SY LEE: EN UFORVENTET CRAZY WEEKND MED GUSTAV

SY LEE: MTV EMA PRE-PARTY // DMA ’14 I AFTEN, STEM! // REALITY-DRAMA

Hey my lovely honeybees! Her er en opfølgning fra i tirsdag! Gud jeg har ikke kunnet blogge siden pga. my family was here! En dag overnatning ekstra blev til to osv. hehe.. det har været så hyggeligt at have dem på besøg, og jeg har lært at lave endnu flere lækre vietnamesiske retter :) MEN siden igår fik jeg endelig tid til mig selv. Træning, wellness/spa/facial forbi min klinik, shopping, cleaning osv. generelt alene tid med film og ren afslapning med mig selv. Jeg foretrækker nemlig en god film frem for at tage i byen fx alle var ude og fejre J-dag, mens jeg havde brug for en date med mit tv haha.. Am I getting old :p

I tirsdag var jeg blevet invitereret til to forskellige ting. MTV EMA Pre-Party og gallapremiere på den nye film Interstellar med Matthew mcConaughey. Han er en fantastisk skuespille, og derfor havde jeg glædet mig så meget til den! MEN min BFF Gustav ville hellere den ene ting, fordi han var bange for, vi ikke kunne nå det. Det var meningen, vi skulle blive kort til MTV og så videre, men det var umuligt at komme væk, fordi vi mødte så mange vi kendte og havde det så skægt.

Det meste af aften hyggede jeg mig med min bff Gustav og vi genforenede med Amalie Szigethy, en herlig veninde fra vores jungle tid med tv3. Jeg elsker hendes selskab. Vi hang ud med vores gode venner Susan K, Klaus, osv. Generelt vi var bare en stor gruppe, der var samlet et sted og det var så skægt.

Jeg vidste ikke vi måtte gå backstage! Så havde jeg sgu gjort det. Jeg vil nemlig have et billede med Christopher som sidste år haha.. Pressen vil gerne have haft Gustav og jeg skulle stå hver sin side af Christopher, men Gustav gad ikke at vente med den røde løber haha.. Jeg kunne godt have ventet de 5-10 min. I love him! :p

Og hvert år falder vi altid i god snak med pigerne fra DR3 ‘Det slører stadig’. Omg I love them girls! Ønsker jeg havde et billede her med dem! De er varmeste piger! Love them! Derudover faldt jeg i god snak med Vicky Pattison fra Gerodie Shore, der var special guest den aften, og vi har så meget sammen siden hun kom hjem. Amazing girl! Hun er meget mere end hvad man ser på tv. Hun synes jeg er oplagt til Geordie Shore i UK hehe.. Det var ret sjovt! Men hun og vi er jo meget mere end druk og sex på tv. Det gælder vel os alle sammen. Min Bff og jeg valgte at matche lidt. Jeg har nemlig kørt den ‘sheer’ see through look i noget tid, og det har inspireret mange. Det er simpelt,men sassy på en fræk måde, som jeg kan lide det. Her er nogle pressebilleder samt mine egne phone pictures:

20141108-152602-55562727.jpg

 

20141108-152603-55563021.jpg

Foto: Realityportalen.dk

7872221-

 

Foto: BT.dk (Linda Kastrup)

20141108-152602-55562921.jpg

 

Foto: Gaffa.dk (Helene Lundquist)

20141108-152603-55563662.jpg

Foto: Vicky Pattison – Geordie Shore aka. Queen V & Sy Lee (Instagram @syleestarlight)

Vicky blev spurgt af MetroXpress, hvilke danske reality-personligheder vil hun sammensætte hvis hun skulle lave en udgave af Geordie Shore. Se svaret her eller find det på MX.dk :) Hun har aldrig hørt om os før, men hun valgte ud fra billeder. Hun synes jeg er sjov, men jeg tager mig selv hvis alt for seriøst. Og hun komplementerer min krop hele tiden hehe.. :) Sødt :) Det var en ret sjov artikel fra i onsdag.

20141108-173832-63512009.jpg

20141108-152604-55564036.jpg

 

Foto: Sy Lee – MTV EMA PreParty 2014 – Jeg hygger mig altid! det var dejligt at se min skattebasse Stefanie igen og selvfølgelig Amalie og søde Klaus :) (Instagram @syleestarlight)

20141108-152603-55563884.jpg

20141108-152603-55563389.jpg

 

Foto: Sy Lee & Gustav bliver inviteret til MTV EMA Pre-Party. Det kommer på MTV d. 9, dvs. i morgen kl 19, som optakt til EMA som vises LIVE fra Glasgow! kan være I ser mig og Gustav snakke om de nominerede ;)

20141108-152605-55565498.jpg

20141108-152603-55563188.jpg

20141108-152605-55565745.jpg
Foto: Sy Lee, Amalie Szigethy og Gustav Salinas. Så er vi tre samlet igen. hver gang vi tre samles kan det ikke andet end at gå galt. Jeg har savnet den pige. Hun gør mig altid så glad, og vi havde det så godt sammen i junglen, men desværre var vi ikke været så gode til at vedligeholde det. Men når vi ser hinanden er det som om vi har set hinanden igår. Sådan har jeg det med Amalie. 


 

REALITY-DRAMA 

Der er 2 reality awards nu!

Realityawards VS. Paparazzi Award

20141108-152606-55566114.jpg

Jeg vil ikke rigtig komme ind på detaljerne, men dem der følger realityverden ved, der er så meget drama lige nu, som jeg ikke vil blandes i. Jeg har haft familien på besøg, så jeg ikke har kunnet fulgt rigtig med. Kort om det, er der uenigheder hvem der ejer rettighederne til sidste års Realityaward.

For første gang får alle reality-personlighederne sit eget award. En hyldest til os og at vi får vores eget award, hvilket er stort af sig selv. Jeg holder af arrangørerne på hver sin måde. Jeg synes de gør det fantastisk, derfor en skam at det er endt sådan her, at der bliver to awards.

Som I kan se, så er jeg med til at lave en hyldesang til realityaward, som I vil se mig optræde med. I kan se et sjovt klip fra dagen på Se og Hør samt købe billetter til showet -> HER!

Jeg glæder mig til at se musikvideoen og tak til Kit Nielsen, at jeg må være en del af den :*

HUSK AT I KAN STADIG KAN NÅ AT STEMME PÅ CHRISTOPHER, SÅ HAN VINDER TIL DMA 2014!

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, at Christopher gør det fantastisk. Jeg ved, at mange af mine følgere er Stopherlovers ;) Derfor opfordrer Jer eller lave en påmindelse om, at I skal stemme på vores Chrisser :)

Stem på ham -> HER!</a
Han fortjener at vinde ‘Årets publikumspris’.

Der er utallige dygtige kunstnere derude som fortjener at blive anerkendt og få en pris. Grunden til jeg synes meget om ham, er ikke fordi han er kendt, og har de sødeste øjne eller pæn som nogen synes…
Han virker så varm og hans personlighed som jeg kunne se lidt af på DR i hans eget program, stråler igennem og viser hvor sød han egentlig er. Jeg kender ham kun for det jeg har set og selvfølgelig har vi alle dårlige sider, men jeg kan se at han er et varmt menneske og det kan jeg lide.

Han er ung og har opnået en del af hans alder så respekt for til det, men han gør det også godt, hvilket han også fortjener en pris!

Jeg er ked af, at jeg ikke kan komme til DMA i aften, da jeg skal på job i Jylland med Gustav. I am the special guest haha.. måske ser I mig danse på barerne mens Gustav synger. Men jeg vil ikke reklamere med det, da jeg er en ekstra overraskelse forbi Jylland ;) Mig og Gucci får et sjovt roadtrip sammen.

Ønsker Jer en fantastisk aften! Og til Jer der skal se Chrisss, nyd det for mig! <3 husk at stemme! I kan stadig nå det!

En quick update til JER! :)

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: EN UFORVENTET CRAZY WEEKND MED GUSTAV