot hud

VIDEO: Dermaroller

Hvorfor jeg fik min kropsforvandling og stillede op i fitness show

Der er flere indlæg omkring hud, skønhedsbehandlinger, skønhedsprodukter og træning og min deltagelse til WBFF fitness show, som I kan søge under søgefeltet på bloggen.

Har I forresten set min nye musikvideo “Helt Alene”? En kærlighedssang som jeg selv har skrevet og lavet, der er baseret på mit kærlighedsliv. Den er meget personlig og den betyder utrolig for mig. Jeg har ikke haft det godt længe og jeg har skrevet den med en masse tårer. Håber I kan lide sangen:

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: En certificeret personlig træner // Info om 'Fitness Institute' // Leg-day