REALITY TV GAMES: PSYKE OG UDHOLDENHED SOM EN KRIGER (PH SÆSON 10 & ET TON CASH)

MIN MR. PARADISE HOTEL 2014 // GOODIEBOX (GIVEAWAY)

Hey alle sammen! :) OMG hvem så PH og så udvælgelsen af Mr. PARADISE 2014 i år?! Det var spændende, og udvælgelsen har bragt fans og en enkel deltager i kog! Der kører nemlig forskellige artikler og folk skriver på de forskellige sociale medier, at de mener ikke den rette har fået titlen!

Det her er så min mening!
Jeg synes, det er ret ondt og sige til vinderen at han ikke er den rette. Men selvfølgelig har man sin mening.

Men folk skal også huske, at det er bare en titel og årsagen til han vandt kunne også være et taktisk grundlag!

En MR. PARADISE VINDER skal opfylde disse kriterier i mine øjne:

– Lækkerhed
– SEXYNESS
– Udstråling/karisma
– Charme
– Skøn personlighed

For at være ærlig så synes jeg, at standarden for PH deltagernes udseende hvert år er så lav! Der er få som er okay pæne. Jeg synes altid pigerne er pænere end fyrene. Dog der er en enkel deltager i år, som jeg synes er cute og har et glimt i øjet – nemlig “Ulven”, Peter Birchs lillebror, Kasper Birch, der er cute. Det er måske han minder om sin søde bror. Nu kender jeg dem begge, så jeg kunne ikke lade være med at heppe på Kasper, men mest fordi jeg synes han har charme og har et glimt i øjet.

Det er svært at udvælge en vinder, fordi en skal kunne opfylde de fleste af disse kriterier! Hvis jeg skulle vælge en vinder ud af alle samtlige PH deltagere fra alle sæsoner, så havde jeg gjort det sådan her:

20140221-113426.jpg

Kan I huske hvem det er?! HAHAHA. Det er faktisk to personer! Jeg synes David fra sæson 2 har et rigtigt flot ansigt og Fatih fra den samme sæson har en flot fysik. Den er ikke overdrevet og ikke for slasket. Mange deltagere der tjekker ind hvert år har bare ikke en god fysik! I det mindste træn før i tjekker ind. Jeg ved man får sprut og mad derinde og man tager på, men i det mindste være fit i starten!

Davids øjne. Wow!

20140221-113753.jpg

Fatihs krop. Thumbs up!

20140221-113829.jpg

Hvis det bare var muligt ikke?! HAHA.. Sorry girls! Ikke mange har desværre fuldpakken!
Dog vil jeg sige at charme kan være rigtig meget og måske derfor pigerne i år valgte ham som de gjorde, eller har de bare en lav standard? HAHA. Driller! Smag og behag jo! Min standard er vel høj. Jeg kune godt tænke mig at jeg var caster, så skulle I se lækre piger og drenge der tjekker ind! Samt mig selv HAHA..

20140221-115140.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight
Sy Lee på Paradise Hotel! Kunne det ikke være grineren? Så havde jeg måske vundet titlen haha.. Oh selvtilliden fejler ingenting her hos mig hehe.. Jeg synes drengene i år er søde og med charme kan man nå langt!

Hvis I vil vide, hvem jeg havde valgt fra i års sæson som Mr. Paradise 2014, så havde mit valgt enten gået til søde lille Kasper eller den veltrænede Patrick i år.
Fysikken er sgu vigtig når man er på “badeferie” haha.

20140221-114908.jpg

Det må I gerne huske, der vil ansøge næste år! WORK THAT BODY PLEASE!

****GIVEAWAY*****

GOODIEBOX sammensætter de lækreste skønhedsprodukter hver måned! Den her måned har de lavet denne boks, som jeg forærer en af mine kære læsere/følgere!

For at vinde den her GoodieBox, så gør følgende:

1. ‘Like’ min FB-side –> HER!
2. Skriv ‘GB FEB’ til min indbakke –> HER!

Jeg tjekker op på dem der skriver til min indbakke, og vinderen bliver kontaktet af mig på mandag d. 28!

Tjek GOODIEBOX ud, hvis du vil prøve det som mig :) jeg er i hvert fald meget tilfreds med produkterne og især prisen er så lav! LOVE IT!

Se de forrige lækre GOODIEBOX –> HER

HAR DU STEMT PÅ DK?! I NEED YOUR SUPPORT! 1 CLICK!
I kan hjælpe DANMARK / MIG (Danmarks repræsentant) med at vinde en af de store priser til ‘Manhunt International’ 2014. Kandidaten Sy Lee: –> KLIK HER:http://www.manhunt.com.sg/ct2014/denmark.htm</a”>

I kan vote på mig, så jeg kan bl.a. vinde prisen Mr. Popular Internet. VOTE FOR DENMARK PLEASE :)

Den officielle hjemmeside for
Manhunt International: http://www.manhunt.com.sg/

20140115-230405.jpg

XX // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REALITY TV GAMES: PSYKE OG UDHOLDENHED SOM EN KRIGER (PH SÆSON 10 & ET TON CASH)