SY LEE: "Jagten på det perfekte udseende og den perfekte krop" - HVORFOR?

SY LEE: En god start på dagen! Selvforkælelse: Træning og lækre skønhedsprodukter!

Sikke en lovely dag! Jeg er så energisk i dag, aner ikke hvorfor haha. Eksamen er i morgen! Puha! Men jeg vil starte min dag med en god omgang træning alene i lang tid og derefter i spa wellness afdeling og bruge mine lækre skønhedsprodukter fra ‘Goodiebox December’. Det er ikke alle ting fra boksen, som jeg kan bruge fx hårspænde eller neglelak som kommer med nogle gange haha. Men ting som sæbe, bodylotion, scrub osv.

20150128-125630-46590081.jpg

20150128-125630-46590634.jpg
Foto: Sy Lee – Goodiebox December udgaven (Instagram @SyLeeStarlight)

Goodiebox.dk sammesætter lækre skønhedsprodukter hver måned, og man kan købe en boks ad gangen eller tegne et abonnement, som jeg har gjort. Hver måned kommer pakken hen til min dør :) I love it! På den måde kommer man også til at prøve nye produkter på markedet. Jeg bliver glad for min goodiebox hver gang. I kan se alle mine forrige goodiebox under søgefeltet på bloggen og skriv ‘goodiebox’. Virkelig lækre bokser som jeg har modtaget gennem tiden. Jeg glæder mig til at modtage min januar goodiebox her om et par dage, så kan jeg vise Jer den :)

Jeg er så farverig i dag!

20150128-124843-46123087.jpg
Foto: Sy Lee – Jeg elsker at se godt ud til træning, selvom jeg sveder haha. Livet er for kort til at ligne lort! (instagram @SyLeeStarlight)

Mht. Træning i dag kan jeg virkelig se, at min bulking periode virker mega godt! Jeg er jo i gang med at tage en del kilo på og dermed “cuttes” igen op til sommer, så jeg kan stille op i fitness show igen! Jeg vil bevise, at jeg kan gør det endnu bedre den her gang :)

Jeg flexer slet ikke her og min ryg er allerede blevet så meget større!

20150128-124808-46088932.jpg

20150128-124809-46089168.jpg

Jeg er ret stolt af min fremgang med min træning. Når jeg har et mål, så går jeg all in! Jeg kan ikke vente med at blive færdig med min fitness uddannelse som personlig træner på Fitness Institute! Eksamen i anatomi og fysiologi kalder i morgen! Wish me luck! Jeg har fået styr på min skønhed- og plejedag og resten af dagen skal der terpes! Vil du læse om hvorfor jeg vælger at tage min anden uddannelse som personlig træner og vide mere om mine kurser og min uddannelse mht. priser osv. så læs -> HER

Har I forresten set min nye musikvideo “Helt Alene”? En kærlighedssang som jeg selv har skrevet og lavet, der er baseret på mit kærlighedsliv. Den er meget personlig og den betyder utrolig for mig. Jeg har ikke haft det godt længe og jeg har skrevet den med en masse tårer. Håber I kan lide sangen:

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: "Jagten på det perfekte udseende og den perfekte krop" - HVORFOR?