SY LEE: “From Everyday to Runway” // Bella Pierre Cosmetics + EmerginC Skincare // NEW YEARS MAKEUP!

Omg! Så er jeg i KBH igen! Er I ved at gøre Jer lækre til i aften?! Jeg har gjort alt klar! I don’t want to stress! The makeup, today’s look er “From Everyday to Runway!” with the natural og flawless touch.

20141231-164310-60190627.jpg

20141231-164311-60191243.jpg

20141231-164312-60192664.jpg

Foto: Sy Lee – Mine skønhedprodukter fra Bella Pierre og EmerginC, står klar til mit nytårslook! (instagram @syleestarlight)

New Years Eve! I’m ready!

“From Everyday to Runway!” Et fejlfrit look!

Jeg har alt klar til at shine up like a Hollywood Star! Mine fantastiske Makeup er fra Bella Pierre Cosmetics og mit serum er fra EmerginC 20% C Serum, som nærer og plejer min hud på bedste vis med 100% naturlige ingredienser samt er en fantastisk underlagscreme før makeuppen!

Bellapierre Kosmetik fremstiller deres egne produkter, som er baseret på den nyeste tendenser inden for skønhed. Hvert enkelt produkt er 100% naturlige ingredienser.

Ps. Jeg har meget sart og meget sensitiv hud, og derfor vælger skønhedsprodukter med omhu. Kun det bedste af bedste!

Hollywood professionelle makeup artister anvender 100% naturlig mineral kosmetik. Mere på bloggen efter nytår med HAUL + MAKEUP TUTORIAL. Jeg forklarer og viser hvordan jeg bruger mine produkter. Indtil da kan I tjekke Bella Pierre Facebook side: Bellapierre Cosmetics Danmark for nyheder, eller købe produkterne fra deres webshop -> HER!

 

JEG ØNSKER JER GODT NYTÅR OG EN LOVELY AFTEN MED MASSER AF KÆRLIGHED, GOD ENERGI!

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Behind the scenes - NY MUSIKVIDEO! Sådan er det gået! Filminstruktør Kemal og Darewhan er amazing! (GalaxyCollision Production)