SLIB DINE AR/RYNKER VÆK - SMUK HUD // GALLAPREMIERE - En flænge i himlen (red carpet)

FATHER’S DAY // GOODIEBOX (MY BEAUTY SUMMER BOX – JUNE)

Hey alle sammen! Jeg håber I har haft en skøn dag! Jeg vil lige blogge hurtigt, inden jeg sover. Det har været en lang dag, og nu er jeg i Odense hos mine forældre og har fejret fars dag! Jeg skal skynde mig tilbage til KBH søndag aften efter en stor familiesammenkomst i Esbjerg, da hele familien skal mødes min brors kæreste familie for første gang. Alle medlemmer skal mødes! En vietnamesisk tradition, inden de skal forloves her i fremtiden :)

Mig og min bror forærede min far den nyeste nokia lumia. Han er ikke glad for iPhone, så han har fået det han ønsker. Jeg skifter snart min mobil ud igen. Jeg er ikke glad for min iPhone femmer, da dens batteri dør konstant! Lort!

20140606-001051.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – mig som to år i Aarhus og mig hos Gustav sidste uge :) kan man se det er mig hehe..

Dette skrev jeg tidligere i dag på FB for at ære min far:
Fars dag – Vi skal fejre vores kærlige fædre i dag eller vores mødre, hvis man ikke har en. Jeg vil både fejre min far og mor i aften, og indtil da sender jeg dem varme tanker. Uden dem vil jeg nok ik være den person, som jeg er i dag. De har aldrig rigtig forstået mig som person og min vej i livet, men de forstår min kærlighed og taknemmelighed til dem, og det er vigtigste for mig. Jeg takker dem af hele hjertet for de gode livsværdier, som jeg har fået med på vejen, og min fars levevej -og måde mod et bedre liv og være et bedre menneske – nemlig meditation – bl.a. ELSK alle omkring dig, også dem der hader dig, for der er gode sider i alle samt være et godt menneske, det bedste menneske, som du ka blive i livet – intet ondt, kun godhed. Tak Far.

20140605-233604.jpg
Foto: farmanden var glad! Han blev overrasket, og min mor havde sørget for de vietnamesiske desserter, som jeg har savnet haha.. Vietnamesiske desserter er faktisk sundere, da vi kun bruger rismel og ikke hvedemel. Smager så godt! Kun rismel og bønner i forskellige former! Love it!

20140605-233853.jpg
Foto: Jeg har bedt dem at lave en nationalret som hedder ‘pho’ – risnudler med masser af kød og grøntsager i oksekødsuppe. En kendt ret i Vietnam som skal opleves! Når man ikke bor hjemme mere, så savner man bestemte retter haha. I love food!

Jeg har bedt dem om at lave en anden form for nudlersuppe til mig i morgen med masser risnudler og andre slags kød, en anden slags, ‘bun bo hue’, hold kæft jeg savner den ret! En af mine yndlingsretter! Vietnamesisk mad er det bedste i verden så kommer thailandsk og derefter alle andre i verden. Jeg har rejst rundt omkring i verden men ingen topper mit hjemland. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg tror det er vores krydderier og vores mad er ret sunde ift. Kinesere og thailændere. V bruger knap olie, og vi bruger sjældent hvedemel og kartofler til gengæld meget ris.

GOODIEBOX SUMMER BOX – JUNI

I ved jeg elsker lækre produkter og elsker at afprøve nye også. Jeg havde tilmeldt mig GoodieBox, så slipper jeg for at lede i butikkerne hver mdr. Selvom det gør jeg alligevel hehe..
GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned!

MEN denne gang har GOODIEBOX overgået sig selv! I LOVE IT! Sommer boksen – summer edition er lovely og awesome! Lige hvad jeg selv vil sammensætte! Kan ikke blive bedre :)

20140605-234735.jpg

Denne gang har GOODIEBOX ramt min smag så meget! :)

Tjek GOODIEBOX ud, hvis du vil prøve det som mig :) jeg er i hvert fald meget tilfreds med produkterne og især prisen er så lav! Jeg mente den her kostede 139 kr! LOVE IT!

Se en af mine forrige lækre GOODIEBOX –> HER

Ps. Jeg er ved at blive rask! Tog til aften træning med min bror og fætter! Jeg skal tidlig seng og afhente nogle fede accessories til min musikvideo og jeg skal øve min koreografi the Sy Lee Dance! Og lave boring eksamensopgave! Øv!

GODNAT ALLE SAMMEN!
SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIB DINE AR/RYNKER VÆK - SMUK HUD // GALLAPREMIERE - En flænge i himlen (red carpet)