SY LEE: "From Everyday to Runway" // Bella Pierre Cosmetics + EmerginC Skincare // NEW YEARS MAKEUP!

AFSLØRING: SY LEE – LIVESHOWS I CIRKUSBYGNINGEN (REALITY AWARDS 2015)

Så er det offentliggjort i dag i pressen, at jeg optræder til det store awardshow ‘Reality Awards 2015’ i Wallmans Cirkusbygningen d. 13. Januar, og det er ikke om ikke så længe!

Jeg har været ikke så aktiv på sociale medier disse dage, da jeg har trænet min dans til det store liveshow! Jeg har tilbragt mange dansetimer på dansestudiet ‘HotStepper Dance Studio’, og det bliver flere kommende dage/aftener på dansestudiet.

Det er stadig vildt for mig at få lov til at danse i samme dansestudie som de store kunstnere som Medina og Christopher etc., hvor de øver deres trin på HotStepper i samme danselokale som mig! Jeg er så taknemmelig, og jeg føler mig priviligeret at får lov til disse ting!

Jeg glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg skal øve mit show igen i dansestudiet med min dygtige koreograf Uyen Divasia og de 8 søde danserinder, som er hendes elever. Uyen er fantastisk! jeg håber, når vi øver, støder jeg måske ind på Christopher hehe.. :)

20150105-234151-85311767.jpg

20150105-234151-85311309.jpg

Foto: Sy Lee – Min weekend var dagene på dansestudiet ‘HotStepper’ – Billeder fra min weekend. (instagram @syleestarlight)

NY MUSIKVIDEO, NY SANG!

Jeg udgiver en meget personlig sang til awardshowet, og jeg kommer bl.a. til at optræde med den. En sang, som jeg selv har skrevet og betyder meget for mig. En følelsetilstand og hård periode i mit liv. En kærlighedssang, hvor jeg giver Jer et indblik i, hvordan jeg har haft det i lang tid. Jeg har aldrig fortalt mit kærlighedsliv til nogen, men denne sang har jeg brug for at lave og komme ud med mine følelser og afslutte det kapital i mit liv.

Jeg håber, at Danmark tager pænt i mod den. Jeg har prøvet at forbedre min stemme, og jeg ved, at jeg er ikke nogen sanger. Jeg er blot en performer. Den her sang betyder rigtigt meget for mig. Jeg glæder mig til at optræde på den smukke scene i Wallmans Cirkusbygningen.

20150105-234736-85656568.jpg
Foto: Sy Lee – Jeg glæder mig til at optræde i Cirkusbygningen! Det er stort for mig! Den fedeste og sidste oplevelse med musik var på Københavns Rådhusplads hvor jeg optrådte til CPH PRIDE SIDSTE OG STØRSTE DAG med over 10.000 mennesker! Så mange mennesker på et sted! Jeg er så taknemmelig for disse fede oplevelser i mit liv!

Sørg for en god plads til Realityawards 2015! Køb dine billetter til 199kr.!

SAM_0077 wall_564 Wallmans_Dinnershow_850884a

Reality Awards 2015 – Wallmans Cirkusbygningen d. 13. Jan.!

20150105-235118-85878323.jpg

Jeg vil skynde mig at sove nu! En stor dag venter i morgen! Det afslører jeg i morgen på bloggen! ;) Nat nat.. <3


 

JEG ØNSKER JER EN DEJLIG DAG I MORGEN MED MASSER AF KÆRLIGHED OG GOD ENERGI! 

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: "From Everyday to Runway" // Bella Pierre Cosmetics + EmerginC Skincare // NEW YEARS MAKEUP!