I LOVE BLING BLING // FLASHY ON RED CARPETS (WERRING)

SLIB DINE AR/RYNKER VÆK – SMUK HUD // GALLAPREMIERE – En flænge i himlen (red carpet)

Hey alle sammen! Håber I har det skønt mine honeybees! :* Jeg er blevet syg:( Heldigvis var der ikke timer på skolen i dag, men jeg skal afslutte mit allersidste skoleprojekt (modelarbejde) på skolen i dag, som skal fremvises til min allersidste eksamen i mit liv på Københavnsk Universitet! Kan ikke vente! Jeg er nok psykisk presset! Jeg har eksamener samt jeg øver min koreografi til min musikvideo – the Sy Lee Dance! I vil elske den! Derudover skal jeg passe min skole og og min krop til at være super lækker til skønhedskonkurrencen Manhunt International fordi jeg fik en pressemeddelelse fra formanden igår at vi skal være toptunet klare! Samt jeg planlægger min release party på min første og real musikvideo som jeg håber vil tage DK med storm! <3

Jeg har alt for mange ting kørende og det er typisk mig! Jeg går psykisk ned!

Derfor er det vigtigt for mig at se godt ud og have flot hud. Stress kan medføre grim og grå hud. Jeg får nemlig slibet min hud i næ og ny hos Healux Klinikken og får en behandling der hedder Pristine. Det er diamant slibning som formindsker ar/fejl/rynker osv. med tiden. Og du får øjeblikket en smuk glød!

Der er en klinik på Bredgade i København og en i Odense. Jeg har brugt det siden jeg var 18! I love it!

I vil elske HEALUX! :)

Da jeg er tit invitereret til gallapremiere og arrangementer samt jeg er Mister Manhunt Denmark (beæret at have titlen) og præsenterer DK i en af verdens største skønhedskonkurrencer Manhunt International, er det yderst vigtigt for mig at se godt ud. Jeg synes udseendet er smukkest når det afspejler min personlighed. Men nu når man er i denne branche skal jeg pleje mig selv i ny og næ. Jeg elsker det også – selvforkælelse er jo godt ens sjæl hehe..

Gallapremiere – En Flænge i Himlen

Jeg var blevet inviteret til gallapremiere på Palads her i tirsdag og så en film som er baseret på en smuk roman ‘En flænge i himlen’. Den er så rørende!

OMG! Jeg har grædt meget til filmen En Flænge i himlen! Næsten hele salen hulkede, og de sørgede for kleenex papir til hver stole! Jeg græd til Notebook, Broback Mountain dengang, og nu den her! Jeg vil ALDRIG KLAGE OVER EN MINI TING I LIVET, Ja jeg er forkølet men jeg har mit helbred og jeg ska være taknemmelig for alt i livet! Der er folk derude der har en begrænset livstid og vi skal ik klage! Jeg vil aldrig klage over folk hater mig og den mindste modgang – jeg vil prøve at fokusere på livets små glæder samt den kærlighed der er omkring mig! Alle SKAL SE FLÆNGE I HIMLEN! LOVE OG GO ENERGI TIL JER ALLE!

20140605-201219.jpg

20140605-191152.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – jeg valgte at have et jakkesæt fra Roberto Cavalli på med hullede bukser hehe.. Bukserne er fra London og jeg valgte at tage en flot tank top på for at virke mere afslappet. Det var trods alt en hverdag. Elegant twist med funky. Mig og min lovely veninde :)

Mit første stjerneskud nogensinde, og det er på tide, når man er født i DK! Haha.. Har grædt så meget til gallapremiere til filmen En flænge i Himlen! Fantastisk film! Alle SKAL se den! Husk at værdsætte livet og små glæder og ikke klage! LOVE TIL JER ALLE DERUDE! Har kvalitetstid med en sand veninde. Husk at bruge tid på de rette mennesker i livet, der værdsætter dig. Livet er for kort!

20140605-191428.jpg
Instagram @SyLeeStarlight – Mit allerførste stjerneskud efter jeg havde grædt så meget! Smagte så godt!

Det er jo fars dag og jeg har lige taget toget mod Odense for at fejre min far også min mor! Håber han bliver glad for gaven. Har købt den nyeste Nokia Lumia til ham fordi han kan bedst lide Nokia.

Jeg sad på skolen til kl 18 for at færdiggøre mit livs allersidste skoleprojekt! Snart vinker jeg farvel til 5 års studieliv på universitet! Jeg læser landskabsarkitektur hvis I er i tvivl :)

PS. jeg blogger senere igen <3 min dag, mine tanker, min blog…

FORTSAT GOD DAG ALLE SAMMEN!
SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE BLING BLING // FLASHY ON RED CARPETS (WERRING)