Kokain -og jointmisbrug blandt danske og udlandske stjerner?

BEAUTY DAY MENS DER ER STORM! F**K BODIL, I MADE IT!

Hey alle sammen! :)
Omg I skal høre om det her! Ja I ka regne ud at jeg er i sikkerhed fordi jeg blogger!

Jeg var skrækslaget sidst til den sidste storm! Jeg sku afl min eksamensopg på skolen den dag! Så latterligt! But i made it! :)

Jeg er faktisk lige kommet hjem!!! Jeg havde en tid hos min frisør og sku have en manicure i samme salon ‘Mix & Match Hairstudio’ Jeg vidste godt stormen skulle komme i dag og skolen var aflyst osv. Men jeg skal til fest i morgen hos Peters Birchs Saloon Bar, og jeg vil gerne se lækker ud. Jeg skulle have min beauty dag i dag uanset fest i morgen eller ej.

Jeg fik en sms fra DSB at det sidste tog var kl 18. Jeg tog sgu afsted mann! Det var ikke slemt da jeg kom derude kl 16. Jeg ved det var dumt at sætte livet på spil pga. Beauty, men det var altså ikke slemt om dagen! Og jeg havde tid kl 16! Well I’m a true DIVA haha.. F**K stormen! Beauty comes first! Haha.. J/k!! :P

20131205-213029.jpg

foto: Instagram @SyLeeStarlight
OMG JEG GØR DER ALDRIG IGEN! Fik et lift hjem og gudskelov I’m home! Stay home people!!!

Nåh men mit hår er done og jeg er happy hehe.. :) hvad synes I? Fik der frisket op. Min frisør er så dygtig! Ingen reklame! Fortæller bare hva jeg elsker! En frisør der forstår mig og kan klare asiatisk hår! Vores hår er nemlig tykt og crazy og ikke nemt at klippe så den passer til den ønskede frisure. Tror alle prof frisører ved hva jeg taler om her.

20131205-213107.jpg

foto: Instagram @SyLeeStarlight

20131205-213128.jpg

Jeg fik en lækker manicure også hos Mix & Match, hvor I kan bestille tid her online –> HER

Mine negle hehe.. :)

20131205-215920.jpg

foto: Instagram @SyLeeStarlight

Drenge, kan få en almindelig manicure. Jeg har bare piftet det op pga. røde løber på mandag på Imperial. Så normalt får jeg bare manicure. Men jeg har fået lakerer negle og lagt sten på :)

Men piger de laver de sygeste gele/akryl negle med de sygeste mønster! Tjek deres FB-side ud HER

Se fx deres arb her fra tidligere i dag.

20131205-213645.jpg

Men jeg er hjemme nu og skal hygge med film, chai og min dyne hehe.. :)

Hyg jer alle sammen og pas på Jer selv!
Much love herfra! Et spontant indlæg. Men som sagt næste indlæg er om træningsøvelser – biceps og ryg og 2 GiveAways! Flere giveaways denne mdr pga. jul :) lækre diva ting snart! Kom endelig tilbage! :*

XX // SY LEE

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokain -og jointmisbrug blandt danske og udlandske stjerner?