Hjæp mig med at redde børn: Støt Charity Antivirus / børnevelgørenhed

Gustav: Uretfærdig dom! Hvor betryggende! Stop det her sickness!

Hey alle sammen! Mange af Jer har sikkert hørt om den forfærdelige hændelse med Gustav, hvor han fik en flaske i hovedet og besvimede osv. En del af Gustavs nærmeste venner støttede ham i dag, hvor retssagen kørte på i flere timer. Ulideligt! Og hør her venner!! Det værste er, at retssagen er lige afsluttet, og Gustavs overfaldsmand er blevet løsladt.

Hate crime blev han ikke dømt for, da retten vurderer, at Gustav er en kendt homoseksuel. Samt skal han betale Gustav erstatning for smerte på 1620 kroner.

20131121-134925.jpg

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Jeg krydser fingre, da vi ventede hundred år på at de skulle fortælle dommen!

Har I hørt noget lignende?!! Det er f**k op! Dvs det er OKAY at få en flaske i hovedet og bløde?!!! Det er okay at måske at blive blind pga en flaske?!!
Latterlig dom og latterlig forsvar i retten!! Jeg er målløs og jeg kan godt forstå Gustav er vred, der farede ud af retssalen, for det er vi alle sammen!! Vi løb efter ham, og gav ham noget luft. Gustav og jeg aftalte at træne sammen efter retssagen, fordi vi mente det nok skulle gå som vi mente, og derefter lave mad hos mig. Men det dropper vi fuldstændigt, for Gustav er virkelig vred over dommen!

Jeg frygter ikke kun for mig selv, men os alle, der møder folk, som mener det er okay få en flaske i hovedet fordi man er anderledes?!! Fordi man ikke kan lide en? Så ignorere man dem, som man ikke synes om! Man smadrer ikke folk!!! Kan ikke forstå, hvordan et menneske kan tænke i de baner og gøre grusomme ting mod et andet menneske!!!

Denne sag og dom viser bare hvor uretfærdig et retssystem kan være!! F***KED UP! Dette kunne såvel ske for enhver, og hvis man er genkendelig pga. tv, frygter man nu efter denne sag, og som Gustav siger, måske burde man hyre bodyguards fremover! Hvor betryggende!

Godt at se mange der kom og støttede min gode ven Gucci i dag, som har et godt hjerte, og dem der er tætte på ham ved, at han vil ingen menneske noget ondt.

Xx // SY LEE

   

6 kommentarer

 • Nanna Borg

  Ej hvor er det dog latterligt! Hvad sker der for nutidens Danmark?
  Man kan da umuligt smadre en flaske i hovedet på én, og så undgå at få en straf for det.
  Virkeligt utroligt…
  Føler med Gustav. Det er på ingen måde iorden det der er sket.
  Nu Er der endnu en grund til, at være urolig når man er ude i byen. Ikke okay.
  Jeg håber, at han kommer oven på igen, og at I alle kommer jer over chokket og den uretfærdige dom.

  Kram her fra.:) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob S.

  Synes også det er forrygt!
  Ikke særligt betryggende at læse for en som lige er sprunget ud som homo. At der er chance for at opleve hatecrimes. Er heldig at indtil videre har venner og familie været støttende.
  Men held og lykke til jer begge derovre på djævleøen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej :)
  Jeg ved hvordan det føles, for ca et år siden blev jeg slået ned og ham der gjort det fik lov til af gå, jeg fik sådan set af vide af det var min egen skyld og jeg kunne ende med af få en bød for af blive overfaldet som slet ik gav nogen mening men det betyder vel bare af det åbenbart er lovlig af slå folk ned . jeg synes virkelig ik det kan passe af man ikke kan få lov til af gå i fred uden af blive slået ned og så af man bliver behandle sådan og ens overfaldsmand bare kan få lov til af gå, men ja man tænker lidt hvad er det dog et land man bor i?.
  Sender man kys og kram til Gustav og håber han får det bedre og han få sit gode humør frem igen <3 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalia

  jeg blev tæsket da jeg var 15 af en 17 årig på opholdsted.. jeg fik 800 i svige og smerte.. så det ikke noget med homo.. vi straffer bare for let i dk..en venide blev voldtaget.. hendes vodtægtsmad fik 3 mdr betinget dom… betinget!..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-kay

  Jeg har absolut intet imod homoseksuelle, eller andre mennesker der ikke er som mig, for den sags skyld. Der skal være plads til alle. Og jeg mener bestemt heller ikke det er iorden det der er sket.
  Jeg tror dog ikke det har været fordi han er homoseksuel, at han er blevet overfaldet.
  Min mening er muligvis ikke den mest populære, men jeg tror simpelthen det er fordi han opfører sig som han gør. Jeg kan godt se at nogle bliver sure, når han snakker om folk på den måde han gør i tv. Igen; det giver ingen ret til at ty til vold! Men når han selv er anderledes, og ser anderledes ud end andre, og gerne vil accepteres ligesom alle andre vil, synes jeg også han skal tænke sig om før han kommer med nogle af de udtalelser han gør i tv.
  Jeg synes Gustav er en dejlig fyr, og nyder at se ham i tv, det er altid underholdende, og han virker jo også som en dreng med et stort hjerte, men jeg er personligt også selv blevet stødt over nogle af de ting han har sagt.
  Jeg tror ikke han tænker så meget over at nogle folk med lavere IQ ikke kan finde ud af andet end at slå når de føler der er blevet trådt på dem. Derfor skal man en gang imellem også lige tænke sig om før man taler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dybt uretfærdigt at dømme på baggrund af at han er en kendt homoseksuel? Det er da ingen begrundelse what so ever til at såre/overfalde én ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjæp mig med at redde børn: Støt Charity Antivirus / børnevelgørenhed