FATHER'S DAY // GOODIEBOX (MY BEAUTY SUMMER BOX - JUNE)

SÅDAN! Nu er jeg tegnet som artist / musiker! Crazy! (MUSIKVIDEO / KODA / iTunes, Spotify, TDC Play…)

SY LEE MUSIC VIDEO: TWERK IT LIKE SY LEE, F**K MILEY HAHA.. Just kidding!

OMG det er stort for mig det her! I går blev jeg tegnet op som artist/kunstner under mit navn Sy Lee. Det er måske ikke en big deal for nogen men det er det for mig! Jeg har fået min egen KODA (artists nummer, sælg af ens egne værker etc.), og det er surrealistisk for mig! Mine egne værker! Sygt! Jeg fatter ikke der er sket så meget på så kort tid i mit liv!

Jeg ser ikke mig selv som sanger men en entertainer – man kan sige min musikvideo og sang er kunst i sig selv. Jeg har bestemt alt fra top til tå! Hvilke scener det skulle skydes i videoen, sangteksten, de enkelte ord, bestemt hvordan beatet skal være osv. Jeg har været heldig at have et godt team, som har gjort, hvad jeg bad dem om, så det hele KUN bliver SY LEE – min stil og min smag fra start til slut! :)

Jeg fatter ikke at det her sker! Endelig kommer en sang som jeg har arbejdet på i lang tid og er så stolt af mit værk! Det kommer på alle platformer som iTunes, Spotify, TDC play, Wimp osv.

I mandags var det En stor og vigtig dag for mit vedkommende! Vi har skudt min ALLERFØRSTE OG HELT EGEN SPECIELLE PROFESSIONAL MUSIKVIDEO på stranden, og jeg er spændt som et lille barn!

20140611-093035.jpg
Foto: her twerker jeg for vildt! Og vi laver “Sy Lee dansen” hehe..

Jeg har formået at skabe et ‘SY LEE CREW’, og jeg er SÅÅ SPÆNDT PÅ AT I SKAL HØRE MIN NYE AWESOME SANG! JEG ELSKER MIN NYE SANG!!!!!!!!! Min lyd, min stemme og mit beat ! ALT! Jeg ka endelig afsløre det snart, og jeg håber DK vil elske min nye real single!!!!

Jeg har desværre ikke haft mulighed for at blogge eller dele ting og sager med Jer. Jeg er midt i en eksamensperiode samt jeg har et stort skoleprojekt og en fremlæggelse ved siden af. Jeg deler alt med Jer ligeså snart jeg får tid i weekend. Jeg beklager. Jeg har nemlig været god til at blogge meget, men skolen er mit første prioritet, men jeg ved ikke, hvordan jeg formår altid at nå at lave alt andet ved siden af haha. Jeg kan ikke takke Gud nok for mit helbred, og alle der har haft en finger i mit store kommende projekt! Jeg er dyb taknemmelig! Glæder mig til min store release party!

20140611-093209.jpg
Foto: Mig og mine to smukke danserinder Uyen Divasia og Joanna Nga.

20140611-093327.jpg
Foto: Mig og tilrettelæggeren Lasse K

I’M SO PROUD!! ENDNU ENGANG JEG KAN IKKE TAKKE MIT DEJLIGE CREW OG FAMILIE OG ALLE NOK, DER HAR HAFT EN FINGER MED I SPILLET. MIN DRØM GÅR SNART I OPFYLDELSE!!! <3 Alt kan lade sig gøre! F**k, hva folks synes! Tro på dig selv!!

SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FATHER'S DAY // GOODIEBOX (MY BEAUTY SUMMER BOX - JUNE)