SY LEE: Must-haves armbånd (Werring)

SY LEE: I love ‘She Energy Drink’!

Hey alle sammen! :) Håber I har det fantastisk! Jeg må dele det her med Jer. Hvem kender ikke de dage, hvor man ikke har nok energi og føler sig ikke helt på toppen. Mange køber energi drink i dag for at få et energi boost. Det hjælper at drikke energi drink, og mange fitness udøvere drikker dem før træning!

Der findes utallige mærker, men hvilket er sundest og smager bedst?! Jeg har prøvet utallige mærkere nu, og jeg faldt over den her ‘She Energy Drink’ tilbage i maj måned, hvor jeg stillede op i fitness show WBFF i katogorien ‘Male Fitness Model’. Alle fitness udøvere smagte den, og det var der, hvor de lancerede dem. Siden da har jeg drukket dem og haft dem med til min store Music Video Release Party (forrig indlæg her), og alle elskede dem!

De er sundere og de smager så godt! NO SUGAR ADDED! I love it! Der findes energi drink mærker uden sukker, som ikke smager godt, men de her ‘She Energy Drink’ smager så godt! Det er ikke bare noget jeg siger. I skal bare simpelthen smage dem! :)

_LEE7009

Foto: Sy Lee – WBFF Show 2014 – Jeg elsker ‘She Energy Drink’ (Søren Hjelm Larsen)

cocktails(2)

 

‘She Energy Drink’ har en facebook side, som I kan følger -> HER!

De lancerer snart en ny lækker energi drink, som jeg fik lov til at smage allerede tilbage i Maj og til min Release Party. Den hedder ‘Crown’. Den sorte dåse. Den skal I også glæde Jer til! Disse to drinks kommer til at tage Danmark med storm pga. deres smag! I har ikke smagt noget lignende! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Must-haves armbånd (Werring)