AFSLØRING: SY LEE - LIVESHOWS I CIRKUSBYGNINGEN (REALITY AWARDS 2015)

SY LEE: Et vildt år i 2014! Nye mål og nyt liv i 2015!

Hey mine honeybees! Nu kommer det indlæg, som jeg har ventet med at lave, da jeg har haft alt for travlt til at blogge. Jeg afslørede i mit sidste indlæg, at jeg var fuldt i gang med planlægningen af min nye musikvideo, og jeg passede mit nye studie samt jeg bruger en masse timer på dansestudiet, hvilket jeg elsker utroligt højt! Og figuren skal også passes! i kan høre, at jeg har en del at se til og sådan har det været siden nytår.

10592594_10152676327273688_416870597_n

Foto: Sy Lee (Jack Høier Photography)

Jeg håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg føler, at jeg er og alt går bare så stærkt. Jeg har kigget tilbage på år 2014, og jeg kan ikke tro, at jeg har opnået alle disse ting, som jeg vil nævne for Jer under min studieperiode. Det har været et fantastisk år i 2014, men også hårdt, for jeg lavede næsten alt det her, mens jeg studerede! Jeg færdiggjorde bl.a. disse ting og meget meget mere:

 • Jeg færdiggjorde mit tilvalg i landskabsarkitekt, 5 år på uni i juli.✔️ Jeg afsluttede min videregående uddannelse, mit tilvalg i landskabsarkitektur, i sommer. 5 år på universitet var endelig overstået! Jeg kæmpede med det, da mine forældre havde faktisk tvunget mig til at tage en universitetsuddannelse. Det er en anden historie, som I kan få lov til at høre i det næste indlæg. Og jeg lavede alt det her før jeg afsluttede skolen:
 • Jeg stillede op i fitness show ‘WBFF’ i maj i kategorien ‘Male Fitness Model’, hvor jeg opnåede min drømmefigur! Det var så hårdt især under studietiden, for træning og planlægning af kost og træning fyldte meget. ✔️
 • Jeg udgav min allerførste professionel musikvideo i juli og holdt en kæmpe release musikvideo party med liveshow på Night Club Park en uge før min allersidste afslutningseksamen! Min release blev en kæmpe succes, og jeg gjorde seriøst næsten alt selv! ✔️
 • Jeg har haft en Sy Lee Live Show Tour rundt i DK på div. natklubber og bar henover sommeren, som jeg selv har sammensat! Diskotek tour, 8 live shows rundt i landet i juli og aug! plus flere gæste- og diskoteksjobs! ✔️
 • Jeg optrådte med min sang ‘Catwalk’ på Københavns Rådhusplads til CPH Prides største og sidste dag foran et publikum over 10.000. En fed oplevelse for livet! Min optræden på Kbh Rådhusplads til Cph Pride sidste og største dag! Vildeste oplevelse ever!✔
 • Jeg har den mest travl måned i december, hvor jeg havde 4 diskoteksjob samt to gæstejob til private arrangementer, og jeg skulle planlægge og skyde min nye musikvideo før nytår! Jeg er imponeret over mig selv nogle gange, at jeg kan overskue alt det her!
 • Jeg har haft en personlig udvikling. Efter jeg fik afsluttet mit studie som landskabsarkitekt, ville jeg gå mine egne veje. Jeg følte mig ikke lykkelig, fordi jeg altid som barn skulle behage mine forældre og leve op til deres ønsker og krav mht. livet. Jeg udviklede mig til en stærkere person, der vil arbejde med det, som jeg vil i livet og ikke arbejde med det, som de ønsker for deres søn. I kan tro, at det har været hårdt at være mig som den ældste søn i familien, hvor de har utrolig høje forventinger og krav til en.

De her er nogle af de største øjeblikke for mig i 2014. For nogen er det ikke noget særligt, men for mig er det en kæmpe opnåelse, at jeg har formået at klare alt det her under min studietid! Et skulderklap til mig selv hehe..


NYE MÅL i 2015!

Jeg vil simpelthen ikke arbejde med det, som jeg er udannet i og sidde på et kontor eller en tegnstue. Det er bare simpelthen ikke mig. Ja, det er ærgerligt, at jeg har brugt 5 år på universitet, men jeg fortryder det slet ikke. Jeg har en god uddannelse i baggagen, og den kan jeg vel falde på, hvis jeg en dag får lyst. MEN NU vil jeg gerne arbejde med det, som jeg altid har brændt for og har en stor passion i min hverdag – nemlig fitness og velvære.

 • Jeg er startet på Fitness Institute hos den anerkendte fitness coach, Henrik Duer siden d. 6. januar. Nu får jeg 2 uddannelser i baggagen! jeg brænder for at hjælpe mennesker derude til at opnå deres livs bedste form! Jeg kender det selv, og nu får jeg de rette værktøjer til at hjælpe andre :)
 • Jeg starter min egen virksomhed her i det nye år. Den afslører jeg senere, men det er noget, som jeg har tænkt længe på, og det er det, som jeg kommer til at arbejde med hver eneste dag.
 • Jeg tager til USA i 2015 for at besøge min elskede mormor, som jeg står meget nært, og jeg skal lave TV ;) Den afsløring kommer jeg i detaljer inden sommer :)
 • Jeg vil lægge min jagt og søgen på kærlighed i år på hylden. Jeg føler, at min kærlighed kun har voldt mig problemer. Jeg har aldrig delt min kærlighedshistorie til nogen, men jeg kan fortælle Jer, at min nye sang er baseret på den, og en tilstand/periode i mit liv, som jeg har haft utroligt længe.
 • Sidste ting som jeg skal opnå i 2015 er, at jeg rejser til udlandet for at repræsentere Danmark i en skønhedskonkurrence. Det bliver i juli måned :)

Det var faktisk rart at lave dette indlæg, så minder det også mig om, at jeg skal huske mine mål for det nye år! Alle sammen skal gennemføres! :)


NY MUSIKVIDEO! Den udkommer tirsdag d. 13. januar!

20141230-194855-71335228.jpg

20141226-221950-80390729.jpg

GalaxyCollision har min nye musikvideo klar om ikke sålænge!Jeg har ikke set endnu! Jeg er såååå spændt!!!!!!!!!! Jeg har selv skrevet sangen med kun små ændringer, og jeg har selv opfundet det meste den her gang, så jeg er ret STOLT. ✏Mine drenge forstår præcist, hvad jeg vil have og de ordner det for mig! Ka ik ønske mig et bedre musik team! Samt filmhold! Tak alle sammen!!

Jeg vil ønske Jer alle sammen et fantastisk år 2015! Tusind tak fordi I altid støtter mig herinde og jeg glæder mig til at vise Jer min spændende rejse i år 2015! Love til Jer alle! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLØRING: SY LEE - LIVESHOWS I CIRKUSBYGNINGEN (REALITY AWARDS 2015)