SY LEE: My busy life! My bulking phase is going so good! (Quick Update!)

How’s life venner?! Mit liv er hektisk lige pt! Jeg er fuld i sving med mit hemmeligt projekt, der vil påvirke min fremtid i det nye år! :) Jeg har en musikvideo, der skal skydes hurtigst muligt. Forhåbentlig inden nytår! Jeg er booket til tre private arrangementer, hvor jeg skal gæste og optræde med min Catwalk sang. Den ene er faktisk på et fedt diskotek Havana Club. Alle sammen i Jylland. Mere info om den ene aften som er vist åben for alle! Jeg skal nok meddele, hvor jeg skal optræde og gæste natklubben.

Derudover er jeg i gang med min bulking phase! Folk tror det er nemt at det handler bare om at æde amok! Nej det kræver også en speciel skræddersyet kostplan og jeg følger en sindssyg hardcore træningsprogram. Nu hvor jeg indtager sunde kulhydrater, har jeg faktisk meget mere energi til at løfte tungere, hvad jeg hidtil har gjort! Jeg er selv dyb imponeret over mig selv hehe :)

Det går forrygende godt med alt og der er så meget at se til! Det som jeg er allermest stolt over, at jeg formår at passe min træning og opnå de sygeste resultater mht. styrke og mål mens jeg har gang i alt muligt!

I kan tro, at jeg stiller op til fitness show igen til Maj! Har I læst, at jeg tager imod klienter nu, hvor I kan hyre mig som personlig træner! ;) Læs mere -> HER

Jeg er stolt over, hvad jeg har formået at opnå, siden man så mig på tv i 2011!

Jeg er 183 cm høj. Jeg vejer lige nu 89-90 kg. Det svinger :)

Lige nu kører jeg et program, hvor jeg rammer ben to gange :) Jeg fokuserer meget på ben og det resulterer at mine overkrop bliver større!

Billeder med min progress:
20141210-130929-47369029.jpg

20141210-130928-47368193.jpg

20141210-130927-47367986.jpg

20141210-130929-47369192.jpg

20141210-130928-47368670.jpg

Lige en quick update om lidt af hvert! Jeg blogger lige nu, mens jeg får pedicure! Haha.. Jeg kan altid multitaske!

I må have en lovely dag alle sammen! Husk drømme går i opfyldelse, hvis du gør noget ved dem! :*

 

JEG ØNSKER JER EN LOVELY AFTEN MED MASSER AF KÆRLIGHED AND XMAS SPIRIT! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Book mig som din personlige træner til det nye år på forhånd!