Hemmeligheden bag min krop (GIVEAWAY+træningsprogram+kosttilskud etc.)

Goodiebox (GiveAway)

Hey alle sammen! :)

De fleste af Jer ved, at jeg elsker skønhedsprodukter og har forstand på en del. Især da jeg kommer fra en familie, der har skønhedssaloner i USA,
Vietnam og Australien. Og jeg har lært så meget af min mama, som er uddannet makeup artist og kosmetolog :) samt jeg har taget makeup artist kursus da jeg var yngre, og har bevis på at jeg er makeup artist. Det er der ikke så mange der ved ;)

Jeg har tilmeldt mig til GoodieBox! :) det er en hjemmeside, der tilbyder lækker månedsbokser med udvalgte skønhedsprodukter. Der bliver lavet GoodieBox både til kvinder og mænd :)

Jeg har modtaget min allerførste boks, og jeg glæder mig så meget til den næste! Det er lækre kvalitetsprodukter fra gode mærker, og det kan jeg godt lide! :)

Månedens GoodieBox for oktober koster KUN 139 kr.! Der er 5 produkter, og det ene produkt koster for sig selv 89,95 kr! I love it! Billigt hehe..

Den kan købes her!

(NB! Jeg siger forkert pris i videoen haha. Det er faktisk billigere end hva jeg selv husker! NICE! Mente det var 159 kr. Nu er jeg ekstra glad hehe..)

GIVE AWAY! Vind en GOODIEBOX

20131016-190347.jpg

For at vinde den her GoodieBox for Oktober, så gør følgende:

1. ‘Like’ min FB-side –> HER!
2. Skriv ‘GB’ til min indbakke –> HER!
3. Følg mig på Instagram –> HER!

Jeg tjekker op på dem der skriver til min indbakke, og vinderen bliver kontaktet af mig på mandag d. 21!

Jeg bruger IKKE disse produkter selv, da jeg ikke kan anvende dem, siden jeg ikke bruger al form for makeup. Jeg bruger kun hud makeup til div. shoots og tv hvis det er. Men jeg har forstand på ALT makeup, da jeg lægger makeup på folk samt mine forrige modeller. Så jeg ved, hvad der er fungerer og ikke gør:)

Tjek GOODIEBOX ud, hvis du vil prøve det som mig :) jeg er i hvert fald meget tilfreds med produkterne og især prisen er så lav! LOVE IT!

Se de forrige lækre GOODIEBOX –> HER

NÆSTE INDLÆG handler om gode træningsøvelser til BRYST OG SKULDER ;) så kom endelig tilbage!:) fik trænet biceps og triceps og underame i dag. Det kommer også på bloggen senere :) alt for at hjælpe Jer! <3

20131016-191541.jpg

Hvis I har lyst til at efterlade en kommentar om min nye blog, så jeg ved om jeg gør det godt :) Bliver ekstra glad hehe <3
xx // Sy Lee

ANDRE GIVE AWAYS LIGE NU:
– 2 vindere af et træningsprogram + tank top –> HER!
– 20 vindere af luksus neglebehandling! –> HER!

1 kommentar

  • Marie

    hvor er du sød og behagelig i din video, blev helt glad af at se den. tror også jeg vil prøve goodiebox nu ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligheden bag min krop (GIVEAWAY+træningsprogram+kosttilskud etc.)