OPSKRIFT: NEM VIET KARRYRET // MY FAB WEEKND // GIVEAWAY

GOODIEBOX & 1711BOX | GIVEAWAYS (2 VINDERE)

Hey alle sammen! :) Welcome back to my blog! Håber I har det skøn. Det er jo snart jul! Hold da op et år flyver afsted! Det er helt vildt. Jeg er tilbage med to giveaways, hvor jeg finder 2 personer, der får en LÆKKER GOODIEBOX tilsendt fra mig! :*

Jeg har lavet et videoklip, hvor jeg forklarer Jer, hvad der er i disse lækre bokse fra onlineshoppen “www.GoodieBox.dk”, hvor de sammensætter lækre produkter i en boks hver måned til ingen penge! Jeg siger forkert i videoen,
men det er billigere end hvad jeg husker! 139 kr. for en boks! Så billigt! Se videoen :)

********GIVEAWAYS – 2 VINDERE**********

For at vinde en af disse lækre GoodieBoxes, så gør følgende:

1. ‘Like’ min FB-side –> HER!
2. Skriv ‘GB’ eller ‘1711’ til min FB-sides indbakke (GB for boksen for kvinder el. 1711 for mænd) –> HER!
3. DEL dette link på din væg www.facebook.com/sylee.dk og ‘tag’ mig!

Jeg tjekker op på dem, der skriver til min indbakke, deler og tagger mig, og vinderen bliver kontaktet af mig søndag d. 22. dec. over FB!

(I kan også vinde en GoodieBox via min Instagram @SyLeeStarlight, da jeg har modtaget en ekstra boks, så kig forbi min insta og være med i den konkurrence, hvis det er.)

1711BOX til mænd:

20131217-143528.jpg

GOODIEBOX til kvinder:

20131217-143614.jpg

Jeg bruger IKKE alle produkterne selv, da jeg ikke kan anvende dem, siden jeg ikke bruger al form for makeup. Jeg bruger kun hud makeup til div. shoots og tv hvis det er. Men jeg har forstand på ALT makeup, da jeg har taget makeupartist kursus og lægger makeup på folk samt mine forrige modeller. Så jeg ved, hvad der fungerer og ikke gør:)

Tjek GOODIEBOX ud, hvis du vil prøve det som mig :) jeg er i hvert fald meget tilfreds med produkterne og især prisen er så lav! 139 kr. for en boks! LOVE IT!

Se de forrige lækre GOODIEBOX –> HER

Flere GiveAways på vej! Fede caps, gadgets, skønhedsprodukter og tøj! Og selvfølgelig et indlæg om træningsøvelser! Promise! Skal lige finde tid til at gøre det ordentlig mht. træningsindlægget. Tusind tak fordi du har kigget forbi min blog. Jeg håber I synes om den. Der er meget mere på vej. Kom endelig tilbage! <3

XX // SY LEE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: NEM VIET KARRYRET // MY FAB WEEKND // GIVEAWAY