SY LEE: My busy life! My bulking phase is going so good! (Quick Update!)

SY LEE: Goodiebox – Winter Wonderland // Julegaveforslag

Hey alle sammen! Får I købt Jeres julegaver efterhånden?! Jeg føler hele tiden jeg mangler noget. Jeg var sammen med min allerbedste veninde i 13 år faktisk i går, hvor vi blandt andet tog på juleindkøb sammen. Jeg fandt de sødeste babyting til min lille nevø! Glæder mig til at tage billeder af ham med det på hehe..

20141212-105724-39444851.jpg
Foto: Sy Lee – Jeg er i rigtig julehumør for tiden! (instagram @syleestarlight)

Jeg modtog min månedlige goodiebox for november mdr., men jeg havde simpelthen ikke haft tid til ar tjekke den ud. Det viser bare hvor travlt jeg har det for tiden. Men da jeg åbnede den, tænkte jeg, at det kunne være en perfekt adventsgave eller en god julegave fx.


GOODIEBOX – NOVEMBER

I ved, at jeg elsker lækre produkter og elsker at afprøve nye også. Jeg havde tilmeldt mig GoodieBox for lang tid siden, så slipper jeg for at lede i butikkerne hver mdr. Selvom det gør jeg alligevel hehe..
GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned! I LOVE IT!

20141212-110837-40117739.jpg

20141212-110839-40119757.jpg
Foto: Sy Lee – GOODIEBOX – NOVEMBER.

For 99 kr. kan du få denne boks tilsendt til din dør. Et lækkert abonnement for 99 kr. om mdr. Det er et lækkert koncept til at afprøve lækre produkter hver måned. Tjek deres Facebook side ud eller hjemmeside: www.goodibox.dk :) Se mine forrige goodieboxes fra juli og august, sep. -> HER!

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My busy life! My bulking phase is going so good! (Quick Update!)