SY LEE: What is going on at the moment (Quick Update!)

SY LEE: Sexy undies for men is a MUST! Buy Xmas presents now! Lækkert tøj som julegaver er et hit!

Hey alle sammen! Håber I har det skønt! Jeg gør det meget kort, da jeg er stresset for tiden, som jeg har fortalt i mit sidste blog indlæg. Jeg har så meget at se til for tiden! Puha!

Men jeg lovede Jer at blogge om mine forslag på fede julegaver. I got style, I got class, and I know what is in or out. Jeg lyder som Kim Kardashian haha.

Jeg har fået henvendelser fra Jer i lang tid nu, hvor mit tøj er fra, mine shorts, mine trøjer, smykker etc.

Jer der følger mig på Instagram @SyLeeStarlight ser tit mine modelbilleder og I kommenterer altid mine outfits og spørger hvor de er fra.

Jeg elsker at se sexet ud udenpå, men også under mit tøj. Flot og sexet undertøj med stil er et must. Det synes jeg skal gælde hos alle mænd! Utiltrækkende hvis en fyr hiver bukserne ned og har slidte og grimme undertøj på! A turn off og det gælder girls too! Sexy lingeri girls!

It’s xmas soon! A good idea til en god julegave kan være sexet undies!

I love undies og swim wear fra www.ezzo.dk . Jeg tror størstedelen af mine mandlige følgere, vil juble over mit tip fra denne webshop. De fører mærker, som man ikke kan få andre steder herhjemme i DK! Jeg har altid måttet bestille fra USA. Jeg kan ikke lide at eje, hvad andre har. Det gælder faktisk alt, for jeg kan lide at være en ener. Ser jeg nogen som har den samme trøje, selvom jeg bærer den bedre, skal den bare afskaffes til velgørenhed hehe.. En dårlig egenskab! Men kan også være god, da jeg aldrig ligner nogen andre :) Jeg deler dette tip, fordi jeg tror, det vil gavne en masse! ;) Jeg ved, mange fyre derude har DÅRLIG SMAG eller har brug for en kærlig hånd fra deres kæreste :)

De fleste af mine undies er herfra og de sælger til gode priser! I bliver chokeret! Jeg køber herfra og fra Illum, da de har stort udvalg af undertøj også.

Blot et forslag til gode julegaver til fyrene. Eller forkæl Jer selv drenge som jeg gør! :)

I aften skal får jeg besøg af min bff Gustav og min søde ven Emil efter Gustav har optrådt i B&W hallerne.

ØNSKER JER EN LOVELY AFTEN MED MASSER AF KÆRLIGHED AND XMAS SPIRIT! <3 ps. Jeg har hørt julesange meget i dag især nu! Med Ariana Grande, Mariah Carey og Michael Bubble hehe.. Pynter mit hjem op lige nu ;)

20141205-183859-67139577.jpg

20141205-183859-67139357.jpg

20141205-183901-67141576.jpg

Foto: All press photos by Jack Høier

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: What is going on at the moment (Quick Update!)