SY LEE - MUSIC VIDEO * RELEASE PARTY * @NIGHTCLUB PARK

THE SHOW MUST GO ON: Sy Lee – Music Video * Release Party * @PARK

Hey alle sammen! Mine dejlige og kære honeybees! :* jeg har ikke blogget disse par dage, fordi jeg har haft en del at se til efter min hjernerystelse. Dem der følger mig på facebook og instagram fortalte jeg det lige hurtigt. Jeg er kommet oven på nu og selvom da jeg ikke havde, prøvede jeg at ordne ting og sager. Men jeg indså jeg skulle bare hvile nogle dage og passe bedre på mig selv. Jeg kom ud for et slemt uheld hvis I er nysgerrige. Tusind tak for alle de søde PB på FB! Jeg er så rørt og taknemmelig for al den omsorg og kærlighed derude! Jeg har det så godt nu venner!

I ved måske ikke det her men jeg laver seriøst alt selv! Jeg vil ikke have en eneste hånd over noget længere i mine projekter. Man siger flere hoveder tilsammen er godt, men jeg er blevet taget ved røven utallige gange når det gælder business.

Nu har jeg formået at gøre alt selv fra start til slut. Jeg udgiver min nye sang under Sy Lee Production, og jeg får lavet en musikvideo af Lasse, som hjælper mig så meget med det! Er så taknemmelig for hans hjælp! Jeg planlægger min release party selv. Og jeg kunne se der var meget at se til, såsom utallige opkald, møder og planlægning osv. at jeg måtte have en festarrangør Joanna Nga på, der sørger for tingene forløber som det skal til min release og hun er dygtig til sit arbejde. I aner seriøst hvor meget det kræver at holde en stor release! Omg! Men jeg gør det og har klaret mine eksamener mens jeg lavede musik og musikvideo og nu release!

Eksamener, hjernerystelse eller noget tredje kan ikke standse mig! Jeg er målbevidst og når jeg starter på noget så gennemfører jeg det altid!

Som man siger på Broadway, the show must go on!!!

20140627-203802.jpg
Foto: Mig på NightClub Park og planlægger festen med mit crew.

20140627-203857.jpg
Foto: Sy Lee: jeg skulle have lys tjek osv. Jeg skal have lydprøve igen næste uge!

20140627-203950.jpg

SY LEE – MUSIC VIDEO RELEASE PARTY @PARK

16 DAGE TILBAGE!!!
**** SY LEE RELEASE PARTY ****
***** LIVE SHOW 12 / 7 / 2014 *****

NEW SINGLE, NEW MUSIC VIDEO UDKOMMER SNART PÅ ALLE PLATFORM!: @[187242554627761:274:Park NightClub] og JEG INVITERER DIG OG DINE VENNER TIL MIN STORE RELEASE PARTY OG FEST MED MIG! Efter 2 års arbejde er jeg klar til at vise DK alt! Jeg holder en kæmpe release party på min kommende single/musikvideo, hvor jeg viser min musikvideo for første gang på diskoteket, og selvfølgelig får i et LIVE SHOW i løbet af natten! Jeg er spændt på hvordan DK tager imod mine ting! Jeg har haft vokal træner i et år, og jeg har arbejdet på musik i to år, og jeg har endelig fundet frem til hvad jeg vil udgive og stå ved! Jeg er skide stolt og jeg gir jer A BIG REAL SHOW! hehe..

NOTER D. 12. juli ned! Nightclub PARK <3 Det vil glæde mig hvis I kommer og fester med mig!!

Ps. Mig og min BFF Gucci aka. Gustav tog en spontane tur til Sverige. Jeg skal nok blogge om det og rigtig mange af Jer er nysgerrig over vores venskab og det kan jeg dele med Jer i næste indlæg: BFF SY LEE & GUSTAV aka. Chanel og Gucci som vi kalder os selv. Meget er sket siden vi mødte hinanden første gang i realityprogrammet Divaer i Junglen sæson 1. Se os i dag :)

20140627-205107.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – inden vi tog til Sverige for at komme lidt væk fra DK, var jeg inviteret til eN VIP DAG hos Jewlscph – Mai Manniche. Det skal jeg nok blogge om også. Jeg forkælede mig selv også den dag! Jeg elsker hendes smykker! :)

GOD AFTEN HONEYBEES! Jeg skal have en drenge aften med min sjæleven Rune fra Fristet som I måske kan huske. Vi har lavet mande mad haha. Spareribs og vi skal se filmen 300, toeren. Jeg glæder mig! Har sjældent tid til at se film! Yay! Kvalitetstid med min soulmate :)

SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE - MUSIC VIDEO * RELEASE PARTY * @NIGHTCLUB PARK