SY LEE: Radio LIVE (Radio24syv) + Music video Release Party + LIVE SHOW på Nightclub Park i dag!

SY LEE: TEASER PÅ MIN MUSIKVIDEO “Catwalk” // min sang er på iTunes!

OMG VENNER! Håber I har det fab! Der er fest her hos mig lige nu! Må bare blogge om det her i en fart! Sorry ikke har haft tid til ar blogge! Især min store release party i lørdags med mit live show. Det skal blogges om, når jeg får tid! Min sang “Catwalk” er lige kommet på iTunes! Og min officielle musikvideo kommer på min YouTube Kanal her til midnat! Jeg er spændt!

Jeg håber Danmark tager godt imod den! Jeg ved der vil være blandet meninger omkring den, men jeg er stolt over mit produkt og jeg vil gerne kunne kigge tilbage mange år efter og tænkte jeg gjorde mit bedste! Og det har jeg gjort her :)

Jeg er ikke nogen sanger, men jeg ser mig selv som en performer! En artist der giver Jer sjov og fed underholdning! Jeg elsker at få folk til at smile. Jeg er skør og jeg elsker at fjolle men samtidig være professionel og seriøst ved siden af.

Min sang er lavet for at hylde alle derude, at vi alle er smukke på hver vores måder. Husk at tro på Jer selv! Håber I bliver glad af min sang og får lyst til at lave catwalk med mig :)

Der er så mange jeg skal takke! Håber I giver sangen et lyt! <3

20140716-102547.jpg

Den kan købes på iTunes: https://itunes.apple.com/dk/album/catwalk-single/id896438375?l=da

Jeg elsker mine egne designet shorts! Designeren Christina Uhrbak er fantastisk! Hun kan alt! Hun kan lave alt hvad du beder om! Drenge og piger! Hvorfor købe badetøj/undertøj når du kan få skræddersyet dit eget! Find hende på FACEBOOK hvis det er!

20140716-103351.jpg
Foto: Sy Lee – “Catwalk” Official Music Video – behind the scenes – fotograf: Erika Stanley

EN SNIGPREMIERE PÅ MIN MUSIKVIDEO SY LEE “CATWALK”

God fornøjelse venner! Yay!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Radio LIVE (Radio24syv) + Music video Release Party + LIVE SHOW på Nightclub Park i dag!