GALLAPREMIERE, RED CARPET TONIGHT: I LOVE TOM CRUISE! // BEDSTE AHA ANSIGTSCREME (NEOVITA)

PARADISE HOTEL FINALEFEST OM LIDT ! // DANSETIMER! // HYGGELIG DAG

Hey alle sammen! Mine kære honeybees! Så er jeg på vej til paradise hotel store finalefest på Park! Jeg glæder mig :) jeg ville have Gustav med som ledsager men han gad ikke så jeg har taget min dejlige veninde Kani med :)

20140529-205346.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – mig og søde Kani drikker lidt inden festen :)

Jeg har haft en travlt dag! Jeg har øvet min dans til min kommende musikvideo som skal skydes her mandag/tirsdag på stranden! Min musikvideo bliver crazy! Og jeg tror DK får et chok når min sang udkommer! To års vokal træning! Og sangen er mig fra top til tå!

Jeg har været til møde og derudover fik mine stressede dage beroliget af min dejlige ven Daniel hvor vi har været på restaurant og hygget os og gået ture og snakket om ting og sager, han er så skøn! Jeg er så glad for hans venskab. Han fik mig til at afstresse i dag. Vi stødte ind Hamsa og hans veninde og vi valgte alle sammen og spise sammen. Så hyggeligt :)

20140529-205850.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – mig og Daniel nyder solen sammen :)

Jeg har haft en stresset periode men jeg klarer den! Skolen og eksamener og alle de projekter ved siden af. Puha! Jeg skal også planlægge en release party! Gud! Stress! Men jeg glæder mig til at skyde videoen og den bliver sexet og elegant! Og jeg glæder mig til den store paradise hotel finalefest i aften om lidt!

Forresten jeg var inviteret til Gallaperemiere og så The Edge of Tomorrow med Tom Cruise igår og jeg kan stærkt anbefale den!

20140529-210159.jpg
Foto: Instagram @syLeeStarlight – mig og min bedste ven Rune på den røde løber:)

Jeg opdaterer jer om finalefesten i aften på Night Club Park!

GOD AFTEN ALLE SAMMEN!
SUMMER LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLAPREMIERE, RED CARPET TONIGHT: I LOVE TOM CRUISE! // BEDSTE AHA ANSIGTSCREME (NEOVITA)