Gallapremiere / RØDE LØBER / PARKEN LIVE: Real Madrid & FCK

Xmas Wishlist! Bling bling! I love sparkle! (GIVEAWAY)

Hey alle sammen! :) I’m baaack! Det er jo snart jul! Yaaay! En stressende tid men også en hygge tid! Glæder mig til familietid!

Jeg skal nemlig på den røde løber to gange i den her uge på Imperial, hvor den ene er forpremiere og den anden er gallapremiere. Jeg skal nemlig bruge noget, der er lækkert, hvor man ligner en stjerne hehe.. Jeg elsker ting og sager, der skiller sig ud. Jeg elsker at være en ener hehe.. Og for tiden har jeg fetisch for ting der glitrer! Accessories der ikke behøver at koste en formue, men stadig ser dyrt ud og får en til at shine! Jeg elsker at surfe på nettet og finde lækre sager til gode priser! Imponeret over hvad man kan finde nu til dags! :) her er de ting som jeg ønsker mig, og som jeg allerede har.

20131211-224046.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Er de ikke bare hotte? Så mange mærker laver disse knyttede armbånd, men ikke alle er pæne! De tager en formue for dem, men du ska kigge efter kvaliteten og udseendet. Jeg har fundet disse, der er eksklusive og skiller sig ud! Jeg har mange derhjemme, men dem her er jeg så glad for, fordi det er oplagt til den røde løber! They don’t look cheap som andre mærker. Hvis I så dem i virkeligheden, vil I tænke wow. Det her er ingen reklamer. Jeg skriver om det jeg selv bruger og elsker!

I kan se dem ordentligt her:

20131211-225705.jpg
Den fås –> HER!

Jeg valgte den her med guld, fordi den var andeledes. Mange laver dem med kugler, men jeg kan lide den her er firkantet og den glitrer helt vildt! Love it! Og den er så billig! Kun 159kr! I was shocked! Hehe :)

20131211-230005.jpg
Den fås –> HER!

20131211-230212.jpg
Den fås –> HER!

Dem her ska jeg have på til den røde løber på Imperial, hvor vi ska se The Secret Life of Walter Mitty, hvor jeg ska derinde sammen med Gustav. De kommer nok til at sparkle for vildt når der bliver taget billeder hehe..

Desuden har jeg fundet et rigtigt pimp/diva cover til iphone 5. Tror den fås også til iphone 4. Det ska jo matche mine smykker til den røde løber. Det er også grimt med en bule i lommen eller have mobilen i hånden. Derfor valgte jeg den her cover, fordi den er classy og divalicious! Man må godt overdrive på den røde løber. Bruger den kun til fester. Til daglig vil jeg nok have et andet cover. Det er godt med mange! Hvad synes i om det?

20131211-230956.jpg
Den fås –> HER!

www.Iboom.dk laver virkelig flotte covers, hvis man vil skille sig ud. Jeg synes det er nice at have et pænt cover samt det beskytter ens mobil. Tjek de andre sindsyge smukke covers ud på deres side hvis det er.

Til min juleønskeliste vil jeg have dem her:

20131211-231628.jpg Se den her!

20131211-235506.jpg

Se den her!
Jeg vil ha disse to ting, fordi de er så nice og de vil passe godt sammen! Fx til nytårsaften! Jeg elsker deres ting fra disse to webshops! Bedste fund ever!

********GIVEAWAY********
Jeg har en GiveAway til Jer! En af Jer derude kan eje dette smukke armbånd.

20131211-235626.jpg

For at vinde, gør følgende:
1. ‘LIKE’ denne FB-side –> HER
2. DEL dette link på FB væg: www.facebook.com/sylee.dk
3. Skriv et “BLING” til min indbakke.

Jeg finder vinderen på søndag og skriver til den heldiges FB!

Hvis du vil se andre lækre smykker og vide mere om dem så tjek www.werring.dk og evt. følg deres FB-side her –> https://www.facebook.com/Werring

Iboom har et kæmpe udvalg af bling bling covers til samsung og iphones. De er et besøg værd. Tjek deres side ud her www.iboom.dk eller følg deres FB-side, hvor de uploader de nyeste smukke covers www.facebook.com/iboomdk

Go juleonlineshopping! Jeg ska købe mere! :*

XX // SY LEE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gallapremiere / RØDE LØBER / PARKEN LIVE: Real Madrid & FCK