SY LEE: MY TITLE IS 'MR. MANHUNT INT. DENMARK 2014' AND NOT MR. DENMARK 2014

SY LEE: GALLAPREMIERE / RØDE LØBER / PAUL POTTS LIVE / OUTFIT /

Hey alle sammen! :) Jeg håber I har det skønt! Der har været knald på i det nye år for mig! Mit studie fylder meget, og jeg skal holde mig i topform til skønhedskonkurrencen ‘Manhunt International’ 2014! Det er så svært, når der er så mange ting at nå på en dag! Jeg synes dagene flyver bare afsted! Men det går fint synes jeg. Jeg er bange for at overstresse! Jeg er jo i gang med noget musik ovenikøbet, så I kan høre jeg har meget om ørerne.

Jeg vil dele med Jer min fantastiske aften med min familie her igår. Det er første gang jeg viser min familie frem for pressen på den røde løber, så de kan få en ide, hvordan det er og hvad jeg laver engang imellem, hvor jeg kommer til disse events. Jeg må dele med Jer min glæde over gallapremieren en true story movie ‘One Chance’ med Paul Potts!

‘One Chance’ skal ses! Den er så god og tro mig du vil gribe chancen i livet og kæmpe for din drøm! Jeg kan relatere mig til Paul Potts. Han har været igennem så meget i livet og formår alligevel at opnå sin drøm! Mobning, overfald, faderen der ikke tror på ham, drømmen knust, jagten på kærlighed etc. En sand grimme ælling historie! Jeg ser op til ham! Han er så ned på jorden selvom han er kæmpe stor i dag.

Det var en fantastisk aften. Paul Potts sang live for os og jeg fik gåsehud, og jeg fældede faktisk tårer under filmen med min mor. Selv om bror og far var rørt. Jeg tror bare min mor og jeg er mere følsomme hehe.. Ikke nok at få æren at se ham live og hilse, så var det rigtigt dejligt at se de andre danske venner/kendisser der kom.

Her er nogle få billeder fra røde løber.

20140115-222944.jpg

20140115-223253.jpg

20140115-223411.jpg
Foto: BT

Her ser I hele familien. Min far, mor og min lillebror. GOSSIP: Min bror takkede nej til Fristet, sæson 2. Nu ved I det.

Jeg forkælede min mor og jeg ved at blive stylet af min yndlingsfrisør Mix & Match Hairstudio, der tilbyder alt inden for hår og negle. Love it! Elsker dette sted! Endda makeup til enhver anledning. Perfect spot for me når jeg skal til røde løber hehe..

20140115-223908.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Her ser I mig blive klippet og få ordnet negle inden galla med mama.

20140115-224021.jpg
Instagram @SyLeeStarlight

Mit jakkesæt er skræddersyet i USA. Skjorten er fra ZARA. Bæltet er fra Martinique, Illum. Slipset er skræddersyet. Sko fra iloveshoes.dk. Lækre knyttede armbånd fra www.werring.dk

20140115-224744.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Jeg elsker mine nye armbånd. Jeg kan blive ved med at shoppe hehe. Så mange mærker laver knyttede armbånd og jeg går efter specielt design samt kvalitet.

I skal simpelthen se den film! Alle vil elske den og den er til enhver smag! Så god! I kan læse mere om gallapremieren, Paul Potts osv. i pressen her på BT: HER!

20140115-225156.jpg

Lidt info om mig selv. Jeg er blevet drillet og mobbet over mit androgyne udseende som barn (faktisk hele livet), men det har aldrig knækket mig, da jeg er stolt over at ligne min mor. Jeg ligner min mor får jeg altid at vide. Selvom folk sagde jeg var grim osv. rørte det mig ikke. Jeg har altid været en stærk person. Jeg arbejdede allerede som model som 16, som min mor gjorde i sine unge dage i Vietnam og lidt senere hen i DK. Jeg har det vel fra min mor :) Jeg kunne nemlig relatere mig selv til Paul Potts smerte og glæde i filmen. Det er nok derfor jeg græd under den. I dag er jeg ‘Mr. Manhunt International Denmark 2014’ og skal til en af verdens største skønhedskonkurrence ‘Manhunt International’, og jeg er så stolt og tænker på alle de forfærdelige ting jeg måtte høre på som barn og stadigvæk i dag. Trods det har jeg aldrig dømt et menneske ud fra udseendet. Jeg lærer altid vedkommende at kende først. Lige meget hvor meget lort man kommer igennem livet, er der god karma, sålænge du aldrig er et ondt menneske og behandler alle godt uanset hvor meget lort du kommer igennem og høre fra folk.
Husk det venner! Aldrig døm, mob eller overfald andre! Lad dem gøre hvad de vil, men aldrig gør det selv! KARMA!

20140115-230405.jpg
Den officielle hjemmeside for
Manhunt International: http://www.manhunt.com.sg/

Kandidaten Sy Lee: http://www.manhunt.com.sg/ct2014/denmark.htm</a

I kan vote på mig, så jeg kan bl.a. vinde prisen Mr. Popular Internet. VOTE FOR DENMARK PLEASE :) GiveAway næste indlæg! Kom endelig tilbage <3

XX // SY LEE

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM

FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN’

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: MY TITLE IS 'MR. MANHUNT INT. DENMARK 2014' AND NOT MR. DENMARK 2014