"DIM SUM" HEAVEN BUFFET // REALITY AWARDS 2014 (BILLEDER) // GENSE HELE SHOWET HER

BIG NEWS! I’M FEATURING A HUGE FITNESS MAGAZINE! // MY HAIR LOVES MIX&MATCH

Hey alle sammen! Mine honeybees! :*
Igår var jeg på vej ud for at forkæle mig selv, fordi jeg syntes vejret var så crappy, at det gør en så deprimerende, fik jeg et opmuntrende opkald, som opfylder en af mine store drømme! :)

OMG mens jeg skulle lige til at træde ind hos min frisør, fik jeg at vide, at et STORT FITNESS MAGASIN vil lave en kæmpe artikel om mig. Jeg skal være fitness model, og det har jeg altid villet, men tænkte ej det kan aldrig lade sig gøre. Se de andre i bladene! Jeg ligner jo ikke dem! Al den grove mobning gennem hele livet og overfald pga.
jeg er anderledes og ser anderledes ud, har kun gjort, at jeg er mere målrettet.

“MAN KAN HVIS MAN VIL! INGEN SKAL SIGE DU IKKE ER GOD NOK!”

Jeg må desværre ikke afsløre hvilket magasin. Det er mega stort for mig det her! Jeg laver de ting jeg drømmer om, og jeg kan godt lide den måde hvor jeg bevæger mig væk fra reality-verden så småt. Der åbner nye døre for andre ting. Jeg kan jo meget mere end reality. Reality var blot en oplevelse som førte til et program nr. to. Jeg skulle have stoppet efter mit allerførste reality-oplevelse. Men jeg udelukker ikke reality i fremtiden. Jeg vælger med omhu nu.

20140412-113020.jpg
Foto: Sy Lee, Mister Manhunt Denmark 2014 (All Over)

Lige pt. fokuserer jeg på min titel som Mister Manhunt Denmark, Danmarks repræsent i Manhunt International 2014 samt min debut som Mr. Fitness Model i WBFF FITNESS / BODYBUILDING SHOW.
Jeg er også i gang med at planlægge min allerførste store musikvideo! Glæd Jer! Jeg elsker min nye sang! Jeg tror DK får et kæmpe chok over den og min udvikling! :)

Jeg har så valgt at friske mit hår op og få manicure. Love it! Så er jeg også mere klar til Susan K’s 40 årige fødselsdag her på lørdag. Det er vigtigt at pleje sig selv i ny og næ! Selvforkælelse er godt hehe.. :)

20140412-115020.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Hos frisørsalon Mix & Match Hairstudio

Jeg får altid ordnet hår og negle her hos Mix & Match Hairstudio
De forstår mig og de er så gode! Jeg har haft dem siden jeg flyttede til Kbh for næsten 3 år siden. Hold da op tiden er fløjet! Ps. Piger de laver de sygeste negle! Flotte farver og mønster! Aldrig set noget lignende! Tjek deres FB-side hvis det er.

Nå men nu smutter jeg. Jeg skal til Århus nu og hygge med vennerne derfra og fejre Susan Ks 40 års fødselsdag i aften! Glæder mig til at se hende og party med alle og Gucci aka. Gustavo skal også med! Yay!

I får lige et billede fra i morges og nu :)

20140412-115524.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Hiit run done! Min hviledag i dag. Nu har jeg gjort mig klar til Aarhus! Vejret er fantastisk i Kbh! Håber det er ligeså skønt i Århus!

Jeg skal afsted nu honeybees! Ps. Jeg er født i Aarhus, hvis nogen vil vide det hehe.. :)

KOM TIL MIN DEBUT SOM MR. FITNESS MODEL FITNESS/BODYBUILDING SHOW d.10. MAJ I FREDERICIA!

Billet kan købes på billetnet.dk :) Jeg skal stille op mod de PROF, men jeg håber at nå langt! Håber I støtter mig den dag!

20140308-200252.jpg

Læs mere om Manhunt International og WBFF:
http://sylee.dk/2014/02/jeg-vil-bringe-denmark-til-tops-stem-pa-dk/

Læs mere om WBFF og se Trailer for WBFF:
http://sylee.dk/2014/01/sy-lee-jeg-stiller-op-i-wbff-danish-championship-2014/

SE MINE ÆLDRE INDLÆG OM TRÆNINGSØVELSER OG KOSTTILSKUD, HVIS I VIL I GOD FORM!

LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"DIM SUM" HEAVEN BUFFET // REALITY AWARDS 2014 (BILLEDER) // GENSE HELE SHOWET HER