SY LEE: VORHERRE BEVARES! Vi er meget mere stilet ift. andre i DK! Gustav og Sy Lee

SY LEE: På fuld fart! Ny sang, ny dans, NYT IMAGE.. (Quick Update!)

Hey alle sammen! Håber I har det fantastisk alle sammen! Hold op DK er blevet såååå koldt! Jeg vil lave en quick update lige hurtigt hvad der sker lige pt. Bloggen og de sociale medier har stået ret stille på det seneste. Jeg har haft så meget om ørerne, og når jeg knap poster noget nogen steder, betyder jeg er dyb begravet. Det ligner slet ikke mig! HAHA..

Hvor eneste dag arbejder jeg på min nye sang, dans og optræde, hvor der er en deadline på! Folk holder også juleferie, og derfor skal alt laves NU inden det nye år. Sangen skal være færdig i januar. Jeg må desværre ikke afsløre endnu, hvad sangen er til og hvor jeg skal optræde, men sikkert nogen kan regne det ud :)

Jeg troede engang, det var rigtig nemt at lave en sang selv, men HELL NO! Det tager lang tid især dansen skal udvikles, for live performancen skal være i kassen samt MUSIKVIDEO skal NÅ at skydes og være klar til udgivelsesdatoen.

Folk tænker, hmm laver Sy Lee noget igen. Ja det gør jeg og det gør jeg af særlige grunde. Jeg gør det fordi jeg kan og jeg elsker at underholde om folk synes om det eller ej, men jeg elsker at tage på diskotek tour og optræde samt lave en fed musikvideo, hvor jeg bestemmer alle detaljer. Det er en fed følelse at kunne udvikle og udleve en ide og drøm og skabe sit eget produkt, som man selv er STOLT OVER! :) men jeg glæder mig også til at lade JER høre den!

Der er FULD FART på det seneste. Knap tid til at se nogen og blogge osv. Jeg træner som jeg altid gør og så er det tilbage til de ting der skal udleves. Man skal være målrettet ellers sker der intet i livet :) jeg har altid været meget disciplineret og passioneret, når jeg begraver i mit arbejde.

I forgårs var jeg forbi dansestudiet Love2Dance og havde en Sy Lee – Casting, hvor jeg tjekkede pigerne ud mens de dansede og jeg udvalgte nogle til mit næste live show. Det er næsten helt på plads.

Jeg udgiver jo en NY SANG, og den her gang bliver det noget helt andet, som DK ikke har hørt magen til. Jeg vil vise Jer, hvad jeg kan udrette end at synge i små hotpants og vrikke med røven. Nyt image på banen med en fantastisk sang, som er baseret på mine følelser og tanker! <3 folk vil altid have blandet meninger, men jeg laver altid noget, som jeg SELV er stolt af og har hånd over alt selv. Den bliver smuk, livlig og anderledes IGEN!

20141122-201736-73056869.jpg
Foto: Sy Lee – jeg udvælger nogle piger fra 2. Dansehold. Der var tre hold jeg skulle gennemgå.

Jeg har jo som sagt arbejdet på sang og dans konstant og det eneste tidspunkt, hvor jeg relaxer er faktisk i fitness og spise ude fx dagen før, tog jeg ud med Gustav og vores ven Gert på Sticks n Sushi i Hellerup. Vi skulle bl.a. planlægge mit live show sammen, for der skal bestilles nogle bestemte ting. I SKAL GLÆDE JER! jeg går all in ;)

20141122-202126-73286281.jpg

20141122-202127-73287797.jpg

20141122-202127-73287160.jpg

20141122-202126-73286495.jpg

I onsdag var Gustav og jeg forbi vores dejlige ven Victor Morenos frisørsalon. Vi er begge to hoppet på ‘GOLD PROFESSIONEL HAIR CARE’ TEAMET sammen med Medina, Christopher, Mikkel Kryger og flere danske kendisser. Jeg kan personligt lide noget, der er eksklusivt og sådan har jeg det med alt fra tøj, sko, make-up etc. Ting der er lækre, anderledes og i topkvalitet. Jeg kommer til at blogge om alle mine lækre produkter senere.

20141122-203046-73846674.jpg

I kan finde deres facebook side samt Instagram HER!

Glæder mig til at vise Jer spray tan også ;)

20141122-203315-73995439.jpg

20141122-203315-73995191.jpg

Ps. Jeg lovede Jer opskrift på Penang, en thailandsk nationalret. Jeg er blevet helt vild med den ret og laver den LIGE NU hos min buddy, Rune som I kender fra Fristet. Min dejlige klippe og ven <3

20141122-204150-74510564.jpg

I aften skal der se gyser! Vi skal have æbleskiver også hehe.. Vi skal rigtig hygge igen i aften. Hjemmehygge er også dejligt i ny og næ! Det bliver min hyggelige weekend, studie, dans, træning og min nevø som jeg besøgte tidligere i dag!!

20141122-204326-74606201.jpg

Ønsker Jer en lovely aften!

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

2 kommentarer

 • Wauuuw, sikke mange ting du er igang med! Det bliver spændende at og høre din nye sang, og se din video! Jeg er stor fan af, at du tænder på at lave alle ting selv, som sang, dans og video. Det gør dig til en ægte iværksætter :) Jeg er selv sådan, og jeg er selv igang med at starte eget firma. Her kan jeg også mærke, at alt bliver meget mere som ens “baby”, når man selv skaber det fra bunden af! Det er en helt fantastisk følelse! Held og lykke med det fremover, det skal nok blive godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Tak for din besked! :) ja har gang i så meget men laver kun de jeg brænder for. Man ska være tilfreds jo :) jeg starter ogs mit eget snart! Fedt! Kender følelsen:) ilm! Go aften knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: VORHERRE BEVARES! Vi er meget mere stilet ift. andre i DK! Gustav og Sy Lee