BEAUTY DAY MENS DER ER STORM! F**K BODIL, I MADE IT!

Gallapremiere / RØDE LØBER / PARKEN LIVE: Real Madrid & FCK

Hey alle sammen! :) jeg håber I har det godt og nyder juleperioden! December måned kan være stressende men også hyggeligt, hvis man tillader det:) Jeg er så stresset med skolen. Det er det, jeg laver lige pt. Mit tilvalg på KU hvis I skulle være i tvivl. Som sagt jeg har en kæmpe nyhed, hvor pressemeddelelse kommer i det nye år! Kan ikke vente! Det er så STORT for mig og hele DK! Nok om det, så har jeg haft stress denne uge.

To dage i træk på den røde løber i Imperial. I mandags var jeg til forpremiere til filmen ‘The Secret Life of Walter Mitty’ med min skønne Gustavo. Vi så så fab ud på den røde løber sammen hehe. Glæder mig til at se billederne i sladderblade.

I tirsdags var jeg inviteret til gallapremiere og havde gallatøj på den røde løber. Det var fantastisk aften! En stresset aften! Jeg skulle hente mit og min dates gallatøj og jeg havde 40 min derhjemme til at gøre mig i stand! Jeg hentede tøjet lige efter skolen! Jeg skulle være på den røde løber kl17.15 og senere VIP lounge i Parken for at se Real Madrid og Fck! Cristiano Ronaldo var på banen! Så fedt! Der var buffet til alle stjernerne i Imperial, og igen mad i VIP lounge i Parken haha. Lots of food! Jeg måtte droppe maden det ene sted, så jeg kunne nå at komme til Parken.

Jeg havde en fantastisk aften! Vi så Hobitten 2 og jeg sad næsten ved siden af Joey Moe. Det er første gang jeg møder ham til den røde løber. Mange andre store stjerner var der. De sædvanlige. Så hyggeligt at møde mange af dem. Jimmy Lyngvild havde et super trendy outfit. Love it! Jackie Narvarro er så smuk!
Hvis I undrer Jer over hvorfor jeg ikke tog derinde med Gustav, så tog han derinde med hans veninde og jeg tog min date med. Jeg dater meget for tiden. Jeg er jo single, så jeg hygger mig bare :) jeg har valgt min dates kjole og bestemt hele looket :) jeg burde være personal shopper eller stylist mann. Haha. Fotograferne klikkede amok. Journalisterne var vilde med hendes kjole. Man bliver interviewet og så går man ind og får drinks og bobler:) Jeg fortæller Jer i detaljer, så I kan forestille Jer hvordan det er at være på den røde løber. Hvad synes I om mit og hendes look, som jeg har bestemt? :)

20131212-211720.jpg
Mit habitsæt er fra Sand, Illum. Skjorten er fra Zara. Undertrøjen er fra Mads Nørgaard, Illum. Knyttede armbånd fra www.werring.dk. Bling bling iPhone Cover er fra www.Iboom.dk . Sko fra www.IloveShoes.dk

Mine accessories:

20131217-150210.jpg
Smykkerne fra Wering.dk

Mit iPhone Cover:

20131217-150501.jpg
Den fås hos IBOOM HER!

20131212-212007.jpg
Mig og min date Kathrine.

20131212-212131.jpg

Den smukke kjole, som jeg har foræret min date, er fra den super trendy modebutik ‘Creme Fraiche’
De har lækre moderigtigt kvindetøj til gode priser. Du kan ligne en stjerne for kun 699kr med den her kjole. Den var lige kommet ind i butikken i tirsdag, da jeg afhentede den. Men tjek deres onlineshopping her www.cremefraiche.dk og se deres store udvalg. Hvis kjolen ikke er der, så kig forbi en af deres butikker.
De opdaterer altid de nyeste varer på deres FB-side, så I kan evt. følge dem her –> HER!
Jeg synes, kjolen er perfekt til jul og nytår. De havde så mange smukke kjoler derinde, at jeg ikke kunne bestemme mig! Det blev den her frække sag:)

Forresten det var min allerførste fodboldkamp i Parken! Stemningen var så fed! I love it! Cristiano Ronaldo gjorde det godt! Folk blev så sure, da FCKs mål ikke talte! Jeg sad så tæt på sammen med Real Madrids unge spiller, der kommet hele vejen for at støtte deres hold! Så fedt!

20131212-214820.jpg
Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Her er Cristiano gal, fordi han brændte på en straffespark)

****NÆSTE GIVEAWAY / INDLÆG****
Jeg laver en GiveAway på et lækkert knyttede armbånd til en værdi af ca. 300 kr fra ‘Werring’

Kom endelig tilbage! Jeg har så mange kommende GiveAways i træk! Swag caps, elektronisk gadgets, smykker og skønhedsprodukter samt tøj!

Go’ aften mine kære læsere! Jeg takker Jer så meget fordi I følger mig :*

XX // SY LEE

3 kommentarer

 • Jeg var selv VIP i Parken i tirsdags;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Hejsa Rene :) fedt! Det var min allerførste fodboldkamp i parken! Så fedt! Håber du havde en god aften som mig :)

   Xx// Sy Lee

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hello..

   Jeg havde en super vild aften og tak fordi du spørg:)

   Var der også til Juventus og Galatasaray kampene, så det bliver ikke bedre:)

   God aften..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY DAY MENS DER ER STORM! F**K BODIL, I MADE IT!