SY LEE: JULEHILSEN TIL MINE LÆSERE! Min blog er intet uden Jer! MERRY XMAS!

SY LEE: De uciviliserede mennesker skal ud af landet! UMENNESKELIGT!

Umenneskeligt! Jeg er så f**kin træt af så mange uciviliserede mennesker på denne jord! Især i DK, fordi jeg støder ind på dem selv! Jeg synes, at der er for mange. Jeg taler kun ud fra mine egne erfaringer. Jeg er opvokset i Vollsmose for det meste af mit liv. Det var et mareridt, et helvede, som jeg skulle bare væk! Jeg flygtede fra Vollsmose via min allerførste tv-deltagelse pga. disse TYPER, som Nanna Skovmand og hendes kæreste har uheldigvis stødt ind i! :(

20141226-193224-70344234.jpg
foto: Nanna Skovmand (privat foto)

En flugt, som jeg tog, fordi det var sol, strand og nye mennesker, så takkede jeg ja til tv-programmet Fristet! KUN fordi jeg vil væk fra VOLLSMOSE og disse typer uciviliserede mennesker! Det vrimler med dem!

Ja, jeg har fået øldåser i hovedet i Vollsmose, København på Nørrebro, spytklatter i mit fjæs, overfald etc. For at sige det mildt, det har jeg oplevet allerede som barn og voksen i hele mit liv! Jeg har aldrig delt mine syge oplevelser med pressen eller Jer, fordi de forfærdelige minder er trauma for mig. Det er også derfor, at jeg har haft svært ved at besøge mine forældre i Odense. Jeg var ikke i Odense i halvandet år efter Fristet! Det er gået bedre med tiden nu. Når jeg er der mere end to dage, må jeg væk i en fart. Det gør det heller ikke nemmere at være mig. Jeg ved, at jeg er anderledes og jeg klæder mig meget iøjenfaldende. Men det giver ingen ret til at hade et andet menneske så meget, at de får lyst til at overfalde en eller sige underlige og onde ting til en.

Jeg hører historier og ser billeder som Nanna Skovmand, så skærer det i mit hjerte! Jeg er så rasende! Vi bor i fredelig Danmark, men prøv at se! Må karma f**kin bide dem i røven for hårdt! Juletid er der, hvor der er glæde og kærlighed, og se hvordan uciviliserede mennesker gør verden ubehagelig og utryg at være i! Sådan burde det ikke være!

Jeg er født i Danmark. Mine forældre er flygtet over havet til Danmark pga. Vietnamkrigen, og jeg er så taknemmelig for at DK tog imod os! Ellers vil jeg ikke have det liv, som jeg har i dag. Jeg kunne ligeså godt være ufødt, og mine forældre ikke var kommet i land og døde på flytningbåden!

Løsning! Jeg ser sådan, at reglerne skal skærpes. Der vrimler alt for mange af disse typer, uciviliserede mennesker, og vi skal skære ned på dem. Hvordan og hvornår må regeringen finde ud af?!

Nanna Skovmands forfærdelige hændelse:

Fra Ekstrabladet.dk:
Juleaften blev hun og kæresten Mads udsat for et overfald. Nanna Skovmands ansigt er slemt medtaget som følge af overfaldet – hvilket man kan se af det foto, hun for nogle timer siden lagde på sin Facebook-profil. Billedet er blevet delt flittigt og omtalt af bl.a. ekstrabladet.dk, men det var ikke derfor, Nanna Skovmand lagde det ud.

Gerningsmænd:

A: Mand, udlænding, mulig somalisk baggrund 16-17 år iført lyseblå hættetrøje, mørkt tøj og hvide sneakers.

B: Mand måske somalisk 16-17 år, skaldet iført sort dynejakke med hvid hættetrøje, lyse jeans og mørke sko.
Læs resten af Nannas hændelse på Ekstrabladet.

20141226-192940-70180924.jpg

10885243_690661521041591_419791265129744915_n
Foto: Sy Lee – Jeg er i Odense lige nu. Jeg er hos min familie i Vollsmose og jeg vælger heller ikke at gå rundt om aften, fordi jeg ved aldrig, hvilke uciviliserede mennesker jeg møder på min vej. Det er sørgeligt, at jeg har det sådan. Jeg er ikke bange, men jeg orker bare ikke unødvendige problemer og dårlig energi i mit liv. Hvis bare alle tænkte sådan, kunne verden være et mere fredeligt og trygt sted. Bare alle passede sig selv! (instagram @syleestarlight)


JEG ØNSKER JER EN LOVELY AFTEN MED MASSER AF KÆRLIGHED AND GOD ENERGI! Jeg deler Nanna Skovmands historie med Jer for at sprede hændelsen i håb om at fange de to gerningsmænd eller deres bekendte/venner ved noget, kan meddele et eller andet! Nogen må tale over sig! Men også for at fortælle Jer læsere, at jeg er træt af vold og had i dette land. Det er vi sgu for gode til!! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: JULEHILSEN TIL MINE LÆSERE! Min blog er intet uden Jer! MERRY XMAS!