SY LEE: Jeg stak en finger i min hals (Meget personligt)

SY LEE: BEVAR/GENFIND DIN FITNESS MOTIVATION NU! // GYMNATION

Hey alle sammen! :) Har du mistet motivationen til at træne eller er blevet sloppy med din træning, så håber jeg indlægget vil give dig et kick igen! :) Jeg sidder i toget på vej til Fyn for at overraske min mor med lækre fødselsdagsgaver :)

Når du mister motivationen til træning pga. du har en del at se til, du arbejder meget, du ikke får nok søvn, eller generelt bare har en stresset periode, så tag endelig 1-2 hviledag(e) imellem din træning!

Vigtigt at dine muskler får lov til at restituere, de har brug for søvn til at komme opbygge muskler og blive stærkere. De samme muskelgrupper kan ikke trænes hver dag! De skal krydses. Fx den ene dag træner du bryst og triceps. Den anden dag ryg og biceps. Man træner aldrig ben to dage i træk eller overkrop som bryst to dage i træk. Du får intet ud af din træning mht. Fremgang, hvis du ikke lader dem hvile mindst en dag! Jeg kan forklare i timer osv. Men det her er den nemmest måde at forklare det på, så alle forstår! Dvs. Lad dine muskler hvile med en god omgang søvn.

Når du mister lyst og motivation, så tag en hviledag. Den hviledag kan være afkobling fra ting og sager der har med fitness at gøre. Alt det her fitness snak, sund mad osv. kan gøre en træt medmindre man er en fitness freak, der kan snakke om det hver dag.

Brug din dag på at lave alt det du vil, masser dine muskler selv. Jeg masser mig selv hver dag, hvor jeg kan komme til, det er vigtigt at have “kontakt” til din krop, enkelte muskelgrupper, din sjæl og vha. at massere dig selv fx på benene i stilhed giver dig også indre ro. Når jeg siger “kontakt” til din krop, forstår mange ikke hvad jeg mener. Prøv det og efter et par gange du træner i fitness, så prøv at have “kontakt” / fokus med de enkelte muskelgrupper du træner med.

Når man fokuserer på en bestemt muskelgruppe , mens du udfører din øvelse og gentagelse, presser du dig selv til det yderste og du får meget mere ud af hver gentagelse. Jeg kan love dig for, at du bliver mere øm, end du plejer :)

Hæng også ting og sager på køleskabet, der motiverer dig til at nå dit mål. Det kan være en idol, en fitnessmodel eller et billede af dig selv, hvor du stod knivskarp.

At hænge et fitness motivationsbillede på ens køleskab er et godt trick og en god motivation!

Når du har haft din hviledag, kig på fitness quotes eller lave nogle selv! De hjælper!

20141002-132947-48587028.jpg
Foto: Sy Lee – i’m here to inspire! Mine fitness quotes. In my bulking phase (Instagram @SyLeeStarlight)

Fremgang i fitnesscenter skal huskes, fordi det vil motivere dig til at give ekstra gas næste gang!

I forgårs steg jeg til i kg med chest incline øvelse! En dejlig følelse! Jeg tænker på min fremgang og dette motiverer mig endnu mere!

20141002-133239-48759098.jpg

Foto: Sy Lee – Chest Incline Dumbells 4 sets x 12 repeats

Jeg er så glad for tiden. Jeg tog i skrå chest med vægter.

4 sets:
36 kg x 12 gentagelser
38 kg x 12
38 kg x 12
38 kg x 12

NB! mange fyre træner af forkerte grunde! Du skal træne for styrken og ikke størrelsen. Ikke sammenligne dig selv med de største fyre i fitnesscentret, men kig selv i spejlet og føl dig lækker og stærk! Træn for din skyld og ingen andres.

20141002-134221-49341398.jpg
Foto: Sy Lee – Efter squat – bentræning fra imorges, kunne jeg se fremgang og lavede en ass selfie! Jeg lavede lige et sjovt quote til folk der hater :) (Instagram @SyLeeStarlight)

Jeg håber, at mit indlæg inspirerer og motiverer Jer derude på en eller anden måde mht. jeres træning! <3

Husk always be Sexy-Shredded året rundt! Aldrig opgive målet!

10% Rabat på alt på www.nationgym.dk – rabatkode: Sylee10

20141002-134723-49643352.jpg

20141002-134723-49643517.jpg

Lige nu har jeg sørget for I alle ved brug af min rabatkode: Sylee10, får I 10% rabat på alle fitness kostilskud fra NationGym.dk. Lækker og hurtig levering og price match! Lækker og nemt!

I spørger også tit, hvad er det jeg spiser. Jeg holder for tiden væk fra carbs så meget som muligt, men jeg kan godt nyde en god burger og kartofler til hist og pist, alt med måde ikke! Fx. De har lækre Nellie Slik er en god replacement :) I kan prøve dem, hvis du har en sød tand men ikke kan lade være. De er faktisk ok gode som vingummier.

20141002-135105-49865207.jpg

Næste indlæg! Mine lækre hvide tænder blev bleget hos www.tandpleje-gruppen.dkfør min optræden til Release Party af Reality Kalenderen. jeg har sørget for en lækker kampagnepris til Jer!

20141002-135253-49973247.jpg
Foto: Sy Lee – tandblegning hos Tandpleje Gruppen på Ole Suhrs Gade 15, København.

Ønsker Jer en lovely dag! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg stak en finger i min hals (Meget personligt)