MIN ALLERFØRSTE KARNEVAL TUR // TEMA-KOSTUME (tema-shop) // LOVELY SKIN

PARADISE HOTEL, MY FAVORITE GIRL! // GOODIEBOX SUMMER TIME!

Hey alle sammen! Mine kære honeybees! Jeg håber I nyder dagen! Så dejligt at det skinner over hele Danmark, og folk er bare i god humør! Det kan jeg lide! :)

20140522-205356.jpg

Foto: Peter Grosen

Til Jer reality lovers, der ser Paradise Hotel i år, så er der mange dejlige og søde deltagere i år. Nu har jeg mødt de fleste af dem, og jeg må sige at de er rigtig søde. Det var de i hvert fald overfor mig hehe.. Jeg ser det, men det er svært med alle de lektier om hverdagen. Det er dejligt med VIAPLAY, så jeg kan se det når jeg lyster. Fantastisk app og på tv. Dem der ikke ved hvad det er, så er det et link, hvor du kan se alle de gode film og tv3s nye og gamle realityprogrammer når du vil! Mega smart!

Hvem er Jeres yndlingspige fra PH I år?

Jeg har mine favoritter, men hvis jeg SKAL udpege en, så må det være søde Nadia. Hun er bare så skøn, og jeg kan lide hende, fordi hun er bare så kær, når hun taler. Generelt hun er sig selv.
Hun spiller spillet, om folk mener, det er rigtigt eller forkert, så kan man mærke, at hun er en varm person. Det kan jeg lide ved mennesker. Folk der er varme og virker open-minded. I kender godt de typer, der virker eller spiller snobbet, bitchy, overlegen etc. Dem kan jeg simpelthen ikke lide. Jeg lærer dem selvfølgelig at kende først, også hvis de er nederen, fordi det kunne være det bare er en facade. Men man kan for det meste mærke på gode signaler fra varme personer. Man skal huske: Ingen er bedre end andre på denne jord. Nadia virker reel.

20140522-210953.jpg

Foto: TV3

Nu har jeg også mødt Nadia og jeg havde altså ret mht. hende :)

NADIA ER MIN YNDLINGS PH GIRL I ÅR! YOU GO GIRL! :)
Lad mig høre hvem I har som favorit i år.

Jeg er sad over hun er ikke er med. Det er dejligt at se mange twists i år og at gamle ansigter kommer ind igen! Haha. funny!

Jeg vil blogge om drengene senere! :) Et gammelt ansigt er også vendt tilbage i går på skærmen! Love it!

GOODIEBOX

I ved jeg elsker lækre produkter og elsker at afprøve nye også. Jeg havde tilmeldt mig GoodieBox, så slipper jeg for at lede i butikkerne hver mdr. Selvom det gør jeg alligevel hehe..
GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned!

MEN denne gang har GOODIEBOX overgået sig selv! I LOVE IT! Sommer boksen – summer edition er lovely og awesome! Lige hvad jeg selv vil sammensætte! Kan ikke blive bedre :)

20140522-211043.jpg

VIGTIGT at have flotte sommer fødder! Ucharmerende med tørre sprukne fødder! Husk masser af scrub og et et godt trick at smøre dem ind i olie udover tyk fodcreme, men brug olie i badet eller kropsolie og kom moisterizer sokker på som kan købes i matas fx. En slags maske sokker til fødderne så olien/cremen ikke smitter af på dynen mens du sover :) en go kur!

Denne gang har GOODIEBOX ramt min smag så meget! :)

Tjek GOODIEBOX ud, hvis du vil prøve det som mig :) jeg er i hvert fald meget tilfreds med produkterne og især prisen er så lav! Jeg mente den her kostede 139 kr! LOVE IT!

Se de forrige lækre GOODIEBOX –> HER

Jeg har haft en lang skoledag og har fremlagt for over 80 personer på Uni i dag. Hvis I undrer over hvad jeg læser så læser jeg landskabsarkitekt og er færdig til sommer. Jeg har haft eb lang træning session i dag og nu har jeg lavet lasagne med en kammerat. Glæder mig til at spise den! Endelig kan jeg spise lasagne efter flere mdr pga WBFF!

20140522-212525.jpg

20140522-212538.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Lige taget den ud af ovnen! Og mig fra pausen i skolen. Dagens “SODT” – selfie of the day, lemme take my f**kin selfie!

God aften alle sammen! My honeybees! :*

LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ALLERFØRSTE KARNEVAL TUR // TEMA-KOSTUME (tema-shop) // LOVELY SKIN