Hvorfor & hvordan: Min kropsforvandling - Farvel til den gamle krop

Musikstudie i dag – SMUGKIG

Kære HoneyBees!☺

Jeg har gang i mange spændende ting for tiden, som jeg vil afsløre for Jer herinde på min blog lidt efter lidt. Derudover koncentrerer jeg mig også om mit studie. I får en opdatering, hvad der sker omkring mit liv lige pt:) Jeg mangler nemlig det allersidste fag på mit studie på Københavnsk Universitet, så er jeg færdig en gang for alle. Jeg kan afsløre for Jer, at i dag har jeg været hos et anerkendt og populært musikstudie, hvor DKs nuværende store stjerner har arbejdet og jeg har arbejdet på en af mine sange.

Jeg er glad for at jeg får mulighed for de uopnåelige ting (som jeg aldrig har troet jeg skulle gøre), for jeg ved, at mange unge drømmer om det, så jeg er dybt taknemmelig og velsignet for at have en fod i den branche. Jeg har dybt respekt for alle i musikbranchen og at de tror på mig og mit projekt, føler jeg mig meget heldig!

Jeg har efterhånden skrevet en del sange. Den ene sang som vi har arbejdet videre med i dag er en speciel sang, der er lavet til en særlig anledning. Denne overraskelse får I at vide senere, ligeså snart jeg må afsløre det for Jer!❤ I promise!

20130701-174554.jpg

Foto: Sy Lee (privat)

Jeg har fået en del kritik for de ting, som jeg har lavet før i tiden, men folk glemmer, at det jeg laver er ren og skær for sjovt! Selvironi og sjov og spas – det er nemlig mig hehe..

Jeg tager al kritik til mig og arbejde videre med det. Nu hvor jeg har prof. folk bag min ryg, føler jeg mig i trygge hænder. Jeg lærer af alle de ting der hører med på vejen og vender det til noget positivt. Jeg siger altid til mig selv:

“Lad aldrig nogen fortælle dig, at du ikke er god nok. Lad aldrig nogen få dig til at tro dig, at du ikke kan opnå dine drømme. Vend alt det negative fra folk til din styrke og blive målrettet.”

I hører meget mere til mig til sommer! Jeg kan love Jer, at det bliver stort!

Myss til Jer alle!

20130701-180026.jpg

Foto: Sy Lee (Privat)

xoxo // SY LEE

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor & hvordan: Min kropsforvandling - Farvel til den gamle krop