JEG ER I HIMLEN! FEDTFRI NUDLER! TOPKLASSE FITNESS MAD (BODYSTORE)

OMG MY SONG ON RADIO! STOR DRØM GÅR I OPFYLDELSE!

Hey alle sammen! Håber I har det skønt og nyder den fantatiske danske sommer! I love it!

I aner ikke hvor sindssygt travlt jeg har haft det! Det er så crazy! Jeg har afsluttet mit tilvalg som landskabsarkitekt på KU, og derudover har jeg holdt en kæmpe release party og det er blevet større end jeg vil have haft det. Men vi er oppe på 80 personer og lidt mere til min lukket fest og jeg har sørget for ekstra ‘overraskelser’ til mine gæster. Alle er selvfølgelig velkommen efter kl23.00 på NightClub Park, Østerbrogade 79, 2100 Kbh! :) der bliver travlt!

Jeg er på vej ud for at lave radio på en af Danmarks største radiokanaler Radio 24/7 fra kl.8.30-10.00! Husk at lytte med eller høre det direkte på tlf her: http://www.radio24syv.dk/radio/#

Ditte Okman har de sjoveste og spændende og skæve emner til Jer og fede debatter klar så I kan være med sammen med os! Det er jo også “Agurk” programmet :)

Jeg afslører min sang for hele Danmark efter programmet så lyt med! Jeg er spændt!

20140715-082519.jpg
Foto: Sy Lee – jeg er på Radio24syv fra kl.08.30-10.00! Jeg har kun sovet 4 timer! Omg release party i aften! Stress!

Jeg tror ikke, at jeg får tid til at blogge om selve release i aften, men jeg blogger om det efter et par dage, hvor jeg får mere ro på. Jeg skal jo have styr på Park og mine gæster og min generalprøve og meget meget mere. Derudover skal jeg forbi min bff Gustav aka. Gucci og fejre hans fødselsdag til noget venner og familie tam tam og have lækker chilensk brunch! Jeg glæder mig til at give hans gave! Jeg kan kun blive der fra maks 2 timer! Lydprøve kl17 og hans fest starter kl11! Jeg skal være halvklar på Park med tøj og hår osv. Kl16! Stress! Haha..

Håber at se Jer i aften! Tak fordi I støtter mig!

Jeg blogger om RELEASE PARTY og min nye musikvideo osv. i andet indlæg en anden dag, efter jeg har fået mere ro på ;) jeg gør nemlig sådan set det meste selv, så det har været hektisk! Godt jeg har nogle få venner, jeg kan count on derude ellers ville jeg gå psykisk ned!

SUMMER LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER I HIMLEN! FEDTFRI NUDLER! TOPKLASSE FITNESS MAD (BODYSTORE)