SY LEE: Der er gået næsten 2 år siden, og I still have a huge crush on Christopher!

SY LEE: At gøre noget godt for sig selv! // I love my new babies from Apuls.dk – Reebok Weightlifting shoes // Rabatkode!

Hey alle sammen! Håber I nyder søndagen som jeg! Jeg er så frisk som det kan være! Hehe.. Jeg tog ud og danse i går og tog ok tidlig hjem. Jeg havde bare brug for at danse amooook! No drinking, just dancing till it’s dawn! :) jeg havde hygget mig så meget igår, at jeg glemte at tage billeder! Crap! Havde ellers et flot cute outfit på!

Jeg har trænet amooook tidlig i fitness centret. Den bedste følelse er, når man har givet den gas i fitness og der hele syrer bare til, og man ser pumped ud like crazy!

Jeg havde ben-dag / leg session. Jeg har brugt mine nye babies, vægtløftersko, den allernyeste model fra Reebok fra webshoppen Apuls.dk. De er så gode til alle benøvelserne og TRO MIG, du vil mærke forskellen, når du udfører dine øvelser såsom dødløft, squat, front squat etc. Med disse vægtløftersko eller de bliver kaldt for weightlifting shoes på engelsk.

Vægtløftersko er et MUST-HAVE!

Jeg faldt over webshoppen Apuls efter en masse researches. Jeg surfer altid grundigt før jeg foretager et køb.

De har udsalg på alle deres vægtløftersko, og de har fri fragt! I love it! To dage efter og så var de ved min dør :) dejlig service, som jeg kan lide det.

Der findes utallige mærker, men Reebok laver de flotteste modeller inden for vægtløftersko, hvis du spørger min mening. Jeg kan godt lide at se smart ud, selvom jeg træner haha :)

Jeg kan lave en træningsvideo med benøvelser for at demonstrere, hvor gode disse vægtløftersko er. Trust me a must-have for Jer, der vil have det mest optimale ud af din ben træning.

20141221-122036-44436571.jpg

20141221-122036-44436153.jpg

20141221-122037-44437108.jpg
Foto: Sy Lee – vægtløftersko is a must-have for fitness freaks! Like myself. Disse er fra Reebok nyeste model fra webshoppen Apuls.dk (instagram @syleestarlight)

Rabatkoden er LEE og giver 13% rabat. Husk at skriv, at den indtastes under indkøbskurven! Den kan nemlig ikke indtastes hvor man betaler! Rabatkoden gælder følgende produkter


JEG ØNSKER JER EN LOVELY DAG MED MASSER AF KÆRLIGHED AND XMAS SPIRIT! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Der er gået næsten 2 år siden, og I still have a huge crush on Christopher!