SY LEE: Mit sande jeg - uden filter // Healux // Mine tanker om dramaet i For Lækker til Love

SY LEE: MOBNING GØR DIG KUN STÆRKERE // GOODIEBOX (OKTOBER)

Hey mine kære læsere,

Jeg håber I har det skønt. Nu er jeg tilbage på bloggen for at give feedback på nogle de rørende og søde beskeder via facebook som omhandler emnet mobning. Jeg gør det kun kort den her gang, da jeg har nævnt emnet før. BTW sorry jeg ikke har kunnet blogge hver dag, da jeg er i færd med alt mulige andet lige pt. i mit liv – nemlig min fremtid og arbejde. Jeg er også utrolig ked af over de beskeder vedr. om skoleprojekter, interviews etc., som jeg ikke får besvaret i tide. Jeg prøver virkelig at besvare dem som jeg kan nå, og jeg er ked af Jer der ikke har modtaget svar endnu.

Det her indlæg er en lille reminder til mine kære fighters derude, der har været igennem grov mobning og overfald som mig som barn: ALDRIG LAD NOGEN KNÆKKE JER – MOBNING GØR DIG KUN STÆRKERE.

Dem, der mobber jer i skole, på arbejde, til daglig, online etc., er folk der lacker af lav selvværd og er uopdragne og uciviliserede mennesker, som ikke ved bedre.

Når jeg modtager Jeres beskeder om mobning, skærer det i mit hjerte! Jeg glemmer aldrig mine overfald fx. Den værste var 4 ældre fyr, der var efter mig og jeg var kun en lille dreng på 8 år. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer, men jeg blev gennemtæsket fordi jeg er som jeg er. Jeg har tidligere nævnt min forfærdelig opvækst og barndom i Vollsmose. Men det har kun gjort mig stærkere og måske et mere positivt menneske. Jeg har aldrig dømt et andet menneske ud fra udseende, type, livsstil etc. Jeg dømmer kun efter jeg har lært personen at kende og jeg giver altid mange chancer. Jeg ved, vi alle har noget smukt i os og alle bærer på en historie, der gør os til hvem vi er – men vi skal aldrig dømme eller mobbe andre. Jer der bliver mobbet, husk ikke at hade eller bære nag på nogen. Jeg er ked af, at I har måttet igennem det, men det kommer til at forme dig som person og du kommer til at bruge det til at gøre dig til et mere åbensindet menneske. De prøve at knække dig så meget du vil, trampe på dig, køre henover dig, men de kan aldrig knække dig, fordi du er stærkere end hvad du går rundt og tror.

Tænk på det, der gør dig lykkelig, hvis du bliver trist fx. Tænk på du har din familie, venner eller helbred med dig.. Tænk på dine drømme og kærlighed.

Jeg tænker tit på, hvad der gør mig lykkelig – nemlig en person derude, der vil elske mig fuldt ud og tilbringe resten af livet med mig. Jeg venter på den unikke person, der vil det og kan acceptere og elske alle mine sider, så vi kan starte vores egen lille familie. Mig og den unikke person :) Jeg fokuserer på min lykke og min karriere, så alt andet og den negative energi lukker jeg af. I bund og grund søger vi alle lykken, også dine haters, dine mobber og mobbeoffere.. Vi er alle sammen ret ens… Bare alle kunne se det.. Så vil verden være et mere harmonisk sted.

_DSC4539

Foto: Sy Lee – Mobning gør dig kun stærkere – Folk kan trampe på mig køre henover mig, men de vil aldrig knække mig. (Kim Sørensen)

Jeg håber mit korte indlæg og min reminder hjælper på Jer fighters derude <3 Myssss

 


GOODIEBOX – OKTOBER

I ved, at jeg elsker lækre produkter og elsker at afprøve nye også. Jeg havde tilmeldt mig GoodieBox for lang tid siden, så slipper jeg for at lede i butikkerne hver mdr. Selvom det gør jeg alligevel hehe..
GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned! I LOVE IT!

20141027-220716-79636667.jpg
Foto: Sy Lee – GOODIEBOX – Oktober.

For 99 kr. kan du få denne boks tilsendt til din dør. Et lækkert abonnement for 99 kr. om mdr. Det er et lækkert koncept til at afprøve lækre produkter hver måned. Tjek deres Facebook side ud eller hjemmeside: www.goodibox.dk :) Se mine forrige goodieboxes fra juli og august, sep. -> HER!

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mit sande jeg - uden filter // Healux // Mine tanker om dramaet i For Lækker til Love