SY LEE: De uciviliserede mennesker skal ud af landet! UMENNESKELIGT!

SY LEE: OM 2 DAGE! SKYDNING AF MIN MUSIKVIDEO // COVER SINGLE TODAY

Så sker det igen! Om to dage skyder vi min nye musikvideo! Jeg instruerer den selv! Glæder mig som et barn! :)

Min sidste musikvideo ‘Catwalk’ filmede vi i sommers! Vi skal allerede lave en ny! Jeg føler mig så priviligeret, at jeg får lov til disse ting som mange andre drømmer om. Jeg gør det fordi jeg kan og fordi jeg har en kæmpe passion!

Jeg ved, at jeg er ikke verdens bedste sanger, men jeg elsker at performe og entertaine. Sålænge jeg kan disse ting og folk synes det er underholdende, bliver jeg da ved. Jeg stopper ikke, fordi folk hater. Selvfølgelig skal jeg stoppe mens legen er god. Alt har en udløbsdato. Jeg gør det igen, fordi jeg vil gerne lave en sang om mit eget kærlighedsliv! Meger personligt!

Jeg er på Fyn lige nu hos mine forældre og jeg har været her i to dage nu. Jeg tager til Aarhus om ikke sålænge og skal skyde min video på søndag.

Det er en sang, som jeg selv har skrevet, der er baseret på mine følelser og en tilstand fra mit kærlighedsliv. Jeg tror, at en del vil kunne relatere sig til mig.

Jeg har lavet en sang fra bunden, hvor jeg har bestemt alt! Selv skrevet teksten, valgt hvilke instrumenter der skal være med osv. Jeg er ved at blive lidt musikalsk føler jeg hehe.. Der er langt vej endnu, men stadigvæk! :) jeg er ret stolt af mig selv!

BONUS INFO!

Mit kærlighedsliv har ikke kun været på lyderøde skyer. Jeg er en fighter, når det gælder forhold, for når jeg elsker en person, er jeg trofast og loyalt til den bitre ende.

Musikvideo bliver filmet anderledes og ikke så mange danske kunstnere har gjort det før. Den kommer til at afspejle min personlighed og mit kærlighedsliv.

Jeg udgiver den midten af januar i forbindelse med noget rigtigt stort. Jeg håber, at I vil tage godt imod den.

Ps. Sangen er på dansk, og det er en ny genre, som jeg kommer til at bevæge mig ud i. :) jeg afslører først omkring d. 8-10 januar.

TAK FORDI I ALTID STØTTER MIG! Jeg er dyb taknemmelig! Jeg vil ikke kunne alle disse ting uden Jer, SÅ TAK! <3

20141226-222148-80508211.jpg

20141226-221950-80390864.jpg

20141226-221950-80390729.jpg
Foto: Sy Lee – jeg var til fotoshoot i dag hos den fantastiske fotograf Marcos Borges. Nogle af billederne var lavet i forbindelse til cover af min nye single! :) Jeg skal udvælge på et tidspunkt. (instagram @SyLeeStarlight)

JEG ØNSKER JER EN LOVELY AFTEN MED MASSER AF KÆRLIGHED OG GOD ENERGI! 

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: De uciviliserede mennesker skal ud af landet! UMENNESKELIGT!