SY LEE: Beautiful skin! Release Party Goodiebag - Healux-klinikken (Personlig tak!)

SY LEE: MIT LIVS LIVE SHOW – Music Video Release Party (Night Club Park) – PERSONLIG TAK!!

Kære mine dejlige trofaste læsere, så er jeg tilbage på bloggen! Og hjertelig velkommen til de nye også! Først og fremmest vil jeg takke Jer dyb fra hjertet igen over den store interesse for min blog – en premium blog siden 2013! Wow! Beæret og smigret! Om jeg blogger lidt eller meget, er interessen stigende fra Jer! Derfor får jeg dårlig samvittighed, når jeg ikke blogger!

Jeg har ventet længe på at have ordentlig tid til at lave dette blogindlæg og takke Jer alle dyb fra hjertet og vise Jer min taknemmelighed for at en af mine store drømme er gået i opfyldelse – nemlig at lave en professionel musikvideo og i den forbindelse holdt jeg en kæmpe release party med et live show, og denne aften havde ikke fundet sted takket være nogle bestemte personer og virksomheder. Jeg er dyb taknemmelig og føler mig velsignet, for jeg kan aldrig takke Jer nok!

Jeg har haft utrolig travlt siden juni for at planlægge min store release party på min allerførste prof musikvideo nogensinde med min nye single “Catwalk”, som har fundet sted lørdag d. 12. juli på natklubben Park. Derudover afsluttede jeg mit tilvalg på Københavnsk Universitet som landskabsarkitekt og ovenikøbet skulle lave min musikvideo. I kan tro, at der har været trykt på! Jeg har ikke engang tid til at blogge om de ting, som jeg ellers vil! Elsker at blogge! Jeg er fuld i gang med min live show tour både som gæstebartender plus live show, så jeg får en del at se til de kommende mdr. NYHED! En single nr. 2 er under proces med tilhørende musikvideo, som bliver endnu større og vildere! Glæder mig!

Mit livs live show er fra min release party, og jeg må sige det, at det er et af mine store øjeblikke i mit liv!

Inden jeg deler af mine billeder og detaljer med Jer, er der nogen som jeg skal takke dyb fra hjertet.

Først og fremmest tusind tak til min familie især min bror Gia, der tror på mit projekt og min drøm og mine venner for al den store opbakning. Der er så mange at takke, og alle dem der har haft en finger i det, har gjort min drøm til virkelighed. Jeg takker de tre drenge, Christian Ulstrup Christensen, Casper Rohbach og Thomas Lehde Pedersen for min sang, Lasse Keller for at lave min musikvideo som jeg vil have det, mine to skønne veninder/danserinder Uyen Divasia og Joanna Nguyen for alt. Jeg kunne ikke have gjort det uden Jer piger, og GUD op til release aften piger! Min designer Christina Uhrbak for mine lækre shorts som jeg har fået skræddersyet efter mit eget design. Jeg kan ikke takke dig nok for alt og for de fantastiske vinger du har lavet til mig til mit live show! Min hårstylist i næsten 2 år, Hang Thanh Ho fra Mix & Match Hairstudio og Erika Stanley min fantastiske veninde og fotograf, der sørgede for alle behind the scenes pressebilleder og mit cover art og fotograf Kristina Schmidt for alle mine pressebilleder fra mit live show samt pressen, Her og Nu, Se og Hør, EkstrabladetTV og MSN Starlounge og alle mine sponsorer.Generelt til alle dem der har haft en finger i projektet, jeg ved hvem I er, og jeg kan lave en mega lang liste nu, men I skal vide, jeg er dyb taknemmelig især mine venner og danserinder, der hjalp mig på selve release aftenen, hold da op en hektisk aften! Jeg kan ikke takke Jer nok for al den opbakning og kærlighed jeg modtager fra Jer! Mine følgere og trofaste fans, der følger mig gennem tykt og tyndt, I skal vide, at jeg føler mig velsignet over al den kærlighed og støtte fra Jer og jeg havde ikke gjort alt det her uden Jer! I giver mig styrke til at kæmpe for mine drømme, og jeg elsker at give Jer noget at smile over! <3

SPECIELT TAK TIL MINE SPONSORER! Jeg kunne ikke have fuldført mine projekter uden Jer <3 Thank you for everything! :) Healux-Klinikken, Milkshake Denmark, LuxShisha, She Energy Drink, Kassen Med Vin, Werring og iBoom

255x0

banner-integrity_system

sylee2cocktails(2)

KASSENMEDVIN LOGO

01_logo-slogan_v1_1

iboom

MY RELEASE PARTY & LIVE SHOW (Foto: Kristina Schmidt)


DSC_3900 (1)

 

 

Foto: Sy Lee Music Video Release Party – Mine dekorationer er fra www.temashop.dk – de har alt til hvilken anledning. I love it!
DSC_3907

DSC_3924

Foto: Sy Lee Music Video Release Party – Mine lækre Goodiebags som jeg selv har sammensat med mine yndlingsting er hudpleje fra mærket Neo-Vita samt gavekort til min hudklinik i over 6 år, Healux-Klinikken, min e-cigaretter fra LuxShisha og de bedste hårprodukter fra ‘Milkshake’ in my hair Danmark (forhandles kun i frisørsaloner).
DSC_3932 DSC_3943

DSC_3993 DSC_4000 DSC_4069

Foto: Sy Lee Music Video Release Party – Mine dekorationer er fra TemaShop.dk – de har seriøst de flotteste ting til lave priser!
DSC_4071 DSC_4079 DSC_4123 DSC_4129

Foto: Sy Lee Music Video Release Party – Alle mine lækre bobler og vin (rose/hvidvin/rødvin) er fra onlineshop www.kassenmedvin.dk

DSC_4138

Foto: Sy Lee -Music Video Release Party – Alle mine armbånd er fra Werring

DSC_4140 DSC_4174 DSC_4184

Foto: Sy Lee Music Video Release Party – Min elskede family kom og støttede mig. De fleste kom langvejs fra, så hele familien ikke kunne være der. Mine forældre, bror, svigerinde, kusine og to fætre <3

DSC_4193 DSC_4207 DSC_4224 DSC_4229 DSC_4278

Mine to yndlingsdrenge i hele verden. De er mine allerbedste venner og de støtter mig gennem tykt og tyndt. Jeg elsker jer så højt! Mine sande venner selvom siger så meget som mig og tror alt muligt shit. Man kan godt have drenge venner uden der er fucking noget i det.

Mine to yndlingsdrenge i hele verden. De er mine allerbedste venner og de støtter mig gennem tykt og tyndt. Jeg elsker jer så højt! Mine sande venner selvom siger så meget som mig og tror alt muligt shit. Man kan godt have drenge venner uden der er fucking noget i det.

DSC_4328 DSC_4338 DSC_4345 - Kopi

DSC_4346 DSC_4363 DSC_4391 DSC_4393 DSC_4397 DSC_4429 DSC_4457 DSC_4470 DSC_4487 DSC_4490 DSC_4509 DSC_4520 DSC_4576 DSC_4591 DSC_4622 DSC_4653 DSC_4657 DSC_4675 DSC_4685 DSC_4696 DSC_4700 DSC_4740 DSC_4781 DSC_4793 DSC_4846

I kan se 300 billeder i stor billedopløsning fra min Release Party her på Facebook:

release albummet

Jeg måtte bare dele med Jer mit livs LIVE SHOW fra min store release party på min musikvideo “Catwalk”, som jeg havde valgt på en af Københavns største natklubber PARK.

D. 12. Juli 2014 gav jeg mit livs første og største live show, og det var den bedste oplevelse nogensinde! Jeg er så stolt over mig selv, at jeg formåede at planlægge en kæmpe release party og ovenikøbet holde på nerverne og optræde live foran mine gæster og pressen! Intet måtte gå galt den aften! Men hey I did it – folk var positivt overrasket over mit live show og hvor stor festen var! Jeg gik all in! Mit motto er, hvis man skal lave noget, skal det laves ordentligt. Jeg overgik mig selv den dag :)

Jeg håber I har nydt indlægget, og jeg takker endnu engang dyb fra hjertet til alle der tror på mig og har hjulpet mig på vej med mine drømme. Jeg kan ikke vente med at afsløre mit næste store projekt som jeg knokler med for tiden. Jeg kan afsløre den næste musikvideo bliver endnu større og vildere! Stay tuned! <3 Og tak til FYN for en fantastisk weekend hvor jeg live show tour på FYN! I kan se i mit forrige indlæg og facebook :)

Pressematerialer: Se & Hør, Her og Nu, MSN Starlounge Entertainment, EkstraBladetTV, Realityportalen. Her kan I se de forskellige pressebilleder, som pressen tog og bl.a. mig som Ugens Gæst i Talkshowet  ‘Dans med de kendte’, hvor jeg snakker om mit liv, min sang og forærer værten Dan Rachlin en lækker goodiebag fra min Release Party, hvis I vil vide mere om produkterne, da fortæller jeg, hvad han får og hvad de produkter kan :)

SY LEE – Catwalk Live Show NU på lørdag Københavns Rådhusplads!

HUSK NU PÅ LØRDAG D. 30. AUGUST SKAL JEG OPTRÆDE PÅ KØBENHAVNS RÅDHUSPLADS!

Jeg skal give jer et smukt live show med min nye sang! Der kommer over 20.000 mennesker og jeg kommer scenen lige efter Basim! Et af mine store øjeblikke i mit liv! Live Show starter kl15.00! <3 Jeg er på scenen kl. 20.45!

20140817-230034-82834376.jpg

Foto: Sy Lee – Her skal jeg give Jer et LIVE SHOW på Københavns Rådhusplads – Politikken Avis

MIN NYE MUSIKVIDEO “CATWALK”

Artist: Sy Lee

Dancers: Uyen Divasia & Joanna Nga
Make-Up: Sy Lee
Hair stylist: Hang Thanh Ho – http://www.facebook.com/mixmatchhairs…
Outfits: Designer, Christina Uhrbak – https://www.facebook.com/pages/Uhrbak…
Cover: Erika Stanley – http://www.erikastanley.com/

Ide & Koncept: Sy Lee
Tekst: Christian Ulstrup Christensen
Musik & Mix – Casper Rohbach
Teknik, Indspilning & Mix – Thomas Lehde Pedersen
Master: Holger Lagerfeldt
Musikvideo: Lasse Keller

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Beautiful skin! Release Party Goodiebag - Healux-klinikken (Personlig tak!)