SÅDAN! Nu er jeg tegnet som artist / musiker! Crazy! (MUSIKVIDEO / KODA / iTunes, Spotify, TDC Play...)

My crazy life lige pt.! // Sådan undgår du eksamensangst! // NYHED! Musikvideo // Forkæle din mor/søs/veninde <3

Hey alle sammen! Håber I har det skønt mine honeybees! Dem der har ferie nu er sååå heldige! Jeg har lavet to quick opdates omkring hvad der sker i mit liv lige pt på min blog. Som sagt jeg har en crazy stresset eksamensperiode og derudover har jeg formået at skyde musik video og planlægge den, øve min koreografi med mine danserinder, lav mit livs sidste store skoleprojekt, i gang med en 2. Single – YES JEG LAVER MUSIK HAHA.. Tro det eller ej! Men første single udkommer når min musikvideo er klar. Den er under produktion nu :)
Og lige nu har jeg eksamener så jeg laver ikke andet dag og nat! Fatter ikke jeg har lavet alt andet ved siden af! Jeg måtte aflyse min tur til Randers for at fejre Kays 30 års fødselsdag :( Turen vil tage to dage fordi jeg ved jeg drikker mig i hegnet og sover der og kommer sent til kbh. Det er to dage hvor jeg går glip af eksamensskrivning og jeg skal endda op til eksamen nu på mandag! Ked af jeg måtte aflyse :( Men school comes first som mine forældre altid siger.

Jeg ved mange har eksamener så et godt råd til Jer der har eksamensangst hvilket jeg ALDRIG får. Jeg snakker bare løst men det er også forskellige fra person til person.

Det jeg altid har gjort jeg øver for mine venner og eller familien. Jeg snakker for mig selv mega højt og tydeligt og endda offentlige steder.

At turde at gøre det ved offentlige steder, får du gejsten til at gøre det til eksamen :) jeg lader som om lærerne er små søde babyer haha. Det virker på mig! Jeg sidder bare og lader som om de er babyer og det får mig til at smile og slet ikke nervøs!

Jeg har forresten fundet en god artikel dig der kan gøre dig ekstra skarp til eksamen. Jeg synes det virket hehe, prøv selv!

20140614-183321.jpg

Foresten ugens blad Her og Nu afslører mine planer for tiden. Den udkom i torsdag så køb det hvis det er! :)

20140614-183429.jpg
Foto: Her og Nu, det nyeste vlad er i butikkerne nu.

Jeg skal sidde på skolen hele natten og det er lørdag! Og det samme igen søndag! Har siddet dag og nat med mine opgaver! Det er så hårdt men sådan er det!

Jeg har lovet at støtte Peter Birchs arrangement i aften, så jeg skynder mig nu og gøre mig lækker, så Gustav og jeg er klar til at indtage den røde løber på Marvin’s Room – cocktail bar. Jeg bliver der meget kort og hilser på alle. Jeg glæder mig til at koble hjernen fra lidt. Derefter kører Gustav mig direkte til skolen så jeg kan sidde der hele natten :( stakkels mig! Jeg kan ikke vente med at afslutte mit 5 års universitets liv engang for alle her til sommer! Så kan jeg forfølge mine drømme :)

Jeg har forkælet min mor selvom jeg stresser for tiden. Jeg skulle købe lækre nye iPhone covers til mig selv og faldt over denne lækker clutch – handbag til min mor. Den er så cute!

iBoom laver lækre glamourøse covers til din mobiltelefon. Bling bling! I love it! Tjel dem ud –> iBoom

De har gode ting som man kan forkæle sin mor, kæreste eller søster. Jeg elsker ting der ser eksklusive ud og samtidig skiller sig ud :)

20140614-184329.jpg

20140614-184348.jpg
Foto: tasken fås hos www.iboom.dk og der er så mange at vælge imellem til gode priser. Kvaliteten er lækker :)

Jeg skynder mig lige at gøre mig klar til arrangementet. Og ønsk mig held og lykke med mine eksamener! Haha. Jeg skal rådne all night på skolen. Kaffe og masser af mad så er den klaret!

GLÆD JER TIL MIN KOMMENDE MUSILVIDEO SOM ER UNDER PRODUKTION NU :)

20140614-185010.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Sy Lee’s musikvideo, behind the scenes.

SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN! Nu er jeg tegnet som artist / musiker! Crazy! (MUSIKVIDEO / KODA / iTunes, Spotify, TDC Play...)