SY LEE: My fun weeknd! Xmas tipsy the whole week!

SY LEE: Kom til Det Store Awardshow d. 13. jan.! // Reality Award 2015 i Cirkusbygningen // Vind en Reality Kalender 2015

Årets største awardshow, Reality awards 2015, skal hylde alle de danske reality-personligheder d. 13. jan. i Wallmanns Cirkusbygningen. Værterne er afsløret på Se og Hør i dag. Som I kan se min gode ven og reality-kollega, Sidney Lee er vært sammen med min bedsteven aka. BFF, Gustav Salinas, sammen med værten Anne Kejser, som vi kender som værten for tv-programmet Big Brother på Kanal 5.

Disse tre tv-personligheder vil styre showet i 4 timer, hvor bl.a. jeg og andre udvalgte personer skal underholde Jer på scenen!

10644234_761150663920368_6560704556313979729_o

Foto: Dan Mariegaard, Se og Hør og Realityawards – Ser de ikke bare fab ud?! :)

 

I år bliver det storslået og I kommer til at opleve et smukt, livligt og underholdende show på alle kanter! En crazy party, som I ikke vil gå glip af! :) I kan sikre gode pladser i Cirkusbygningen ved at købe billetter, 199,- pr. person –> HER

Jeg glæder mig til at underholde Jer og give Jer et brag af et show! Her afslører jeg noget personligt og stort for mig den dag! <3 Mere info kommer! Håber I kommer til det her awardshow!


Vind 1 stk. Reality Kalender 2015

– Jeg udvælger 5 vindere på søndag kl.12.00!

SAM_6749 SAM_6753 SAM_6760

Tilbage i oktober blev der holdt et brag en Release Party på Marvins Room, Peter Birch og Kasper Birchs bar, hvor vi fejrede vores egen Reality Star Calendar 2015. Her gav jeg et live show med min seneste single Catwalk.

For at vinde 1 stk. Realitykalender på billedet, så gør følgende:

1. Like denne side -> HER!

2. Skriv ordet ‘realitykalender’ til min indbakke -> HER!

Så simpelt! Jeg finder en heldig vinder og kontakter vedkommende via facebook siden på søndag! HELD OG LYKKE! <3 Til Jer der vil købe dem selv, kan den fås Bilka, Føtex og Arnold.

I kan se vores aften i realityprogrammret ‘Spotlight’ på TV3 Viaplay gratis –> HER

Jeg håber, at I kommer til Reality Awards 2015, for jeg kommer til at underholde Jer og give Jer et nyt og anderledes live show den her gang. Se fx et af mine live shows fra i år på Københavns Rådhuspladsen tilbage i september 2014.


JEG ØNSKER JER EN LOVELY AFTEN MED MASSER AF KÆRLIGHED AND XMAS SPIRIT! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My fun weeknd! Xmas tipsy the whole week!