OPNÅ FLOT HUD (Mr. Manhunt Denmark, Sy Lee's beauty secret)

“SÅ FIK JEG MIN ALLERFØRSTE MAN-DATE!” – MUSIKVIDEO FT. SY LEE // NYD MID “NØGEN” LIVE D.10 // GOODIEBOX

Sådan! Min første date med en fyr! På tide tænker folk! Haha.. Det er bare en musikvideo, som jeg sagde ja til at medvirke, fordi jeg synes, det er en sød sang og jeg var selvfølgelig med til at gøre den sjov! Hehe.. Så nej ingen rigtig date! Men I kan se hvordan det vil være at date mig i videoen:) Jeg synes sangen er cute og derfor vil være en del af den. Sangen er mere et sketch/kort sang med en sød historie, som viser hvordan en første man-date med mig vil have været. Jeg er jo afslappende, fordi jeg har datet meget i min tid og Lasse Keller (forsangeren) er skide nervøs.

Se med her hvordan en date vil være sammen med mig. Han fik sin allerførste “man-date” med DKs hotteste fyr, Mister Manhunt Dk haha. Det er stort haha. Gas! Date mig hvis du tør!

Hør sangen “VIL DU?” FT. SY LEE –> HER!

20140502-101122.jpg

20140502-101144.jpg

20140502-101159.jpg

Jeg håber I synes den er sød :) det var sjovt at lave den.

NEWS! Jeg skal skyde min egen musikvideo i den her måned også! Den skal I glæde Jer til! Kun mig som artisten og den kommer på iTunes, Spotify osv.

Efter to år med hardcore træning, vocal coaches og skulle finde min helt egen lyd, har jeg arbejdet hårdt på det her projekt. Det har taget sin tid, men når det er min egen sang/musikvideo, skal det gøres helt perfekt før jeg udgiver noget. Jeg vil have den følelse, okay jeg gjorde mit allerbedste!

Min sang er så fed! Jeg synger hele vejen igennem og jeg tror DK får et chok! Håber I tar pænt imod den! Jeg skal nok opdatere og lave noget behind på scenes til optagelsen af den :)

KOM
OG NYDE MIG NØGEN OM 8 DAGE!HAHA..

Om 8 dage står jeg på WBFF STORE SCENE i Fredericia Teater med professionelle fitness udøvere og bodybuildere – MIN DEBUT SOM FITNESS MODEL! Jeg er spændt og jeg glæder mig til at give jer et fedt show!

I kan stadig nå at købe billetter på billetnet.dk :)

20140428-104226.jpg

20140428-104353.jpg

Jeg stiller op fordi jeg altid har villet og fordi det er en god forberedelse for mig og min krop til den store internationale skønhedskonkurrence Manhunt samt at få masse erfaring så jeg evt. kan hjælpe folk i fremtiden inden for fitness.

GOODIEBOX

GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned!

20140502-103436.jpg

Tjek GOODIEBOX ud, hvis du vil prøve det som mig :) jeg er i hvert fald meget tilfreds med produkterne og især prisen er så lav! Jeg mente den her kostede 139 kr! LOVE IT!

Se de forrige lækre GOODIEBOX –> HER

Jeg har ikke skole i dag, så jeg vil ud og løbe en tur og træne! Glæder mig til at hygge med mine piger i dag <3

God dag alle sammen! My honeybees! :*

LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPNÅ FLOT HUD (Mr. Manhunt Denmark, Sy Lee's beauty secret)