SY LEE: I'M IN LOVE WITH CHANTI | LUXURIOUS | RED CARPET SMYKKER

SY LEE: Beautiful skin! Release Party Goodiebag – Healux-klinikken (Personlig tak!)

Hey alle sammen! I skønne honeybees, jeg håber I har det fantastisk! <3 Fra et af mine seneste indlæg om min release party i forbindelse med udgivelse af min musik Catwalk, delte jeg alle 300 billeder fra festen med Jer og lavede et personligt tak til alle Jer samt mine lækre sponsorer. Først og fremmest vil jeg sige, at dette indlæg her er lavet af fri vilje, og det er en personlig tak til min sponsor Healux-Klinikken til min release party. Jeg laver kun samarbejde med dem, som jeg selv kan stå inden for og som jeg elsker og bruger selv!

Healux-Klinikken.dk er en klinik, som jeg har haft bekendtskab i rigtig mange år tilbage i Odense, hvor de åbnede deres klinik derover. De har hjulpet mig med min akne/ar osv. langt tilbage før jeg blev en offentlig person. De er en skønhedsklinik, der går efter resultater, og det er derfor, jeg kan lide dette sted. I kan se deres behandlinger og hudpleje produkter -> HER!

I har set, at jeg har postet mine lækre hudplejeprodukter fra ‘Neo-Vita’ hist og pist på mine sociale medier. Til min release party skulle alle mine gæster forkæles med en kæmpe goodiebag som bl.a. indholdt en Neo-Vita ansigtsrens, som kommer ud som skum og dufter fantastisk! Alle elskede den! Trust me! Du vil elske den efter, du har prøvet den og den kommer ud som flødeskum og den dufter himmelsk! Neo-Vita er et lækkert tysk mærke, der specialiserer sig for hudpleje, og man kan skræddersy en serie, der passer til ens hud. I kan se min nuværende hudplejeserie -> HER!

DSC_4338

Foto: Sy Lee – Goodiebag med mine yndlingshudpleje fra Neo-Vita – Healux-Klinikken (Kristina Schmidt)

Tusind tak til Healux-Klinikken, fordi de sørgede for mine gæster! Jeg er dyb taknemmelig og kan ikke takke Jer nok! I love Healux-Klinikken og Neo-Vita! <3

Gustav Salinas, Joy K. Petersen, Sidney Lee etc. elsker Neo-Vita! De fik alle sammen også gavekort til min yndlingsklinik :)

DSC_4278 DSC_4224 DSC_4207 DSC_4140 DSC_3943 DSC_4071 DSC_3932

 

Jeg blev udvalgt som ugens gæst og kom forbi TalkShow ‘Dans med de kendte’, og jeg sørgede for værten Dan Rachlin skulle forkæles med denne lækker goodiebag. I kan se, videoklip fra Talkshowet, hvor jeg bl.a. snakker om Neo-Vita produktet -> HER!

IMG_5401[1]Foto: Sy Lee – Alle mine gæter fik min yndlings ansigstrens fra mærket Neo-Vita, der kommer ud som skum og alle elskede den efter feedback!
dansmeddekendte3

Foto: Sy Lee – mit yndlingsansigtsrens som aldrig fejler, når man skal på settet og lave tv eller til fotoshoot! I vil elske det! Du får klar og smuk hud. Seriøst alle deres produkter er bare så gode!

dansmeddekendte2
Neovita logoneo2-e1389878263959

 

Neo-Vita hudprodukter findes til alle slags hudtyper og slemme hudtilstand som min engang. Deres produkter giver resultater og det er derfor jeg har brugt dem i mange år. De forhandles hos Healux-klinikken her i København ellers kan I søge efter dem på nettet.

Jeg anbefaler stærkt dette mærke og jeg anbefaler kun fordi jeg vil og fordi jeg elsker det!

I kan følge Healux_klinikken på Facebook for nyheder og tilbud på produkter og behandlinger-> HER!

Jeg var til fotoshoot her i starten af august for at tage international pressebilleder til en af verdens største skønhedskonkurrence Manhunt International, hvor jeg er den danske repræsentant og bærer titlen Mister Manhunt DK. Jeg kommer i den internationale presse og min nye billledserie er taget af den anerkendte fotograf Jack Høier, som tog pressebilleder af vinderen af Mr. World ugen før mig! Jeg er så beæret og føler mig heldig! Glæder mig til at vise Jer den billedserie i den kommende tid!

Jeg har så til det fotoshoot lavet et reklamebillede til Healux-Klinikken! Her er et raw/untouched udgave. Glæder mig til det færdige resultat!

_MG_1511

Mine must-haves fra Neo-Vita som jeg har brugt i mange år: Aloe Vera Peeling Neo-Vita, Clarifying Toner og cleansing. Alt kommer ud som lækker skum, som er skånsom for huden.

Foto: Sy Lee – Mister Manhunt DK – Neo-Vita (Healux-Klinikken) reklamebilleder (Jack Høier)

Jeg håber I synes om mine kommende billeder og jeg er spændt på resten af 2014! :) Min karriere bliver snart internationalt! Jeg vil pleje min hud i aften med Neo-Vita ansigtsmaske. Som den danske repræsentant, er det yderst vigtigt for mig at have sund og smuk hud til skønhedskonkurrencen. Ønsker Jer fortsat en fantastisk dag! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I'M IN LOVE WITH CHANTI | LUXURIOUS | RED CARPET SMYKKER