SY LEE: NEW IN! JABRA SOLEMATE! Must-have this month (www.av-connection.dk)

SY LEE: New In! Fresh and fly smoking (Jardex)

Hey alle sammen! <3 Håber I har det skønt! Så dejligt med lidt sol her i dag :) Jeg skal forbi studiet i dag og indspille og træne senere. Til Jer der stiller spr., hvad jeg laver lige pt. i mit liv, har jeg lavet et forrige indlæg tidligere i dag (HER!). Til Jer, der ikke har set den nye version på min musikvideo med live performance udgave, så er den her :)

En af de fedeste aftenener fra min Live Show Tour, hvor jeg stopppede forbi to steder på Fyn. Et af dem blev optaget her:

 

Jeg får en mega travl kommende weekend og uge, hvor jeg skal på live show tour og optræde her i weekend på flere forskellige steder! Det bliver hårdt, men jeg glæder mig!

20140910-122312-44592394.jpg

Foto: Sy Lee – Live Show Tour – i anledning af DK’s største diskotekskæde har 10 års fødselsdag, dukker jeg uanmeldt op som special guest/overraskelse og opvarter Jer bag baren og optræder på scenen :) Glæder mig! <3

——————————————————————————————————————-

New IN! Smoking – Jardex

page

 

Jardex har en onlineshop www.jardex.dk og de har også butikker forskellige steder her på Sjælland. De sælger eksklusive smoking og habit og en masse lækre accessories for mænd. Der er priser, hvor alle kan være med på. I finder endda lækre eksklusive mærkevarer som Lacoste, CK etc. i deres butikker.

Min seneste smoking til røde løber sidst på billedet er fra mærket Brother. Jeg har bl.a. også en habit jakke, som jeg vil bruge til en konferencemøde, når jeg skal til en af verdens største skønhedskonkurrence ‘Manhunt International‘, så jeg ser fin ud blandt de andre kandidater, når vi skal tage pressebilleder.

Til Jer mænd der vil piftes op til en særlig lejlihed eller kvidner der vil have deres mænd skal se fancy ud, så tjek de her gode priser ud -> HER!

Gustav og jeg har den samme smoking. Bubber, Jim Jyngvild og Silas Holst shopper herfra, når vi skal på den røde løber :)

Jeg håber I kan lide mit sæt :) Jeg vil smutte nu og nyde dagen og hygge med mit team! Jeg ønsker Jer en dejlig dag!

HUSK! I kan få 10% rabat på alt via min rabatkode: Sylee10 på NationGym. I kan se mit forrige indlæg om alle mine kosttilskud fra NationGym -> HER!

I kan også finde mine andre fitness tips og hurtig oversigt over mit træningsprogram under søgning på min blog.

Jeg skal træne ryg og biceps i dag! Jeg glæder mig! <3 Min livsstil for livet. Jeg er her for at motivere! :)

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

 

2 kommentarer

 • Supedfed smoking! Du ser brandgodt ud! -)

  Btw. linket (New IN! Smoking – Jardex) øverst i artiklen virker ikke

  kh. Simon

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Mange tak Simon! :) det tjekker jeg ellers er linket jardex.dk :)

   Kh. Sy Lee

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: NEW IN! JABRA SOLEMATE! Must-have this month (www.av-connection.dk)