Hvordan jeg holder mig i god form under stressede tider (gode tips) // Månedens kosttilskud (BodyStore) // RELEASE PARRT SNART!

SNART NY KÆRESTE – DRENGERØVE ER LIGE MIG! // JEG ER SÅ GLAD – årsrapport er afleveret! // RELEASE PARTY!

OMG JEG ER SÅ GLAD I DAG!
Jeg håber i har det skønt alle sammen og dem der har sommerferie, Please nyd den for mig!

Jeg har afleveret min udannelse sidste og største årsrapport! Jeg har haft eksamener helt op til halsen og nu er der kun mundtlige at se til. Yay! Nu kan jeg ånde lidt og være som et menneske igen haha. Jeg har levet som en zombie de sidste to uger pga. eksamenslæsning og skrivning dag og nat og mit liv var bogstaveligt på universitet!

I går var jeg med min festarrangør ud til Nightclub Park her i Kbh for at planlægge min store release party på min musikvideo og single! Det var hektisk fordi jeg måtte forlade uni et par timer og jeg havde deadline på min opgave men jeg klarede det! Jeg fatter ikke hvor hektisk mit liv har været på det sidste og fatter ikke jeg formår at nå alt!!! Jeg tør ikke engang at tænke tilbage på de sidste to uger! Eksamener helt op til halsen, planlægning af release, forskellige sponsormøder, tv-møde endda, tre fotoshoots og nu skal jeg have mit coverbillede af min single på plads! De vil også have plakat! De satser stort på mig. Haha. Jeg kan ikke forstå det lige nu men jeg tror fordi de kan se at jeg har fat i noget med min sang og mit budskab hehe :)

NY KÆRESTE?!
Er vi ikke bare søde sammen? Hehe.
Peter Birch er altid så sød ved mig. Jeg ved godt jeg er Tila Tequila i mandeudgave, så fyrene kan ikke lade mig være haha. Vi er et sødt par og vi kan ikke skjule det hehe…

20140621-002206.jpg
Foto: Sy Lee og Peter Birch, vi er Danmarks sødeste par haha. Fra ugens Se og Hør. Tjek bladet ud. En masse spændende ting :)

Jeg var lige hurtig i 7eleven inden mødet med diskotek Park og hvad ser jeg derinde haha. Fik et chok!

20140621-000317.jpg
Foto: Sy Lee føler sig som blommen i et æg med Birch brødrene, Ulven og Ræven – Ugens Se og Hør udkom u onsdag og kan købes til og med næste tirsdag

I love it haha. Tak til Se og Hør fine artikel på os og Realitykalender 2015 som udkommer i danske supermarkeder og boghandler slutning af året. Glæd Jer :)

De to drenge er nogle drengerøve! De er søde og har et glimt i øjet men de er nogle banditter. Jeg synes Peter er mere end Kasper fordi Kasper er så følsom og sød. Peter er også en bas boy og følsom haha. Ej det er begge to bad boys og drengerøve! De er så søde! I love them Boys!

Jeg kan godt lide drengerøve og jeg er måske selv en, men en i speciel udgave haha. Tak for titlen Se og Hør hehe.

SY LEE RELEASE PARTY @PARK D.12. JULI

GUD MIN RELEASE PARTY BLEV OFFICIELT MELLEM MIG OG MIT CREW OG PARK. Park er ved at lave flyer osv. Der er travlt! Jeg har travlt! Har lyd og lys prøve snart. Jeg skal jo give live show! Jeg er nervøs! INTET MÅ GÅ GALT!

KOM PÅ PARK OG SE MIG LIVE MED MINE LÆKRE DANSER HVOR JEG AFSLØRER MIN SANG FOR FØRSTE GANG OG MUSIKVIDEO PÅ FLERE STPRSKÆRME! YAY! Det bliver så fedt!

20140621-001335.jpg
Foto: Sy Lee Release Party @PARK – uofficiel flyer, offciel flyer er på vej!

Jeg fik trænet amok i to timer i dag! Så dejligt! Føler jeg er i live igen! Jeg kan ikke uden træning! Det er min livsstil nu. Se mit forrige indlæg om mit nuværende fitness kosttilskud for at
holde mig i god sommer form :)

20140621-001639.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – dagens træning fra i aften :) Ryg og biceps session :)

GLÆD JER TIL MIN KOMMENDE MUSIKVIDEO SOM ER UNDER PRODUKTION NU :)

20140614-185010.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Sy Lee’s musikvideo, behind the scenes.

Jeg vil slappe af og tidlig i seng for jeg skal til møde i morgen med en designer og mit crew!

SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan jeg holder mig i god form under stressede tider (gode tips) // Månedens kosttilskud (BodyStore) // RELEASE PARRT SNART!