KNIV I RYGGEN! GUSTAVS BOG: 'Mit sande jeg' // Reality Awards' Drama!

GALLAPREMIERE: MONICA Z // IMPERIAL: RØDE LØBER (FILMANMELDELSE)

Hey alle sammen! Håber I har det skønt derude! Jeg har det fantastisk! Fri fra skole så jeg nyder min fridag! :) Solen skinner lige nu! Jeg tror jeg vil løbe en tur ned ved promenaden og ringe til Gustav og høre om hans planlægning for Paparazzi i morgen, hvor Ekstrabladet følger en i 24 timer! Det bliver sjovt, så kan I se ham og jeg hygge og se hvordan vi er når vi er sammen. Det kan ses LIVE PÅ EKSTRABLADET fra kl. 09.00 i morgen. Jeg kommer forbi ham omkring kl. 09.30 og tilbringer natten over.

Sidste uge var jeg inviteret gallapremiere og så en fantastisk film som hedder Monica Z. En fantastisk og rørende film!
Gud, jeg så Pia Kjærsgaard for første gang, og hun smilte hehe. Troede ikke hun kunne lide udlændinge haha. gas! Så mange kendte den aften især politikere den her gang. Det var noget nyt. Der plejer at være masser af skuespilere, værter, sanger osv. Aldrig reality-folk udover et par stykker.

Tilbage til filmen så er den bare så god! Jeg kunne godt lide den. Jeg tror, det er en film der er mere for piger og ældre folk. En jazz film der har temaer som mod, drømme, kærlighed og modgang!

Jeg fik tårer under en scene! Men jeg er også følsom haha.. Jeg kunne se mig selv i rollen og mærke smerten og fik tårer.

Filmen indeholder en masse gode sange! Hvis du elsker jazz som mig, så vil du elske den her film! Gode numre der er med i!

En historie om en ung kvinde der vil slå igennem USA og Sverige med jazz i den tid som det ikke var så populært og hun kommer på nye ideer med jazz og bliver den første svenske jazz sangerinde, der slår igennem USA trods mange barriere i livet.

DEN KAN VARMT ANBEFALES TIL JAZZ LOVERS SOM MIG <3 JEG GIR DEN 7 UD AF 10 STJERNER HEHE..

Efter forestillingen tog jeg ud med Gustav og hans ledsager (fælles ven), som han tog med den aften, og han fortalte mig, at de begge to faldt i søvn under filmen haha… De forstår ikke JAZZ!

20140326-141352.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – hovedpersonen i filmen kom på Imperial og sang LIVE for os. Det var fantastisk! Live orkestret var så gode! Jeg fik en mega fin invitationen med en grammafon plade. Den er jeg så glad for! Her kan I se mig og min smukke kusine som jeg slæbte med på den røde løber :)

20140326-145205.jpg
Foto: BT – Mig og min kusine, Maya, på den røde løber. Hun nød hele aften. Glad for hun kunne lide det:)
SE KENDTE PÅ DEN RØDE LØBER –>HER!

20140326-142021.jpg
Hør også hvorfor Gustav og Sy Lee er så vilde med jazz, giver det ingen mening? Få svaret i filmen herover –> HER

Nu vil jeg smutte og få løbet og trænet,
så jeg får den lækreste krop til skønhedskonkurrencen Manhunt International og Fitness Show WBFF som er rundt om hjørnet! Jeg skal gøre DANMARK STOLT! <3

Ps. CHOK – INTIMT og ÆRLIGT interview for HER&NU: overfald, mobning, Vollsmose, at blive DKS repræsentant etc. Ærlig snak KUN! Masser af billeder fra min nye store billedserie. Det nye HER & NU blad er ude i dag. Bare rolig mine billeder er fashionable og er taget i forbindelse med en af verdens største skønhedskonkurrencer Manhunt International.

20140326-142611.jpg

SE MIG PÅ SCENEN TIL WBFF SHOW MED DEN SYGESTE FYSIK EVER!

20140227-143845.jpg

Jeg stiller jo op d. 10. Maj som Fitness Model i WBFF Show i Fredericia!

I kommer til at se et fedt show med de flotteste fysik! Bodybuildere og fitness modeller! I kommer til se min skarpeste form nogensinde! Jeg håber I kommer og ser showet! Køb billet på www.billetnet.dk :)

Ps. Jeg blogger om alle mine kosttilskud som jeg har indtaget som forberedelse til min hardcore træning og diæt til WBFF.

OG jeg blogger også hele mit kosttilskud forbrug op til WBFF! Det er forskelligt, så følg min blog hvis du kan vil se udviklingen og hvad der skal til for at stille op! Det kræver hård træning men også gode og de rette kosttilskud på de rette tidspunkter! :)

NÆSTE INDLÆG TRÆNINGSØVELSER OG KOSTTISKUD SOM FORBEREDELSE OP TIL WBFF ;)

Læs mere om Manhunt International og WBFF:
http://sylee.dk/2014/02/jeg-vil-bringe-denmark-til-tops-stem-pa-dk/

Læs mere om WBFF og se Trailer for WBFF:
http://sylee.dk/2014/01/sy-lee-jeg-stiller-op-i-wbff-danish-championship-2014/

Læs om mine bryst -og tricepsøvelser / træningsøvelser her:
http://sylee.dk/2013/11/faste-brysterstor-brystkasse-is-hot-mine-traeningsovelser-til-bryst-og-ticeps-vinkedeller/

LOVE FROM THE ONE AND ONLY //
SY LEE

XX // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

1 kommentar

  • Hey jeg kan også godt lide jazz. Hvilket jazz kan du anbefale mig at høre? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNIV I RYGGEN! GUSTAVS BOG: 'Mit sande jeg' // Reality Awards' Drama!