SY LEE: TEASER PÅ MIN MUSIKVIDEO "Catwalk" // min sang er på iTunes!

NEWS! HAN BLEV MYRDET! KAN I HUSKE HAM HER?! Kåret verden over som bedste mugshot!

Omg han florerede over hele verden! Ka I huske det ikke for lang tid siden.

Gutten her Jeremy Meeks fik jo taget er lækkert mugshot og endte sgu med en modelkontrakt mens han sad inde! Hans ansigt er også unikt og smukt. Damn those eyes! En kriminel der er så flot har sikkert taget fusen på mange især kvinderne!

20140720-205049.jpg

20140720-205135.jpg

Ved I hva manden havde en lovende modelkarriere i fremtiden efter prøveladning, men han blev dræbt af sin kone 1 time efter han blev løsladt! De fandt hans lig på vejen! Syg jaloux kvinde dræbte sin mand der blev løsladt! Jeg er i chok over denne nyhed!

Læs mere om det –> HER!

Gad vide om det er falskt eller sandt?! Men spændende at læse ik?! Haha.. Falske nyheder florerer altid på nettet men god underholdning ;)

MIN NYE MUSIKVIDEO “CATWALK”

Min musikvideo og nye sang “Catwalk” er selvironi. Jeg elsker at fjolle og den skulle afspejle meget af min personlighed. Jeg elsker at få folk til at smile og blive overrasket eller forbavset i dette tilfælde som mange er blevet. Danmark det er selvironi! Jeg er ikke nogen sanger og jeg laver det fordi jeg kan og har mulighed for det, så hvorfor skulle det hæmme mig i at gøre der når jeg kan?

Jeg ser mig selv som en performer/entertainer, og ikke som sanger, og hvis folk ikke kan se det, har de bare ondt i røven, fordi jeg går efter mine drømme. Min drøm er at lave en professionel musikvideo og sang og det har jeg gjort. Nu hvor Danmark er målløs og overrasket over min musikvideo og sang Catwalk, kan jeg allerede afsløre der er en ny single med tilhørende musikvideo på vej, som er vildere og bedre end den her! Chok?! Ja jeg kan og jeg gør det! Elsker selvironi og top underholdning! Ikke fortæl mig, der ikke er noget underholdning over det, ellers vil folk ikke se det igen og igen! Der er kun gået 3 døgn og den har fået så mange views! Wow! Tak DK! Jeg ved I får et smil på læben hehe.. Der er blandet meninger med alt hvad man laver i livet. Vigtigst jeg er stolt af mig selv og mit produkt. Der er altså sket en del efter min Fristet sang, og ikke fortæl der ikke er. Haha. Det var bare det jeg vil understrege. Man kan hvis man vil! Tro på dig selv og du opnår det du vil i livet! Lad aldrig nogen knække dig og fortælle du ikke er god nok! Mit mål er at lave en sang og en smuk musikvideo og det har jeg gjort :)

Kan I huske den her? Haha..
Fra sommer 2011!

Jeg kommer til at blogge om hektisk release party! I kan også finde en stor artikel på Her og Nu som kan købes til og med onsdag.

20140720-205612.jpg
Foto: Sy Lee Musikvideo “Catwalk” Release Party – HER OG NU

20140720-205720.jpg
Foto: Sy Lee – Catwalk Single – Cover Art: Erika Stanley

iTunes: https://itunes.apple.com/dk/album/catwalk-single/id896438375?l=da
Spotify: http://open.spotify.com/track/6RIlL6Dzh9G3sSFPy8osje
TDC Play: http://play.tdc.dk/#!/play/album/s134565953

20140720-210045.jpg
Foto: Sy Lee – Musikvideo Release Party “Catwalk” – røde løber med LuxShisha – verdens bedste el-cigaretter som findes med forskellige utallige frugtsmage kan købes her: www.luxshisha.dk – foto: Kristina Schmidt.

NÆSTE INDLÆG OM MIN RELEASE PARTY med saftige billeder.

SUMMER LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

2 kommentarer

  • Line

    Han er altså ikke død. Artiklen du har fundet er baseret på en falsk politirapport og det er en satireside – de har endda stavet hans navn forkert. Andre (troværdige) hjemmesider har bragt nyheden om, hvor mange der er faldet for deres “joke” om at Meeks er død.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

    Du har fundet din information om Jeremy’s død på Huzlers, som udelukkende skriver artikler, der er det pure opspind. Man bliver nødt til at være lidt kildekritisk en gang imellem ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: TEASER PÅ MIN MUSIKVIDEO "Catwalk" // min sang er på iTunes!